Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Kασσελοϊός: Υιός της απωλείας ή φουσκωμένο μπαλόνι μιας γελοίας κοινωνίας;

 
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών
 

«Άνοιξε η πλατφόρμα για τις νέες ταυτότητες» και, μαζί με αυτήν, ο λάκκος των ευκολόπιστων πολιτών. Καθώς ανακοινώθηκε το σχέδιο ενός καθολικού συστήματος ψηφιακής ταυτότητας για τους πολίτες της Αυστραλίας, είναι ξεκάθαρο προς ποια κατεύθυνση βαδίζουμε:

Η Παγκόσμια Πολυμορφική Δικτατορία από τα νεοταξίτικα και τοξικά προϊόντα ψευτο-υγειονομικής φύσεως θα μας οδηγήσει στην επόμενη πίστα τεχνολογικής τυραννίας.

Όπως πάντα, με πατερναλιστικό πρόσχημα την ασφάλειά μας, οι αυλοκόλακες του Παγκόσμιου Δικτάτορα έχουν σχεδιάσει να αναβαθμίσουν την κόλασή μας, κάνοντάς την να μοιάζει ακόμη περισσότερο με την ζοφερή πρόρρηση του 13ου Κεφαλαίου της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου:

«Aν αρνηθείς να πράξεις Χ» (όπου Χ = ό,τι απαιτεί το κράτος Λεβιάθαν), τότε «θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς Ψ» (όπου Ψ = ο τιμωρητικός αποκλεισμός σου από την κοινωνία).

Ζούμε στην εποχή ενός πρωτόγνωρου τεχνοφασισμού που άνθισε και εξαπλώθηκε σαν κισσός αναρριχώμενος πάνω στα εγκαταλελειμμένα ντουβάρια της λεγόμενης «κοινωνίας των πολιτών».

Καλοκουρδισμένοι λαοί από τους μισάνθρωπους ρολογάδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ξοδεύουν όλη τους την ενέργεια στην τύρβη της καθημερινότητας, εθελοτυφλώντας μπροστά στα πλοκάμια του ψηφιακού τέρατος.

«Μη μου τους κύκλους τάραττε!» σιγοψιθυρίζει η συμπαγής πλειοψηφία, από τον απλό μεροκαματιάρη μέχρι τον προνομιούχο δικαστικό λειτουργό και κάθε άλλο διανοούμενο που κανονικά θα έπρεπε να φυλά Θερμοπύλες, αλλά προτιμά να επαίρεται για το κατόρθωμα της απόσπασής του από τους μαζανθρώπους και να απολαμβάνει τα αποκτήματά του.

Γίναμε ένας πλανήτης γεμάτος επίδοξους αυτόχειρες, που συμπαρασύρουν στον όλεθρο τις μελλοντικές γενιές και κρατούν σε ομηρεία όσους έχουν αντιληφθεί ότι κοντοζυγώνει το τέλος της Ιστορίας της Ανθρωπότητας.

Σε αποδρομή ένα εφιαλτικό καλοκαίρι (διάβαζε ανάποδα: κακοκαίρι) με, όπως βασίμως εκτιμάται, προγραμματισμένες ή έστω αποδεκτές-βολικές πυρκαγιές και πλημμύρες (για την δημιουργία αιολικών πάρκων στα σημεία των καταστροφών – σεισμοί αναμένονται), που προπαγανδίζονται ως αποτυπώματα της σώνει και καλά επελαύνουσας κλιματικής κρίσης.

Οι ψαλμωδοί της πανδημίας και της επιχείρησης ελευθερίας (διάβαζε: σκλαβιάς) ψέλνουν τώρα νυχθημερόν το τροπάριο του κλιματικού χάους. Για την πρόληψή του, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός απαιτεί (πάλι) παγκόσμια συντονισμένη δράση, σύμφωνα με όσα επιτάσσει το «εγχειρίδιο του καλού πολεμιστή» που καμώνεται ότι εξολοθρεύει «αόρατους εχθρούς».

Σε αυτό το φόντο, ο σκιτσογράφος του οικουμενικού Πανοπτικού έχει αρχίσει να προσθέτει τα μαύρα σύννεφα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που εγκυμονούν τον κίνδυνο μιας μεγα-καταιγίδας κατά της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου.

Από το βράδυ, όμως, της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο σκίτσο αυτό προστέθηκε το αποπροσανατολιστικό ροζουλί χρώμα της νεοταξίτικης τριάδας Κασσελάκη-Τάιλερ-Φάρλι, που εγκαταστάθηκε με καταπληκτική ταχύτητα στο πάλαι ποτέ κέντρο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, μολύνοντας τους σεσηπότες Γραικύλους με τον κατασκευασμένο στα αμερικανικά εργαστήρια κασσελοϊό, τον οποίο απελευθέρωσαν επισήμως στους κόλπους της κοινωνίας κάποιες λίγες χιλιάδες ανεγκέφαλων Συριζαίων, αλλά καλλιέργησαν με απαράμιλλη μεθοδικότητα τα αργυρώνητα και σατανικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, υπερπροβάλλοντας όλες τις ιδιότητες του νέου παθογόνου-σταρ, ώστε να φαίνεται επιθυμητός από μια πολυσυλλεκτική μερίδα της ελίτ.

Έτσι, επαληθεύεται ο κανόνας που εμπεριέχεται στον 20ό νόμο του Ρόμπερτ Γκρην:

«Η επιθυμία είναι σαν ένας ιός: Αν δούμε ότι κάποιος είναι επιθυμητός στους άλλους, τότε τον βρίσκουμε κι εμείς επιθυμητό» (Robert Green, Δύναμη. Οι 48 νόμοι της, εκδ. Έσοπτρον, Αθήνα 2000, σελ. 209).

Η κασσελοποίηση της καθημερινότητας των Νεοελλήνων φαίνεται πως, μεταξύ άλλων, υπηρετεί τον νεοταξίτικο στόχο της μείωσης του πληθυσμού στην βάση του Θαυμαστού (διάβαζε: Σιχαμερού) Ανάποδου Κόσμου:

Εφαρμόζοντας ανάποδα τον νόμο της Φυσικής περί μαγνητισμού, δεν ισχύει ότι «οι ομώνυμοι πόλοι απωθούνται και οι ετερώνυμοι έλκονται», αλλά ότι «οι ετερώνυμοι πόλοι απωθούνται και οι ομώνυμοι έλκονται». Κι όσο πιο πολλοί ομώνυμοι πόλοι έλκονται, τόσο λιγότερα παιδιά γεννιούνται και τόσο πιο πολλά ζώα υιοθετούνται.

Η θεωρία του ανάποδου κόσμου βοηθά να αποκρυπτογραφήσουμε τις πραγματικές προθέσεις του κασσελοϊού, ο οποίος βροντοφώναξε στο πλήθος τρεις φορές «δεν θα σας προδώσω ποτέ» (θυμάστε την τριπλή επανάληψη «εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε» [vaccinate, vaccinate, vaccinate];). Άρα διαβάζουμε ανάποδα: «ΘΑ σας προδίδω ΣΥΝΕΧΩΣ»!


Τα κυριότερα συμπτώματα της κασσελίτιδας είναι τα ακόλουθα:

  • εκθήλυνση

  • αμερικανοποίηση

  • ζωοποίηση

  • βρεφοποίηση

  • εκχυδαϊσμός

  • διακωμώδηση

  • αλλά και απέραντη υποκρισία: Όποιος παρατηρήσει τον κασσελοϊό in vitro, θα διαπιστώσει ότι πίσω από το προσωπείο του με το πλατύ χαμόγελο κρύβεται ένα επικίνδυνα αυταρχικό πρόσωπο.

Ο όσιος Ευφραίμ ο Σύρος στα «Ασκητικά» (Λόγος εις την παρουσίαν του Κυρίου και περί της συντελείας και εις την παρουσίαν του Αντιχρίστου, Εν Αθήναις, 1935, σελ. 326 επ.) μας προειδοποίησε για τον Αντίχριστο:

«Θα έλθη δε ο Παμμίαρος με το εξής σχήμα, ως κλέπτης, διά να απατήση τα σύμπαντα. Θα είναι ταπεινός, ήσυχος, θα μισή την αδικίαν, θα αποστρέφεται είδωλα, θα προτιμά την ευσέβειαν, αγαθός φιλόπτωχος, ευειδής καθ’ υπερβολήν, ευκατάστατος, ιλαρός εις όλους».

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις συμπτωματική ή προφητική;

Είναι ο κασσελοϊός ένας οιονεί «υιός της απωλείας» (άρα δεν κέρδισε, όπως μας είπε, το φως, αλλά το σκότος!) ή ένα βιαστικά φουσκωμένο μπαλόνι μιας γελοίας κοινωνίας;


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ανωτέρω κείμενο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 2/10/2023.

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου