Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Μπουτάρης: Ατέρμονη προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ


Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μπουτάρης να φέρνει στο επίκεντρο το ρατσιστικό δολοφονικό κράτος του Ισραήλ. Ούτε η Ισραηλινή Πρεσβεία δεν κάνει τόσο επίμονη προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ.

Εκατομμύρια καταπιεσμένοι Παλαιστίνιοι κι εκατοντάδες παιδιά δολοφονημένα από τον Ισραηλινό Στρατό …δεν έχουν καμία θέση στο μυαλό του πράκτορα Μπουτάρη. Όπως φυσικά δεν είχαν καμία θέση τα θύματα του Κεμάλ Ατατούρκ. 


Από τη στιγμή που ο Κεμάλ δεν ακούμπησε ούτε τρίχα Εβραίου …για τον Μπουτάρη θα είναι «μεγάλη προσωπικότητα». Για τους Αρμένιους και τους Έλληνες που δολοφονήθηκαν με εντολή Κεμάλ …κανένας σεβασμός


Σας παραθέτουμε δύο χαρακτηριστικές παραγράφους από το παραπάνω άρθρο:

«Την απονομή του αργυρού μεταλλίου της πόλης και πλακέτας στον Ισραηλινό συγγραφέα έχει εγκρίνει, με απόφασή της, η επιτροπή του δημοτικού συμβουλίου για την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης της πόλης, πρόεδρος της οποίας είναι ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. 
 Το θέμα θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ τη σχετική πρόταση διατύπωσε η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Ρία Καλφακάκου…

…Στο μεταξύ, η οδός στρατηγού Αθανασίου Χρυσοχόου μετονομάστηκε χθες σε οδό Αμπέρτου Ναρ, προς τιμήν του Θεσσαλονικιού εβραίου λογοτέχνη, σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και μετά την επικύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας — Θράκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου