Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

Μεγάλη μπίζνα το προσφυγικό


Πολύ σημαντική εξέλιξη αποτελεί η σύλληψη των μελών Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, η οποία διευκόλυνε την παράνομη είσοδο μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα. Τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν με αυτήν την αφορμή έρχονται να επιβεβαιώσουν κάτι που είναι κοινό μυστικό σχεδόν από την αρχή.


Ο ρόλος των περισσότερων από αυτές τις ΜΚΟ, αν όχι όλων, είναι σκοτεινός και ύποπτος. Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της μεταναστευτικής κρίσης εμφανίστηκαν με ένα προσωπείο «αλληλεγγύης» και «ανθρωπισμού», που όμως κάθε άλλο παρά φαίνεται ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η περίπτωση της συγκεκριμένης ΜΚΟ που εξαρθρώθηκε στη Λέσβο, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί απλώς την κορυφή του παγόβουνου. Η ίδια τακτική, όπως προκύπτει από καταγγελίες και μαρτυρίες, έχει γενικότερη εφαρμογή. Οι «αλληλέγγυοι», όπως αρέσκονται να αποκαλούνται, συνεργάζονται στις περισσότερες περιπτώσεις με τους Τούρκους δουλεμπόρους, προκειμένου να μεταφέρουν ευκολότερα την «πραμάτεια» τους στα ελληνικά νησιά. Διαθέτοντας ειδικό εξοπλισμό, ασυρμάτους και ό,τι άλλο είναι αναγκαίο, τους μεταφέρουν πληροφορίες και στοιχεία, για να μπορούν χωρίς κινδύνους να ασκούν αυτήν την άθλια δραστηριότητα.

 
Δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες λέγεται ότι έχουν «διακινηθεί» προς τη χώρα μας με αυτήν τη μέθοδο τα τελευταία χρόνια, και ειδικά επί ΣΥΡΙΖΑ που η δράση των ΜΚΟ έχει καταστεί κυριολεκτικά ασύδοτη. Ουσιαστικά έχουν μεταβληθεί σε κράτος εν κράτει, δίχως κανέναν έλεγχο, σε συνθήκες πλήρους αδιαφάνειας και με την ανοχή, αν όχι την υπόθαλψη, της ίδιας της κυβέρνησης. Τα εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια είναι πολλά και όχι άδικα τα αρχικά τους μεταφράζονται συνήθως σαν Μπίζνες Καλά Οργανωμένες.

Όμως δεν είναι μόνο το σκέλος της οικονομικής συναλλαγής και διαφθοράς. Πολύ σημαντικότερο ζήτημα αποτελεί η διασύνδεση τέτοιων ΜΚΟ με φορείς και ιδρύματα που ελέγχονται από τον γνωστό για τον ρόλο του σε διεθνές επίπεδο Τζορτζ Σόρος. Οι επιδιώξεις του να «πλημμυρίσει» την ευρωπαϊκή ήπειρο με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, ώστε να αλλοιωθεί η σύνθεση του πληθυσμού της και εν τέλει να αλωθεί, είναι γνωστές. Για την εφαρμογή αυτού του σχεδίου η θέση της Ελλάδας ως πύλη εισόδου είναι καθοριστική. Και η πρώτη που κινδυνεύει, όπως έχει γίνει πια φανερό, είναι η χώρα μας.

Γι' αυτό και επιβάλλεται να μπει άμεσα τέλος σε αυτή τη «δράση» των ΜΚΟ που συνιστά κατά κυριολεξίαν εθνικό έγκλημα...

Δημοκρατία

[Πηγή] https://kostasxan.blogspot.com/2018/08/blog-post_481.html
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου