Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

Πάει και η… Μάνη: Εκατοντάδες αλλοδαποί κατευθύνονται για μόνιμη εγκατάσταση σε ξενοδοχεία της περιοχής


Σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες της ανατολικής Μάνης, κατευθύνονται αλλοδαποί μουσουλμάνοι έποικοι προκειμένου να εγκατασταθούν «προσωρινά» δηλαδή μόνιμα.

Χωρίς να τους έχει καλέσει κανείς στη χώρα, απλώς διέσχισαν με το γνωστό «έτσι θέλω» τα ανύπαρκτα σύνορα, είτε αποβιβάστηκαν με πλωτά στα νησιά και τώρα είναι έτοιμοι να εγκατασταθούν με τις ευλογίες της Πολιτείας σε τρεις περιοχές:

Στο Μαυροβούνι, το Βαθύ και το Δυρό.

Η εγκατάσταση θα γίνει σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία μέχρις ότου δοθούν τα απαραίτητα διαμερίσματα προκειμένου να γίνει μόνιμη η εγκατάσταση. Ο αριθμός των αλλοδαπών δεν είναι γνωστός, σύμφωνα με πληροφορίες όμως εκτιμάται σε αρκετές εκατοντάδες.

Και έπεται φυσικά συνέχεια.

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
_____________________________


Σχόλιο Πᾶνος: Ἡ ἀδούλωτη ἔως τώρα Μάνη, ἡ ὁποία δὲν διαθέτει οὔτε ἕνα τζαμί, θὰ ὑποδουλωθῆ τώρα οἰκιοθελῶς στοὺς παράνομους μετανᾶστες...
Πόσος ξεπεσμός ἀκόμα;
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Όσοι νοικιάζουν τα ακίνητά τους για την διαμονή των λάθρομεταναστών, αφού σκέφτονται την τσέπη τους και όχι την Ελλάδα, να υπολογίσουν αυτό: Αν κάνουν κατάληψη, πώς θα τους βγάλουν από μέσα; Κανένας δεν θα τολμήσει να τους κόψει το νερό και το ρεύμα, διότι "θα τον φάνε ζωντανό". Πώς θα πληρώνει τον λογαριασμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή