Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Οι επιτροπές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη προειδοποιούν τους αστυνομικούς...



Μη μας χτυπήσετε - Θα αποδοθούν ευθύνες...


Ψήφισμα αναμένεται να καταθέσουν οι «Επιτροπές Μακεδονικού Αγώνα» στην υποδιεύθυνση ΜΑΤ – ΥΜΕΤ της Θεσσαλονίκης.

Στο έγγραφο που θα παραδώσουν, ενημερώνουν τους αστυνομικούς ότι θα τους βιντεοσκοπούν κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου, ώστε όποιος χρησιμοποιήσει βία, να αντιμετωπίσει ευθύνες. 

Σήμερα στις 20:00, είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των «Επιτροπών Μακεδονικού Αγώνα» έξω από το Γ’ Σώμα Στρατού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώστε με πορεία να κατευθυνθούν στην αστυνομική υποδιεύθυνση ΜΑΤ-ΥΜΕΤ στην οδό Κατσιμίδη.
  

Όπως αναφέρει, το μέλος της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, Ισαάκ Ζελιαλίδης , θα παραδώσουν ψήφισμα και θα τους ζητήσουν από τους αστυνομικούς να μην χτυπήσουν κανέναν διαδηλωτή στο συλλαλητήριο στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά και να μην κάνουν χρήση χημικών και δακρυγόνων.

«Αφεντικά σας δεν είναι οι εκάστοτε εγκάθετοι αρχηγοί διορισμένοι από το σάπιο πολιτικό σύστημα, αλλά ο Ελληνικός Λαός.

Ορκιστήκατε πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο σύνταγμα και στους νόμους του κράτους.

Εφόσον το Σύνταγμα λέει πως «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα» (αρ. 1 παρ. 3), άρα βάση Συντάγματος ορκιστήκατε ώστε να υπηρετείτε και να προστατεύεται τον Ελληνικό Λαό.

Βάση ποιου νόμου ρίχνετε χημικά ή αντιδράτε με βία εναντίον του;» αναφέρει το έγγραφο που θα παραδώσουν αύριο οι Επιτροπές Μακεδονικού Αγώνα στην  υποδιεύθυνση ΜΑΤ-ΥΜΕΤ Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ενημερώνουν ότι καθ’ όλη την διάρκεια του συλλαλητηρίου οι αστυνομικοί θα βιντεοσκοπούνται.

«Όποιος από εσάς χρησιμοποιήσει βία, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου, όταν πέσει το καθεστώς» αναφέρουν στο ψήφισμα.

Το ψήφισμα 
Ωστόσο, το μέλος της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, Ισαάκ Ζελιαλίδης ξεκαθαρίζει ότι η διαδήλωση θα είναι ειρηνική.

«Πάμε να ακυρώσουμε το προδοτικό προσύμφωνο των Πρεσπών. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, με το δικαίωμα που έχει ο ελληνικός λαός.

Στην Δημοκρατία όλων αυτών που κυβερνούν τα τελευταία χρόνια, ο μόνος μοχλός πίεσης είναι η εξασφάλιση της εξουσίας.

Έτσι, θα διαδηλώσουμε με τον μοναδικό μοχλό που φοβούνται οι καρεκλοκένταυροι πολιτικοί, την πίεση μη χάσουν την εξουσία» δηλώνει o  Ισαάκ Ζελιαλίδης.

 Επίσης ο Ισαάκ Ζελιαλίδης, διαψεύδει, πως οι διαδηλωτές στο συλλαλητήριο στις 8 Σεπτεμβρίου, έχουν σκοπό να περικυκλώσουν το Βελλίδειο, ώστε να απαγορεύσουν την πρόσβαση στους πολιτικούς αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

«Περιμένουμε περίπου 400 – 500 χιλιάδες κόσμου στο συλλαλητήριο την ημέρα των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ. Ήδη έχουν ναυλωθεί 600-700 λεωφορεία από όλη την Ελλάδα, που πιστεύουμε θα φτάσουν τα 1.500.

Όμως εμείς περιμένουμε την μεγάλη αντίδραση των Θεσσαλονικέων» δηλώνει το μέλος της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, Ισαάκ Ζελιαλίδης
ΠΗΓΗ

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου