Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: «ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ»!


«Ειδική» εκδήλωση (δεν τόλμησαν να την ονομάσουν «χριστουγεννιάτικη», αλλά περί αυτού πρόκειται…), για τα «προσφυγόπουλα» – μουσουλμανόπαιδα διοργάνωσαν ο πρόεδρος Πάκης και ο κομμουνιστής Βούτσης στην Βουλή. 

Στην ομιλία του ο πρόεδρος Πάκης χαρακτήρισε τα μουσουλμανόπαιδα… «δικά μας παιδιά»:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, έως ότου πάψουν να υπάρχουν οι τραγικές συνθήκες που σας οδήγησαν να εγκαταλείψετε τις πατρίδες σας και τις οικογένειές σας, η Ελλάδα και η Ελληνική Κοινωνία σας αγκαλιάζει με θέρμη και σας θεωρεί παιδιά της.

Η στάση της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι τόσο περισσότερο ειλικρινής όσο είναι φυσική απόρροια της Ιστορίας της και του πολιτισμού της. Για εμάς όλα τα παιδιά του κόσμου, που δοκιμάζονται, είναι και δικά μας παιδιά».

Μάλιστα, ο μη εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό πρόεδρος Πάκης, προχώρησε και σε μια μεγάλη απρέπεια, κρίνοντας και κατακρίνοντας την στάση δημοκρατικά εκλεγμένων από τους λαούς τους Ευρωπαίων Ηγετών, απέναντι στο κύμα της λαθρομετανάστευσης:

«Μην κρίνετε την ιστορία και τον πολιτισμό της Ευρώπης από ηγεσίες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες, κατώτερες των περιστάσεων, δεν έχουν ακόμη εξοικειωθεί με τον πυρήνα αυτής της ιστορίας και αυτού του πολιτισμού. 

Κρίνετε την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση από την Ελλάδα, για να βεβαιωθείτε ότι κάθε Έλληνας και κάθε πραγματικός Ευρωπαίος όχι μόνο συμμερίζεται την τραγωδία σας, αλλά στέκεται δίπλα σας για να μοιραστούμε τον πόνο σας και, το κυριότερο, ν’ απαλύνουμε κατά το δυνατόν τις συνέπειές του».

Πότε θα κάνουν «ειδική εκδήλωση» και για τα Ελληνόπουλα (απόρων οικογενειών) η βουλή και η προεδρία; Ποτέ, διότι προφανώς αυτά δεν είναι «δικά τους παιδιά»!


ΠΗΓΗ

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Η Νέα Εποχή ορμά σαν ταύρος σε υαλοπωλείο!
    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι γνωστός μασόνος και παιδί του κομματικού σωλήνα της ΝΔ. Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι πιθανώς η ΝΔ, και θα συνεχισθεί το έργο που οι εργάτες της νέας εποχής, Έλληνες πολιτικοί, υλοποιούν εδώ και πολλά χρόνια, ανεξαρτήτως κόμματος.
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή