Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Go Home Mrs Merkel



Η κυρία Αγκέλα Δωροθέα Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα προσκεκλημένη του Αλέξη Τσίπρα του οποίου το σλόγκαν Go Home κυρία Μέρκελ έχει μείνει στην ιστορία. 

Στο ίδιο μοτίβο της υποταγής στο 4ο Ράϊχ την υποδέχονται με την ελπίδα να κερδίσουν την εύνοιά της ο δήθεν αντιπολιτευόμενος Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο Προκόπης Π(Φ)αυλόπουλος 

Όπως και τότε έτσι και τώρα η κα Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη στη χώρα μας γιατί εκφράζει την Ελλάδα της ευρω-μνημονιακής καταστροφής. 

Είναι ανεπιθύμητη η κυρία Merkel , όσο δεν επιστρέφει στην χώρα μας τα κλεμμένα μνημεία στην γερμανική κατοχή, το ληστρικό σε βάρος της χώρας μας γερμανικό κατοχικό δάνειο και όσο δηλώνει ότι δεν συζητάει για γερμανικές αποζημιώσεις επί των ανεκτίμητων κατοχικών καταστροφικών και για αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας. 

Η κυρία Merkel είναι ανεπιθύμητη όσο δεν δεέχεται ότι η Γερμανία μας χρωστάει παλιά κατοχικά χρέη και νέες οφειλές από ληστρικές πολιτικές, που εφαρμόστηκαν για να σωθούν το ευρώ, και οι ευρωπαϊκές τράπεζες και οι κρατικοί δανειστές, ενώ η χώρα μας δεν χρωστά τίποτα στην Γερμανική αφανή νέα κατοχή. 

Η κυρία Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη γιατί έρχεται να πιέσει και να “εξαγοράσει” με ποικίλες μορφές, προκειμένου η κυβέρνηση να βρει τους 151 για να περάσει από την Βουλή η Νατοϊκή, ευρωενωσιακή, Γερμανοαμερικάνικη και εθνικά ασύμφορη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Όλοι/ες στις διαδηλώσεις κατά της Merkel 

Την Πέμπτη (10/1/19) οφείλουμε να αντιδράσουμε και κινητοποιηθούμε σε όλη την χώρα ενάντια στην παρουσία της κας Μέρκελ στην Ελλάδα την οποία η γερμανική νεοαποικιοκρατία έχει μεταβάλλει σε χώρα τύπου Μπανανία. 

Go Home Mrs Merkel


Πηγή:https://odosdrachmis.gr/?p=26339
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου