Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ


“Έρχονται” φυλακές υψίστης ασφαλείας…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Αν ήταν ποτέ δυνατόν ελληνική κυβέρνηση (κι όμως έγινε) να θεσπίσει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την επίταξη ακινήτων, οικοπέδων και χωραφιών στα νησιά του Αιγαίου μας, με την οποία επιβάλλεται ως έκτακτη ανάγκη για την αντιμετώπιση της διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης ή υγείας, που προκαλείται από τη μεταναστευτική – προσφυγική κρίση η επίταξη των ακινήτων, τα οποία βρίσκονται στα νησιά υποδοχής μεταναστών και προσφύγων των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και ανήκουν σε ιδιώτες, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, καθώς και σε ΟΤΑ πρώτου ή δευτέρου βαθμού ή άλλα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου! 

Η δημοσίευση της κυβερνητικής επίταξης (10/2/2020) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α΄ 28/10.02.2020) με τίτλο: “Κατεπείγουσες ρυθμίσεις επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας”!

Με απόφαση δε, του Υπουργού Μετανάστευσης προσδιορίζονται συγκεκριμένα τα προς επίταξη ακίνητα και η χρήση τους, καθώς και η χρονική διάρκεια της επίταξης, ενώ με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, καθορίζεται εύλογη αποζημίωση των δικαιούχων ιδιοκτητών (σ.σ. από πού θα βγουν τα κονδύλια της αποζημίωσης; Από τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων πολιτών;)! Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ΠΝΠ ονομάζεται το νομοθέτημα που θεσπίζεται από τον ΠτΔ μετά από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου και αφορά διευθέτηση εκτάκτων αναγκών!

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε…

Έτσι αυτή η απολυταρχική κυβέρνηση, χωρίς να ρωτήσει τους κατοίκους των νησιών μας, με το δόγμα “αποφασίζουμε και διατάσσουμε” αποφάσισε να υλοποιήσει την επίταξη της γης τους προς όφελος του “ξένου εισβολέα”! Προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαβίωση στα νησιά μας των παρανόμως εισελθόντων σε αυτά αλλοδαπών, θυσιάζει η κυβέρνηση την ηρεμία, την καθημερινότητα των νησιωτών μας, που αντί να εργάζονται και να καλλιεργούν τη γη τους για να βγάζουν τα προς το ζην, εκείνοι προσπαθούν να αντιταχτούν στον παραλογισμό μιας κυβέρνησης!

Μιας κυβέρνησης, που από το μεσημέρι της Δευτέρας στέλνει πλοία φορτωμένα με αστυνομικές δυνάμεις στα νησιά μας, για να υλοποιηθεί διά της βίας η δημιουργία δομών! Άκουσον – άκουσον, 14 διμοιρίες των ΜΑΤ στάλθηκαν σε Χίο και Μυτιλήνη για να επιβληθεί η τάξη που “διαταράσσουν” οι νησιώτες!


Αυτοί οι “ταραξίες”, που ζητούν πίσω τη ζωή που τους αφαίρεσε η προηγούμενη και η σημερινή κυβέρνηση!

Η ατμόσφαιρα στα νησιά μας, πριν ακόμη φτάσουν εκεί οι διμοιρίες των ΜΑΤ ήταν πολύ ηλεκτρισμένη! Τρακτέρ, νταλίκες, απορριμματοφόρα και κάθε λογής τροχοφόρα οχήματα, είχαν αποκλείσει τα λιμάνια των νησιών μας του Βορείου Αιγαίου, απαιτώντας να πάρει πίσω η κυβέρνηση τις αποφάσεις της για τη δημιουργία στα νησιά δομών για τους παράνομους μετανάστες!

Οι νησιώτες μας δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι για όλα! Απειλώντας πως δεν θα επιτρέψουν σε αυτήν την κυβέρνηση και σε όποια άλλη να τους διώξει από τον τόπο τους, προκειμένου να εγκαταστήσει εκεί μουσουλμανικά στίφη!

Έλληνες εναντίον Ελλήνων…

Ωστόσο σήμερα, πληροφορίες μας αναφέρουν – αφού τα Συστημικά ΜΜΕ αποκρύπτουν την ωμή πραγματικότητα – πως γίνονται οδομαχίες σε σημεία νησιών μας, όπου υπάρχουν επιλεγμένες θέσεις γης για τη δημιουργία νέων δομών για τους παράνομους μετανάστες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αυξηθεί και γίνεται εκτεταμένη χρήση χημικών ουσιών κατά των “Ελλήνων επαναστατών”! Το κλίμα είναι πολεμικό!

Στην Καλλονή της Μυτιλήνης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο δήμαρχος δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, μαζί με εκατοντάδες πολίτες έχουν παραταχθεί σε θέση μάχης!



Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες και ελπίζουμε ο Θεός να βάλλει το χέρι Του! Για να μην θρηνήσουμε ελληνικό αίμα που θα χυθεί από μάχη μεταξύ Ελλήνων!

Έχει ακόμη το χρόνο η ελληνική κυβέρνηση να λογικευτεί και να άρει το φασιστικό της πρόγραμμα! Να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Τοπικούς φορείς και τους κατοίκους, προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση!

Λογικευτείτε εσείς της κυβερνήσεως…

Λίγο πριν ολοκληρώσω το άρθρο μου, με ενημέρωσαν φίλοι από νησιά μας, ότι αστυνομικές δυνάμεις τους χτυπούν και τους βομβαρδίζουν με χημικά! Μου καταγγέλλουν, ότι πλέον το σχέδιο είναι ξεκάθαρο! Πρέπει αυτοί να οδηγηθούν σε φυγή για να εγκατασταθούν εκεί οι Μουσουλμάνοι μετανάστες του Ρ. Τ. Ερντογάν! Μου λένε πως το γκριζάρισμα των νησιών του Βορείου Αιγαίου, μόλις άρχισε! Μου δηλώνουν όμως ταυτόχρονα, πως δεν θα εγκαταλείψουν τον αγώνα τους! Ένας αγώνας υπερασπίσεως της Πατρίδας τους, της γης των προγόνων τους!

Θέλω άλλη μια φορά να στείλω μήνυμα λογικής προς την κυβέρνηση!

Αποσύρετε τις δυνάμεις των ΜΑΤ από τα νησιά μας και σχεδιάστε μαζί τους την επόμενη μέρα! Μην τραβάτε το σχοινί, γιατί ενδεχομένως τα αποτελέσματα να είναι οικτρά!

“Έρχονται” φυλακές υψίστης ασφαλείας…

Ωστόσο, άσχετα με τις τραγικές εξελίξεις στα νησιά μας, θα ήθελα να δημοσιεύσω για άλλη μια φορά, εκείνα που πρόσφατα μου εκμυστηρεύτηκε πηγή μας υψίστου ασφαλείας! Που σύμφωνα με τον λογισμό της και τη γνώση της, η απόφαση ΠΝΠ περί επίταξης γης στα νησιά μας, ήταν προαποφασισμένη από την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ. Την Ανατολικογερμανίδα Άγκελα Μέρκελ! Την Γερμανοπολωνέζα Άγκελα Μέρκελ! Του μέλους της επίσημης νεολαίας του σοσιαλιστικού κόμματος του Προέδρου της κομμουνιστικής Ανατολικής Λαϊκής Γερμανίας Έριχ Χόνεκερ, με τις σταλινικές αντιλήψεις!

Έτσι – σύμφωνα με την πηγή μας – στις 20 Νοεμβρίου 2019 στο Ζάγκρεμπ με την συμμετοχή όλων των ηγετών της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες του καταστατικού συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την εκλογή νέας ηγεσίας του, συνευρέθηκαν η Άγκελα Μέρκελ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα είπαν και κατ΄ ιδίαν! 

Στην κατ΄ ιδίαν αυτή συνάντηση – πάντα σύμφωνα με την πηγή μας – δόθηκε η “εντολή” δημιουργίας ανοικτών και κλειστών κέντρων στην Ελλάδα, προκειμένου όλοι αυτοί να μείνουν μόνιμα στην χώρα μας! Ταυτόχρονα να δημιουργηθούν φυλακές υψίστης ασφαλείας, με γερμανική τεχνογνωσία για να βάλουμε σε αυτές, τους συλληφθέντες τζιχαντιστές, τους οποίους μας στέλνει ο Ρ. Τ. Ερντογάν από τη Συρία και για να μην πάνε αυτοί στην Γερμανία.

Μας είπε βέβαια η πηγή μας, ότι ως αντάλλαγμα αυτών των “πρωτοβουλιών” της ελληνικής κυβερνήσεως θα είναι η παραχώρηση τριών δις ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια! Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες που μας εμπιστεύθηκε η εξέχουσα και υψηλοτάτης πληροφόρησης πηγή μας;;

«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Συνέπειες των αμαρτιών μας ως Εθνος και της απομάκρυνσής μας απο τον Κύριο.

    Πόσοι μετανοούν για τις αμαρτίες τους και εξομολογούνται καθαρά;
    Πόσες προγαμιαίες σχέσεις, μοιχείες και εκτρώσεις συμβαίνουν;
    Πόσοι διαμαρτυρήθηκαν για βλάσφημα έργα;
    Πόσοι έχουν φόβο Κυρίου;

    Μόνο μερικά δείγματα της αποστασίας μας τα παραπάνω.

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολιτικοί είναι προσκυνημένοι, αυτό το γνωρίζουν οι πάντες.

    Για τα ΜΑΤ όμως, δεν ξέρω τι να πω.
    Είχαμε μάθει όλοι, ότι στο Πισοδέρι, υπήρχαν ΜΑΤ, που ήταν σκοπιανοί Βούλγαροι και δεν συμμαζεύεται.

    Πήγαν στους νησιώτες μας, τους Ακρίτες μας.(αυτοί που έχουν όλοι όπλα
    G 3, και φυλάγουν Θερμοπύλες).
    Και νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν, με τα γεροντάκια που διαμαρτύρονταν για τις συντάξεις. Και θα τους φλόμοναν στο ξύλο.

    ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ, ΠΏΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΡΏΕΙ Ο ΆΛΛΟΣ ΞΎΛΟ.

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΕΤΕ, ΌΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΕΊΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΌΠΩΣ ΕΜΕΊΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή