Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

H τρίτη καμπάνα, .... και η τελευταία!



"Εάν τους νικήσουμε, αυτοί έχουν πατρίδα να γυρίσουν. Εάν μας νικήσουν, εμείς δεν έχουμε που αλλού να πάμε ....". ο Στρατηγός Μιλτιάδης, 490 π.Χ., απευθυνόμενος στους Αθηναίους πριν τη μάχη του Μαραθώνα. Λόγια μεστά, ζωντανά και επί 25 αιώνες επίκαιρα, μέσα από τα οποία σφυρηλατήθηκε η συνείδηση και η ταυτότητα της Ελληνικής φυλής.

Μια συνείδηση, μια ταυτότητα, μια πίστη και ένας λαός, που τελούν, στον τόπο τους, υπό διωγμό, επειδή ενοχλούν τους εισβολείς και τους Εφιάλτες. Η χώρα οδεύει προς τον αφανισμό, επειδή τα «τζάκια» αποφάσισαν να την προδώσουν, παραδίδοντάς την αμαχητί, με τον λαό πακέτο, στους Ούννους!

Φρέσκες ηχούν ακόμη στα αυτιά του Έλληνα οι προεκλογικές υποσχέσεις του Κ. Μητσοτάκη και της παρέας του. Στην πράξη όμως, αποδείχτηκε από την πρώτη στιγμή, ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην χώρα όπου επικρατεί πολιτική βρώμα και δυσωδία. 

Ποσώς ενδιαφέρει στην αποικία του αέναου χρέους τον κάθε πρωθυπουργό, υπουργό, βουλευτή, αρχιεπίσκοπο, ολιγάρχη ή στρατάρχη αν η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αντιτίθεται στις πολιτικές/συμπεριφορές τους, πόσο μάλλον όταν αυτές ταυτίζονται απόλυτα με τα συμφέροντα του Βερολίνου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε αρκετό χρόνο στην διάθεσή της για να αποδείξει στους ψηφοφόρους της, εάν θα υλοποιήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις ή όχι. 

Ο Μητσοτάκης δεν το προσπάθησε ούτε για το θεαθήναι αλλά πορεύτηκε, εξ αρχής, πάνω στα χνάρια ενός πολιτικού αλήτη, του Α. Τσίπρα.

Δεν υπάρχει ελπίδα για τον τόπο όσο θα τον κυβερνούν Μητσοτάκηδες, Τσίπρηδες και τα παράγωγά τους. Το ίδιο ισχύει και για την Εκκλησία της Ελλάδος, τον προκαθήμενό της και εκείνους τους λίγους μισέλληνες Δεσποτάδες του, που υπηρετούν/ στηρίζουν με πάθος την Μασονία, τον Πάπα και κάθε προσπάθεια βίαιου εποικισμού/ εξισλαμισμού και ακρωτηριασμού της χώρας.

Στο κάλεσμα της κατεχόμενης Πατρίδος ανταποκρίθηκαν οι Πατριώτες με αίσθημα ευθύνης, τόλμης και σύνεσης. Δημιουργήθηκε μία νέα πολιτική, μη κομματική πλατφόρμα, έχοντας ως βάση, την «Νέα Φιλική Εταιρεία» με σκοπό, να κτιστούν ιδεολογικά και θεολογικά γεφύρια πάνω από τα χάσματα και τα σχίσματα του παρελθόντος. Δεξιοί, αριστεροί, πλούσιοι φτωχοί, λαϊκοί, κληρικοί, παλαιό- και νεοημερολογίτες με συνείδηση /ταυτότητα Ελληνική και πίστη Ορθόδοξη αρματωμένοι, ξεκίνησαν τον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, ανθρώπινη, δίκαιη και δημοκρατική.

Αντιδρούμε με ψυχή καθάρια στα εγκλήματα που διέπραξαν οι δοσίλογοι των Αθηνών στο «Μακεδονικό», στο «Μεταναστευτικό», στην «μνημονική κατοχή» και στην «άρνηση της Γερμανίας να συνάψει σύμφωνο ειρήνης με την Ελλάδα και να αποπληρώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο». Απαιτούμε, μέσω της συλλογής υπογραφών, την διενέργεια Δημοψηφισμάτων για να αποφασίζουν στο μέλλον Έλληνες και όχι Γερμανοί για την Ελλάδα, τα προβλήματά της και σε ερωτήματα όπως:

Α) Καταγγελία ή μη της συνθήκης των Πρεσπών και κλείσιμο των συνόρων όσο τα Σκόπια κάνουν χρήση του ονόματος, των συμβόλων και της ιστορίας της Μακεδονίας.
Β) Καταγγελία ή μη του συμφώνου του Μαρακές, την απέλαση των μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα και τον επανέλεγχο των Ελληνοποιήσεων, που πραγματοποιήθηκαν από την 01.01.10 έως σήμερα.
Γ) Καταγγελία ή μη των δανειακών συμβάσεων ως παράνομες ενώπιον των Συνταγματικών Δικαστηρίων, στις χώρες των δανειστών.
Δ) Καταγγελία ή μη του «Συμφώνου μη επιθέσεως» με τη Γερμανία (1949/53) και την αντικατάστασή του από ένα «Σύμφωνο Ειρήνης».

Εφαρμόζουμε το άρθρο 120, παρ. 4 του Συντάγματος με απόλυτο σεβασμό προς την νομιμότητα, την ίδια ώρα που παραβιάζεται, συνειδητά και κατά το δοκούν, από την Ελληνικη κυβέρνηση και τους λοιπούς θεσμούς του κράτους, μαζί με το Σύμφωνο της Γενεύης, αν και τους είναι γνωστό, ότι η «συστηματική μεταφορά πληθυσμού με σκοπό την δημογραφική ανατροπή συνιστά έγκλημα πολέμου» (§49 του Συμφώνου της Γενεύης, 1949).

Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε, με ψυχή και μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μας, την λευτεριά, την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητατα της Πατρίδος, το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους που είναι σύμφωνοι με αυτό, τις ζωές, τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις περιουσίες όλων των Ελλήνων πολιτών.

Ας μας ενώνει ό,τι μας χώριζε!
Καλή λευτεριά!


ΥΓ.: "H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία“ ( Άρθρο 120, παρ. 4 του Συντάγματος) 

Η κάθε είδους βοήθεια, το κατά δύναμιν, που έρχεται από καρδιάς, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην όλη προσπάθεια και γι αυτό είναι ευπρόσδεκτη!

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου