Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Ο Μαρξ, οι (λαθρο)μετανάστες, και οι γιαλαντζί αριστεροί…


Ρωτάς τον άλλον γιατί και πως είναι αναφανδόν υπέρ της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας και σου απαντάει: «μα είμαι αριστερός αφού… οι πρόσφυγες κι οι μετανάστες είναι αδέρφια μας»!

Τώρα το τι σόι αριστερός είναι κάποιος που αγνοεί βασικό μαρξισμό, μόνο στην Ελλάδα το ρωτάμε.

Ειδικά από τότε που ο «αριστερός» και «ριζοσπαστικός» Σύριζα ήρθε στα πράγματα, με τον αρχηγό του τον επαναστάτη να αμφιβάλλω πολύ αν άνοιξε ποτέ οποιοδήποτε βιβλίο περί μαρξισμού, πόσο δε μάλλον να διάβασε τον ίδιο τον Μαρξ.

Για να μην αναφερθώ στο «ορθόδοξο» ΚΚΕ, που ελλείψει προλεταριάτου και βιομηχανικών εργατών στην Ελλάδα έριξε όλο το επαναστατικό του βάρος στη στήριξη των δημοσίων υπαλλήλων, αγνοώντας τεχνηέντως τις διδαχές του Μαρξ, στο όνομα του οποίου πουλάει «μαρξισμό» και «επανάσταση» εδώ και δεκαετίες.

Χώρια τη στήριξή του στους αγρότες, τους οποίους όμως τόσο ο Λένιν όσο και ο Στάλιν (μαρξιστές κι οι δυο) εξαφάνισαν από προσώπου γης (στην ΕΣΣΔ).

Που να τα ξέρουν όμως αυτά οι αγρότες, που τρέχουν πίσω από τον Κουτσούμπα; Που καιρός για διάβασμα βαριάς αριστερής πολιτικής φιλοσοφίας και ιστορίας;

Δεν τα λέει κι ο Μπογιόπουλος στα πάνελ… οπότε;

Και για όσους λοιπόν δεν γνωρίζουν Μαρξ, να θυμίσω πως σύμφωνα με τον ίδιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι αποτελούν «ένα τρομερό παρασιτικό σώμα που περικλείει την κοινωνία όπως ο εμβρυικός σάκος που καλύπτει το κεφάλι του βρέφους και κλείνει τους πόρους του».

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι», έγραφε, «δεν έχουν κανένα οικονομικό λόγο ύπαρξης αλλά αποτελούν μια τεχνητή κάστα που συνυπάρχει με τις πραγματικές κοινωνικές τάξεις και για την οποία η διατήρηση του καθεστώτος είναι θέμα αυτοσυντήρησης».

Απίστευτο; Και όμως… διαβάστε το The Eighteenth Brumaire of Louis Bonaparte του Μαρξ, και θα πειστείτε.

Και επίσης ας ψάξετε θα βρείτε τι έλεγε ο Μαρξ (και ο Έγκελς) για τους λαθρομετανάστες της εποχής του, που τους θεωρούσε εχθρούς του προλεταριάτου, για το οποίο έγραφε και αγωνίζονταν, εν αντιθέσει με τα σημερινά κακέκτυπά του στον Σύριζα, στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και στις υπόλοιπες «επιχειρηματικές οντότητες» της ευρύτερης καθ’ ημάς αριστεράς.


Αν λοιπόν κάποιοι επαγγελματίες «αριστεροί»παίρνανε τον Μαρξ τοις μετρητοίς, και όχι απλά για να το παίζουνε διανοούμενοι και «αγωνιστές» στα μπαράκια, τότε θα γνώριζαν ότι σύμφωνα με το ίνδαλμά τους, ο (λαθρο)μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι δηλαδή το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.

Επίσης, η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία.

Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών, κατά τον Μαρξ πάντα, είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.

Θέλετε κι άλλα; Η λαθρομετανάστευση, έγραφε, χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός, αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου!

Τα γνωρίζει άραγε όλα αυτά ο πολύς «δόκτωρ» Μπαρουφάκης, που δηλώνει μαρξιστής, και που προχθές μας έλεγε επίσημα ως αρχηγός αριστερού κόμματος (τρομάρα του) ότι όλοι οι «λαθρομετανάστες» στην Ελλάδα θα πρέπει να πάρουν ΑΜΚΑ κλπ για να μπορούν να πιάσουν αμέσως δουλειά;

Ναι, σε μια χώρα που πλήττεται από θηριώδη ανεργία, με 500.000 καταρτισμένους νέους της να έχουν φύγει στο εξωτερικό, και με τις μόνες δουλειές που μπορεί να βρει ένας νέος, ασχέτως προσόντων, να είναι μπαρίστας ή γκαρσόν, ο μαρξιστής «οικονομολόγος» (χα χα χα) Μπαρουφάκης θέλει να εργάζονται όλοι οι μετανάστες!

Που άραγε; Στα εργοστάσια και στα ναυπηγεία που έφτιαξε ο αριστερός Σύριζα κατά την πενταετή σχεδόν διακυβέρνησή του, με τον ίδιο στο οικονομικό τιμόνι για ένα ολόκληρο ηρωικό εξάμηνο; Και με τον πούρο μαρξιστή Λαφαζάνη (ή Δραχμαζάνη) στο υπερυπουργείο Ανάπτυξης;

Εν κατακλείδι, όπως και σε όλα τα άλλα θέματα, έτσι κι εδώ οι νεοέλληνες έχουμε τους αριστερούς που μας αξίζουν. Ή αλλιώς έχουμε αριστερούς που αγνοούν τον βασικό μαρξισμό.

Τζερτζελές δηλαδή να γίνεται, οι βουλευτικοί μισθοί να πέφτουν… κι άσε τους σανοφάγους να ψηφίζουν αριστερούς σωτήρες.

Δεν είδατε χθες τον «αριστερό» Γεωργούλη να ξεδιπλώνει το όραμά του στο ευρωκοινοβούλιο; Θυμίζοντας τον άλλο ρήτορα, τον καταρτισμένο (δεξιό όμως) Ανατολάκη, τον πάλαι ποτέ νομοθέτη του ΛΑΟΣ στην βουλή;

Strange Attractor

ΥΓ- By the way, εκείνος ο πολύγλωσσος ευρυμαθής Βουσμάνος (ο Ζαγόρ της καρδιάς μας ντε) τι γίνεται; Ζει; Δεύτερη θητεία στην ευρωβουλή, κι ακόμη να κάνει μια τοποθέτηση έτσι για τα μάτια του κόσμου… για να δικαιολογήσει τα 20 κολλαριστά που τσεπώνει κάθε μήνα για να νομοθετεί για εμάς σε επίπεδο Ευρώπης…

Τουλάχιστον ο Κρίτων ο Αρσένης τοποθετούνταν επί παντός επιστητού… ακόμη και για το «ζευγάρωμα» της μεσογειακής σαρδέλας, και πως αυτό επηρεάστηκε από την κλιματική αλλαγή. Λείπει από τις Βρυξέλλες η νηφάλια και μεστή πολιτική φωνή του… να τα λέμε όλα.

ΠΗΓΗ

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

4 σχόλια:

 1. Το πολύ καλό άρθρο,όμως δεν λέει το πόσο σατανιστής ήταν ο "πατερούλης" για κάποιους, Μάρξ.Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί με μια απλή και εύκολη έρευνα,στο διαδίκτυο, να μάθει ότι, σατανισμός,μασωνία και κομμουνισμός,ήταν και είναι,σώμα και ρούχα μαζί.Και άν ψάξει και λίγο βαθύτερα,θα ανακαλύψει το μανιφέστο του αμερικανικού lucis (lucifer's) trust της δεκαετίας του '70 και συγκρίνοντάς το με την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και των πάσης φύσεως αριστερών, θα βρεί πολλά κοινά σημεία, με στόχο το σβήσιμο εθνικών κρατών,πολυπολιτισμικό χυλό ανθρώπων,διάλυση θρησκειών και ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,στόχος τελικός,μια παγκόσμια κυβέρνηση με έναν ηγέτη,λαοί τσιπαρισμένοι και οι λίγοι συνειδητοποιημένοι,φυγάδες στις οπές της γής. Ή αλλοιώς, άς διαβάσει ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
  Γενικά,ο παρατηρητής-ερευνητής,θα διαπιστώσει πώς,η διάλυση κρατών και ειδικά της αγιοτόκου Ελλάς,είναι σχέδιο σκοτεινό, βρώμικο και ύπουλο,πολλών αιώνων.
  Οπωσδήποτε ο κομμουνισμός ειδικά στην πατρίδα μας,"στέριωσε" σαν πνευματική γάγγραινα, όχι ότι και ο καπιταλισμός είναι καλύτερος,αλλά η "αριστερή" ιδεολογία και διανόηση,με το πρόσχημα της ψευδοαγαπολογίας και κοινοκτημοσύνης, μάς έφερε σε τέτοια τραγικά γεγονότα. Ένας λαός υπνωτισμένος,αδιάφορος για την σωτηρία της ψυχής του και της πατρίδας του,αλλά με περίσσιο ενδιαφέρον για να βοηθήσει τους αυριανούς αποκεφαλιστές του,αυτούς που σήμερα εμφανίζονται ώς τραγικά παιδιά άλλων χωρών και αύριο θα είναι οι μελλοντικοί σύζυγοι, επιχειρηματίες, δάσκαλοι και γιατί όχι,ηγέτες.Οι σημερινοί-χθεσινό Έλληνες,ευχαριστιόντουσαν το sex,τις ελεύθερες σχέσεις,το easy money και τις κάργα εκτρώσεις.Σκοτώνουμε τα Ελληνόπουλα,πρίν ακόμα γεννηθούν. Τώρα,όλοι μαζί,πληρώνουμε το τίμημα.
  Και ώς συνήθως,μάς φταίει ο δίκαιος Θεός.Τώρα,όπως λέει και το τραγούδι....ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ, ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα ἀδελφέ μου ΕΥ.

   Ἀπόλυτα σωστὸ τὸ σχόλιό σου, ἀλλὰ δυστυχῶς εἴμαστε πολὺ λίγοι ποὺ ἀντιλαμβάνονται τὰ πράγματα ὅπως ἔχουν.

   Κατὰ τὴν δικὴ μου ἀνίτληψη, ὅποιος εἶναι λίγο ἀφυπνισμένος καὶ διαβάση μὲ πολὺ προσοχὴ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ καὶ παρατηρῆ τὰ μέχρι τώρα τεκτενόμενα, δὲν νομίζω ὅτι χρειάζεται ἀπὸ ἀλλοῦ ἄλλες πληροφορίες γιὰ νὰ καταλάβη τὸ τὶ συμβαίνει παγκοσμίως καὶ ποιὰ εἶναι τὰ σχέδια τῶν σατανιστῶν παγκοσμιοποιητῶν, ἄσχετα μὲ τὸ τὶ θὰ ἐπιτρέψει ὁ Θεός.

   Διαγραφή
 2. Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε πως όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μία εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνο αυτός, ενώ όταν κάτι που αντίκειται στο Ευαγγέλιο γίνεται νόμος του κράτους, τότε έρχεται η οργή του Θεού σε όλο το έθνος για να παιδαγωγηθεί.(Οταν γινόταν ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία, συνάντησα έναν σέρβο Μόναχο,και τον ρώτησα γιατί επιτρέπει ο Θεός να σκοτώνονται τα παιδάκια στη Γιουγκοσλαβία και μου απάντησε τα παιδάκια που σκοτώνονται από τον πόλεμο είναι μηδαμινά, μπροστά σε αυτές τις χιλιάδες που σκοτώνουν κάθε χρόνο οι σερβίδες με τις εκτρώσεις) Τώρα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που γίναμε ένα άθεο κράτος, και πετάμε τον Χριστό από το σύνταγμα και την πατρίδα μας. Η σημερινή άλωση είναι χειρότερη από την άλωση του 1453. Τότε ο Μωάμεθ ο Β ήθελε την κατάλυση του Βυζαντίου. Τώρα οι σκοτεινές δυνάμεις αυτές που θα φέρουν τον αντίχριστο,θέλουν την κατάλυση της Πιστης μας και Ορθοδοξίας μας. Τότε πολεμήσαμε και ηττηθήκαμε, ενώ σήμερα παραδίδουμε τα πάντα αμαχητί. Ο Γεώργιος Σουρής λέει: Ω ΕΛΛΆΣ ΗΡΏΩΝ ΧΏΡΑ, ΤΙ ΓΑΪΔΆΡΟΥΣ ΒΓΆΖΕΙΣ ΤΏΡΑ; Αλλά δεν θα κλείσω έτσι. Δεν θα απελπίζομεθα γιατί ΕΊΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΎΛΑ ΕΦΌΣΟΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΤΈΡΑ ΒΑΣΙΛΙΆ. Καί τη Πατέρα! Αν δείξουμε μετάνοια όπως οι Νινευητες και συμπεριφερθούμε ως ο άσωτος υιός της παραβολης. Ο Χριστός θα σώσει πάλι το έθνος μας από την πνευματική κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση και τώρα κάι από τους λαθρομετανάστες. Όπως μας έχει βοηθήσει σκανδαλωδώς τόσες φορές κατά το παρελθόν. Και θα το πράξει διότι πρεσβεύει διαρκώς εις τον θρόνο του, η Μητέρα του και Μητέρα μας εις την οποία λέγομαι όταν αναγινώσκουμε τους χαιρετισμούς:(χαίρε τύραννον απάνθρωπων εκβαλούσα της αρχής).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. [...] Καθιέρωση της αναγκαστικής απόδοσης της ελβετικής υπηκοότητας στους ξένους, χωρίς κανένα έξοδο. Κάθε ξένος που έχει παραμείνει 3 μήνες στην Ελβετία γίνεται Ελβετός υπήκοος, εκτός αν για ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους ζητήσει αναβολή για όχι περισσότερο από 3 μήνες. Εξήγηση στις μάζες της ιδιαίτερης επιτακτικότητας αυτής της μεταρρύθμισης για την Ελβετία, όχι μόνο από γενική δημοκρατικής άποψη, αλλά και λόγω του ότι οι ιμπεριαλιστικές συνθήκες της Ελβετίας την έχουν κάνει κράτος με το μεγαλύτερο σ’ όλη την Ευρώπη ποσοστό ξένων. Το γεγονός ότι οι ξένοι εργάτες δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα και η απομόνωσή τους, ενισχύει και την χωρίς αυτό εντεινόμενη πολιτική αντίδραση και εξασθενίζει τη διεθνή αλληλεγγύη του προλεταριάτου.

  [...] Για να μην μένει η αναγνώριση του διεθνισμού από μέρους των Ελβετών σοσιαλδημοκρατών κούφια φράση που δεν υποχρεώνει σε τίποτα, γι’ αυτό είναι απαραίτητο, πρώτο να παλέψουμε με συνέπεια και σταθερότητα για την οργανωτική προσέγγιση και συγχώνευση των ξένων και των Ελβετών εργατών μέσα στις ίδιες ενώσεις, καθώς και για την πλήρη (αστική κι πολιτική) ισοτιμία τους. Η ειδική ιδιομορφία του ιμπεριαλισμού στην Ελβετία συνίσταται ακριβώς στην εντεινόμενη εκμετάλλευση των χωρίς δικαιώματα ξένων εργατών από την ελβετική αστική τάξη που στηρίζει τις ελπίδες της στην αποξένωση των δύο αυτών κατηγοριών εργατών, της μίας από την άλλη [...]

  Πηγή: Λένιν, Άπαντα, τ. 30, Σύγχρονη Εποχή, χ.χ.ε., σελ. 201, 206

  - - -

  Σύνταγμα της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας των Συμβουλίων (Σοβιέτ) της Ρωσσίας

  Άρθρον 20ν. - Αναχωρούσα εκ της ιδέας της αλληλεγγύης των εργατών όλων των εθνών, η Σ.Ο.Δ.Σ.Ρ., χορηγεί ΟΛΑ τα πολιτικά δικαιώματα των Ρώσσων πολιτών και εις τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, όσοι εργάζονται επί του εδάφους της Ρωσσικής Δημοκρατίας και ανήκουν εις την τάξιν των εργατών ή εις την τάξιν των μη αποζώντων εξ αλλοτρίας εργασίας αγροτών. Παρέχει δ’ επίσης εις τα κατά τόπους Σοβιέτ την εξουσίαν να παραχωρούν εις τους τοιούτους αλλοδαπούς, άνευ άλλης διατυπώσεως, τα δικαιώματα του Ρώσσου πολίτου.
  Άρθρον 21ον. - Η Σ.Ο.Δ.Σ.Ρ. χορηγεί δικαίωμα ασύλου εις πάντα αλλοδαπόν, καταδιωκόμενον δια πολιτικά ή θρησκευτικά αδικήματα.

  Πηγή: Τάχος Ι. Αναστάσιος [επιμ.], Το πρώτο Σοβιετικό Σύνταγμα του 1918, Παρατηρητής, Θεσσαλονίκη 1989, σελ. 99.

  ΑπάντησηΔιαγραφή