Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ελλάδα, Πατρίδα μου !



Ο καθένας από εμάς, ας σκεφτεί με βάση τη Λογική, ανιδιοτελώς, και ας προσπαθήσει να ξυπνήσει συνειδήσεις γνωστών και φίλων, με όποιο τρόπο μπορεί. Κλείστε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, μην αγοράζετε εφημερίδες, μην παίζετε το παιγνίδι τους, είναι βρώμικο παιγνίδι! Ψάξτε τούς κατάλληλους ιστότοπους – λίγους, είναι αλήθεια, αλλά πολύ σοβαρούς! Χτυπήστε τους με τα ίδια τους τα όπλα και σώστε την Ελλάδα! Για εσάς και τις επόμενες γενιές! Η πατρίδα μας το αξίζει
.
Επικαιρότητα
Tελικά, πόσοι πατριώτες, με την πραγματική έννοια της λέξης, υπάρχουν σ’ αυτή τη χώρα; Η απάντηση, δυστυχώς, είναι: ελάχιστοι… Είναι μία μικρή μειοψηφία, η οποία, σε τελική ανάλυση, δεν φαίνεται να ενοχλεί και πολύ τους _άλλους_, την πλειοψηφία. 

Αυτοί οι _άλλοι_ συμβιβάζονται σε όλα με την σημερινή κατάσταση της χώρας. Συμφωνούν φυσικά με τα μνημόνια, όπως και τα κόμματα, το οποία ψηφίζουν. 
Συμμετέχουν ενεργά δηλαδή στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε καθημερινά, αποδεχόμενοι την κατάργηση του δημοκρατικού πολιτεύματος με την συναίνεση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο γεγονός αυτό, την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από διεφθαρμένους πολιτικούς οι οποίοι αντιλαμβάνονται την πολιτική ως προσοδοφόρο επάγγελμα και χίλια άλλα πράγματα που έχουν βυθίσει τη χώρα στο τέλμα της κακομοιριάς και της ανυποληψίας διεθνώς.
 Όλοι αυτοί περιμένουν τις εκλογές για να ξεπλύνουν με την ψήφο τους τις αμαρτίες των κομμάτων τους, να τα απενεχοποιήσουν για άλλη μία φορά και να διαιωνίσουν την υπάρχουσα κατάσταση.
Αντί να τα στείλουν στο αγύριστο μια και καλή… Σε μία χώρα στην οποία θα κυριαρχούσε η Λογική, κανένα από αυτά τα ‘’κόμματα’’ δεν θα βρισκόταν στη Βουλή. Αλλά είναι εκεί… Γιατί όμως;
Επειδή εδώ συμβαίνει κάτι αδιανόητο για άλλες , -κανονικές-  χώρες: η αγάπη για την πατρίδα είναι σχεδόν ανύπαρκτη, αντικαθίσταται δε από την ιδιοτέλεια και το ίδιον όφελος, ενώ το συλλογικό καλό δεν ενδιαφέρει κανέναν. 
Σε μία τέτοια κοινωνία είναι επόμενο να κυριαρχούν σε όλες τις εκφάνσεις τής καθημερινής ζωής ο παραλογισμός και η διαφθορά (για παράδειγμα, η Εκκλησία μπορεί να συνεργάζεται άνετα – και με κάποια ανταλλάγματα βεβαίως – με κυβερνώντες οι οποίοι δηλώνουν άθεοι, ενώ σε συνεργασία με την υποτιθέμενη αντιπολίτευση ψηφίζουν νόμους που αντιτίθενται στις αξίες και παραδόσεις τής φυλής).  
Είναι εύκολο για τους κάθε είδους κυβερνώντες να το εκμεταλλεύονται αυτό, υποσχόμενοι διορισμούς, κλπ. Αυτοί επίσης, εργαζόμενοι προς ίδιον όφελος, προτιμούν την καρέκλα, ικανοποιώντας τούς εντολείς τους σε όλα όσα τους ζητούν… Πιστεύω ότι και οι ίδιοι οι εντολείς-κατακτητές δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν με πόση ευκολία προδίδουν οι πάντες τα πάντα σ’ αυτόν τον τόπο!
Είναι φανερό ότι το σύστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όσον αφορά τη νέα τάξη πραγμάτων. Κανονικές χώρες, πιστές στα επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού κατά την διάρκεια αιώνων, με παραδόσεις και ηθική, αντιστέκονται σθεναρά, επιλέγοντας ηγέτες-μπροστάρηδες, ικανούς να βάλουν ταφόπλακα στα σκοτεινά τους σχέδια. Μία κανονική χώρα πρέπει να κάνει το ίδιο, διαφορετικά ο νέος ψηφιακός μεσαίωνας για όσους υποτάσσονται βρίσκεται ante portas.
«Eλλάδα, πατρίδα μου«, αυτές θα πρέπει να είναι οι τρεις μαγικές – ιερές – λέξεις που θα σηματοδοτήσουν το πέρασμα σε μία άλλη πραγματικότητα και θα πρέπει να βρίσκονται κάθε στιγμή στα χείλη κάθε  αληθινού Έλληνα! Οι συμμορίες τέλος! Οι βαρόνοι των μέσων, τέλος! Οι πράκτορες τους της πρωινής ή βραδινής ζώνης, τέλος!
Κανένας δεν παρακολουθεί τα μέσα, αφού δεν δέχεται την υποβάθμιση του νοητικού του επιπέδου. Ο πραγματικός ηγέτης θα είναι ο φορέας της πραγματικής αλλαγής στον τόπο. Οι δεκάδες θα γίνουν χιλιάδες και οι χιλιάδες, εκατομμύρια, έτσι ώστε να αρχίσει η πραγματική επανάσταση, ο ένας και μοναδικός δρόμος που οδηγεί στη σωτηρία τής χώρας.
Υπάρχουν τα διεθνή δικαστήρια που θα δικαιώσουν προσφυγές που αφορούν στον τρόπο με τον οποίο έδεσαν χειροπόδαρα τη χώρα οι ‘’εταίροι’’, αφού προηγουμένως της επέβαλαν νόμισμα που εκείνοι ελέγχουν, με τις ευλογίες των κυβερνώντων κάθε φορά, καθιστώντας την αποικία τους, καταργώντας τη δημοκρατία – για την οποία κόπτονται – και υφαρπάζοντας την εθνική κυριαρχία.
Χρειάζεται _κοινωνικό συμβόλαιο_ το οποίο θα συνυπογράψουν όλοι οι τίμιοι Έλληνες πατριώτες με τον ηγέτη-μπροστάρη για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας. Θα επιστραφούν τα τόσα κλεμένα δις – έντοκα – και θα αποδοθούν οι πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Όλοι όσοι ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. 
Τα μέσα που δεν θα έχουν ‘’πελατεία’’ θα αναγκαστούν να αναφέρονται σ’ όλα αυτά τα θέματα και θα πάψει η υποκρισία. Αυτό λέγεται _κανονικότητα_ και οδηγεί τους λαούς στο μέλλον, φτάνει οι τελευταίοι να αποφασίσουν πως είναι αυτό το οποίο επιθυμούν πραγματικά. Ένα κοινωνικό συμβόλαιο το οποίο θα στηρίζεται στις δικές μας δυνάμεις, οι οποίες είναι σημαντικές όταν αποφασίσουμε να γίνουμε _κοινωνία_ και να πράττουμε συλλογικά. 
Ο παραγωγικός ιστός και ο τεράστιος πλούτος τής πατρίδας μας (οι παράνομες συμφωνίες με τους ‘’δανειστές’’ εύκολα καταργούνται με βάση το διεθνές δίκαιο), σε συνδυασμό με τον τουρισμό και τη ναυτιλία, θα υποστηρίξουν τον μοναχικό δρόμο που θα αναγκαστεί να ακολουθήσει η χώρα για κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν θα υπάρχει ο φόβος τής αποτυχίας, αφού ενωμένος ο λαός αυτός έχει πετύχει πράγματα αδιανόητα για άλλους.
Οι τρεις αναγκαίες τομές που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν κατά την περίοδο της ανασυγκρότησης – της ‘’ολικής επαναφοράς’’ στην κανονικότητα – είναι οι εξής:
1) Ισχυρός, ανεξάρτητος Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο οποίος θα εκλέγεται από το λαό (δεν θα υπάρχουν διαπλοκές με τα κόμματα). Αλλαγή τού πολιτεύματος σε Προεδρική Δημοκρατία.
2) Ισχυρός, ανεξάρτητος Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Αρείου Πάγου, οι οποίοι θα εκλέγονται απευθείας από το λαό.
3) Υπουργοί εξωκοινοβουλευτκοί – οι άριστοι των αρίστων αποδεδειγμένα – με άριστη γνώση τού αντικειμένου τους.
Η κατάλυση της Δημοκρατίας στη χώρα μας –  ειδικά τώρα με την ανεκδιήγητη και αχαρακτήριστη παρούσα κυβέρνηση – είχε σαν αποτέλεσμα τη μη εφαρμογή τού Συντάγματος, αφού οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν λαμβάνονται υπόψιν, χωρίς να ενοχλείται καθόλου ο Πρόεδρος τής Δημοκρατίας, επειδή είναι ‘’διορισμένος’’ από εκείνους που δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις! Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να κλείσει επιτέλους! Έτσι οδηγήθηκε στην εξαθλίωση μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς να μπορεί να βρει το δίκιο του, τα αυτονόητα δηλαδή. 
Ο υπογράφων, για παράδειγμα, είναι θύμα αυτής της πραγματικότητας, αφού μετά από 40 χρόνια σκληρής εργασίας σε ποντοπόρα (και συναλλαγματοφόρα) πλοία, περιμένει πάνω από 2 χρόνια την απονομή σύνταξης- όπως και 200 χιλιάδες άλλοι – χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για το πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι. Οι συντάξεις των ανθρώπων αυτών μετατράπηκαν σε ματωμένα πλεονάσματα των κυβερνώντων…
Όλα αυτά – και πολλά άλλα – είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν επιτέλους! Όλα είναι δυνατά με τη βοήθεια τού Θεού! Κάποτε μια χούφτα άνθρωποι σήκωσαν το ανάστημά τους απέναντι σε μία ολόκληρη αυτοκρατορία και δικαιώθηκαν κόντρα σε όλες τις πιθανότητες!
Ο καθένας από εμάς, ας σκεφτεί με βάση τη Λογική, ανιδιοτελώς, και ας προσπαθήσει να ξυπνήσει συνειδήσεις γνωστών και φίλων, με όποιο τρόπο μπορεί. Κλείστε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, μην αγοράζετε εφημερίδες, μην παίζετε το παιγνίδι τους, είναι βρώμικο παιγνίδι! Ψάξτε τούς κατάλληλους ιστότοπους – λίγους, είναι αλήθεια, αλλά πολύ σοβαρούς! Χτυπήστε τους με τα ίδια τους τα όπλα και σώστε την Ελλάδα! Για εσάς και τις επόμενες γενιές! Η πατρίδα μας το αξίζει!
Δεν είναι μία τυχαία πατρίδα. Είναι αυτή που χάρισε στον κόσμο φως και πολιτισμό, γι’ αυτό η Θεία Πρόνοια δεν την αφήνει να χαθεί! Απλώς…’’_συν Αθηνά και χείρα κίνει_΄΄.
ΓΙΏΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΛΉΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΣ (ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΉ, ΛΌΓΩ ΠΛΕΟΝΑΣΜΆΤΩΝ…),
ΠΡΏΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΌΣ ΤΟΎ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΝΑΥΤΙΚΟΎ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου