Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


Κυριάκος Μητσοτάκης, ο άνθρωπος των “αγορών”…



Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2019, στην καθιερωμένη ετήσια σύναξη, στη “Μικρή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ” παραβρέθηκαν πολλοί! 

Μεταξύ αυτών και ο πρώην επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο! Ο οποίος όταν αποχώρησε από την ΕΕ ανέλαβε μη εκτελεστικός πρόεδρος και ανώτερος σύμβουλος στο διεθνές τμήμα της Goldman Sachs! 

Η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο διεθνείς τράπεζες επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών, διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων, οικονομικών συμβούλων και εκτιμητών εξαγορών - συγχωνεύσεων και μ' ένα πλήθος άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. 

Πελάτες της εταιρείας αυτής είναι κυρίως μεγάλες εταιρείες, κρατικές και ιδιωτικές, κυβερνήσεις χωρών αλλά και ιδιώτες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο οικονομικό παράγοντα στο χώρο της οικονομικής διαχείρισης των ΗΠΑ!

Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν λοιπόν, μας είπε από τους Δελφούς, ότι η Ευρώπη έχει ένα πολιτικό χρέος προς την Ελλάδα γιατί οι Έλληνες έδειξαν τη δέσμευση τους στην ΕΕ. Εκτίμησε, πως οι “αγορές” (σ.σ. αυτές που λήστεψαν και εξακολουθούν να ληστεύουν τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα των Μνημονίων) αξιολογούν ήδη και περιμένουν τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές γι΄ αυτό και δείχνουν σήμερα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα!

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως εν δυνάμει Πρωθυπουργός μας είπε για την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών:

«Είναι μία επικυρωμένη συμφωνία και θα την σεβαστώ, αν υπάρχουν περιθώρια να την βελτιώσω προς όφελος της χώρας μου θα τα εκμεταλλευτώ. … Επίσης η Ελλάδα επιφυλάσσεται όλων των συμφερόντων της αναφορικά με την πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ»!

Φαντάζομαι, πως δεν χρειάζεστε περαιτέρω ερμηνεία των λεχθέντων του κ. Μητσοτάκη!

Ο άνθρωπος των “αγορών” Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αυριανός Πρωθυπουργός της Ελλάδος από τη σύναξη της “Μικρής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ” στους Δελφούς, μας αποκάλυψε ότι θα σεβαστεί τη Συμφωνία, την οποία σύσσωμος ο ελληνικός λαός αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας! Μας είπε πως αντιδρά το 70% του ελληνικού λαού! 

Κάποιοι άλλοι μας είχαν πει ότι αντιδρά το 80%. Όσο ο καιρός θα περνάει, τόσο το ποσοστό αντίδρασης – κατά την εκτίμηση των ανθρώπων των “αγορών” – του ελληνικού λαού θα μειώνεται. Έτσι στο τέλος θα μας “πείσουν” ότι η πλειοψηφία του λαού μας δέχεται την παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Α… ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται…

Ο Κοτζιάς “παραχώρησε” στην Τουρκία ΑΟΖ και ορυκτό πλούτο…




Στο ίδιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, στη “Μικρή Λέσχη Μπιλνερμπεργκ”, παραβρέθηκε και ο εμπνευστής της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς! 

Ο πρώην σκληρός κομμουνιστής, ο πλέον “βαμμένος” – ορκισμένος εχθρός της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ, που διαδήλωνε νεαρός κατά των “φονιάδων των λαών Αμερικανών”! 

Αυτός ο χαμηλού ύψους και βάρους πολιτικός άνδρας, μετά τα ταξίδια του στην Αμερική και υποτασσόμενος απόλυτα στον διεθνή παράγοντα, ανακάλυψε ότι: «οι Αμερικάνοι θέλουν τη σταθερότητα στην περιοχή, δεν θέλουν την αστάθεια»!

Και αφού τους έκανε το χατίρι και “δώρισε” την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, προχώρησε στο δεύτερο αμερικανικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος!

Μας είπε ότι, πρέπει να βάλεις τον άλλο στο παιγνίδι (Τουρκία) για να τον κατευνάζεις, αναφερόμενος στις ενεργειακές εξελίξεις στην περιοχή! Πρέπει να φαίνεσαι μοναχοφάης και να λες είναι όλα δικά μου; Τότε γίνεσαι μέρος του προβλήματος! 

Υποστηρίζοντας επίσης, ότι θα πρέπει να προσφερθεί μια προοπτική στην Τουρκία, όχι στην Κυπριακή ΑΟΖ αλλά στην Μεσόγειο συνολικά, ώστε να συμμετάσχει σε αυτή την οικονομική ανάταση! Η Τουρκία με τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα (ακτών) δεν έχει ΑΟΖ και το Καστελόριζο έχει όλη την ΑΟΖ στην περιοχή;

Όπως αντιλαμβάνεστε με γοργούς ρυθμούς προχωράει η συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο Πέλαγος! Με συνεκμεταλλευτή την Τουρκία και τις ΗΠΑ βεβαίως – βεβαίως!

Και απέναντι από τον Τσίπρα και τον Κοτζιά, έχουμε ως εναλλακτική λύση τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Συμφορά μας…

Να καλοδεχτούμε τον “Αλβανό”…




Τα μάθατε τα νέα; Μας έρχονται από την πατριώτισσα, την μπουρλοτιέρισσα, την Φώφη Γεννηματά! Που ασχολούμενοι με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη την ξεχνάμε εκείνη! Κακώς! Πολύ κακώς!

Ναι Συνέλληνες! Με τις ευλογίες της Φώφης Γεννηματά, πήρε το χρίσμα του υποψηφίου με το ΚΙΝΑΛ ο Fatos Malaj! Ο οποίος θα γίνει – αν ψηφιστεί - ο πρώτος αλβανικής καταγωγής Βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο! Ο οποίος, άκουσον – άκουσον, είναι υπεύθυνος στον Τομέα Μετανάστευσης του μασκαρεμένου Νέο – ΠΑΣΟΚ! Του ΚΙΝΑΛ!

Έτσι, δεν πανηγύριζαν διόλου τυχαία τα ΜΜΕ της Αλβανίας! Ο συγκεκριμένος είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στην αλβανική κοινότητα στην χώρα μας, ιδιαίτερα στην Αθήνα!

Και μετά τους τρεις “Τούρκους” του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή των Ελλήνων, που εκβιάζουν την κυβέρνησή τους, αφού με αυτούς έχουν την ισχνή πλειοψηφία, θα αποκτήσουμε και “Αλβανό”!

Και σε ανώτερα ελληνικέ λαέ, που έχεις τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια της Πατρίδας!!   



Στην οδό Πατησίων 200 τόσο, υπήρχε ένα οικόπεδο και το αγόρασε μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έφτιαξαν νοσοκομείο; Με προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό; Για γερά βαλάντια; Και το οποίο θα εγκαινιάσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού;

Έτσι μας είπαν, έτσι σας λέμε! Κάθε διάψευση δεκτή!! 

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου