Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


Σχόλιο Διόδοτου: Υπήρξαν κάποιοι αναγνώστες που αμφισβήτησαν τα ποσοστά που δώσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση του κου Αδαλή. Τα 52-55% πατριωτών και 45% αντιπάλων τους κατοίκων, ισχύουν όμως. Επικυρωμένα από φίλους του Διόδοτου στο νησί. Ο κύκλος πληροφόρησης του συστήματος, φυσικό είναι να παρουσιάζει τους πατριώτες ως μειοψηφία φασιστική. Να υπογραμμίσουμε όμως ότι και από αυτό το 55%, οι μισοί φοβούνται να εκφραστούν και περιμένουν τούς υπόλοιπους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Μνημείο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ σας φέρνω σήμερα στις οθόνες σας, όλους εσάς που πιστέψατε στις καρικατούρες της ΝΔ προεκλογικά. 

Πριν μερικές μέρες, ο Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ζήτησε από τον κολλητό του, αρμόδιο υπουργό Νότη Μηταράκη, να κηρύξει τα νησιά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. 

Ορθότατο το αίτημά του και το ζητούσαν όλοι οι κάτοικοι των νησιών. Βλέπετε με την αποδοχή του αιτήματος αυτού, θα αναβαθμιζόταν ΝΟΜΙ...ΚΑ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ο ρόλος των τοπικών αρχόντων, όσο ίσχυαν οι συνθήκες εκτάκτων αναγκών. 

Δηλαδή ο μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών, ο κίνδυνος πανδημίας από μολυσματικές ασθένειες καθώς και μια ενδεχόμενη εξέγερση στα νησιά!

Η κυβέρνηση ΔΕΝ δέχτηκε το αίτημα, προφανώς γιατί αποφάσισε ότι ΔΕΝ συντρέχουν λόγοι κήρυξης των νησιών μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και τα βρήκε όλα καλά!

ΕΧΤΕΣ, με μια κίνηση που που μόνο μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, του Ρέτζιο της Καλαβρίας θα έκανε, οι ίδιοι άνθρωποι που ΔΕΝ βρήκαν λόγο να κηρυχτούν τα νησιά μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, προχώρησαν σε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΞΗ περιουσιών των κατοίκων για 3 χρόνια, ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ που παρουσιάστηκε!!!

Μιλάμε, ούτε η Κόζα Νόστρα, ούτε η Καμόρα δεν ήταν τόσο ξετσίπωτη! Ούτε καν ο Τσίπρας και η συμμορία που άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας δεν ήταν τόσο ξετσίπωτοι!

Κι έχω πλέον την αίσθηση, ότι ΚΑΙ αρκετοί ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ των νησιών μας δουλεύουν ψιλό γαζί και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα μιας ΚΑΜΟΡΑ που διαλύει μεθοδικά και συστηματικά τα νησιά μας, παραδίδοντάς τα στην Τουρκία! Δεν είδα κανέναν να αναφέρει ούτε μια λέξη, για τον εμπρησμό δίπλα στις τεράστιες δεξαμενές ΚΑΥΣΙΜΩΝ της ΔΕΗ... Κιχ!

Κι έχω πλέον την πεποίθηση, ότι οι κάτοικοι των νησιών μας είναι εντελώς μόνοι και αβοήθητοι...

Η μπίζνα καλά κρατεί και τα κορόιδα πληρώνουν τα επεκτατικά σχέδια του Σουλτάνου! Αλλά πιστέψτε με, θα υπάρξουν εξελίξεις που κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους ... ... Νομοτελειακές εξελίξεις !!! !!!

enaasteri.blogspot.com

Πηγή:https://diodotos-k-t.blogspot.com/
«Πᾶνος»   

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΑΛΕΥΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΙΟ ΓΥΡΙΣΜΟΥ ...ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ... "ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;"
    ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή