Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ



Η Διχόνοια, που βαστάει
ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει,
πάρ’ το, λέγοντας, κι εσύ.

Αναμφίβολα ο τρόπος αντιμετώπισης του λαθρομεταναστευτικού είναι τελείως λανθασμένος και μαζί με την συμφωνία των Πρεσπών αποτελούν τις μεγαλύτερες προδοσίες κατά του Ελληνικού Έθνους.

Με την προδοτική συμφωνία εκχωρήσαμε την Μακεδονία μας στους σλαβοαλβανούς και με την διασπορά των λαθροεισβολέων στην ενδοχώρα ισλαμοποιείται η χώρα. Μετατρέπεται σε έναν χώρο που θα κατοικείται από αλλόθρησκους ανθρώπους δεκάδων φυλών με τους Έλληνες να αποτελούν μια φοβισμένη μειοψηφία.

Η Μακεδονία κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες, αλλά ο λαθροεποικισμός που επιβάλει η παρούσα κυβέρνηση τους χώρισε σε τέσσερις κατηγορίες:

- Στους Πατριώτες που αγωνίζονται σχεδόν καθημερινά για μια Ελληνορθόδοξη Πατρίδα.
- Στους “ψυχοπονιάρηδες” που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες χωρίς να αντιλαμβάνονται τον θανάσιμο κίνδυνο. Δυστυχώς στην κατηγορία αυτοί ανήκουν και κάποιοι ιερωμένοι.
- Τους συμφεροντολόγους, πολιτικάντηδες, ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, κλπ που μπροστά σε ένα πρόσκαιρο κέρδος αδιαφορούν για το μέλλον του Έθνους και των παιδιών τους.
- Και τέλος την μεγάλη κατηγορία των αδιάφορων του πληκτρολογίου, του καφενείου και του καναπέ. Θεωρούν ότι εξαντλούν το πατριωτικό τους καθήκον πληκτρολογώντας ή σε ιδιωτικές συζητήσεις.

Ιερό χρέος όλων των Ελληνόψυχων είναι η αντίδραση με κάθε νόμιμο μέσο στην καταστροφή που πλέον είναι ορατή. Ας αγωνιστούμε με σθένος να πείσουμε τους συμφεροντολόγους, τους “ευαίσθητους” και αδιάφορους, ότι “καιροί ου μενετοί”. 

Από την κυβέρνηση δεν περιμένουμε να επιδείξει πατριωτισμό στο ζήτημα αυτό, γιατί παίρνει εντολές από τα αφεντικά της που επιδιώκουν την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ευρώπης και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα ικανοποιήσει.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΜΒΑ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

Πηγή:  http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

5 σχόλια:

  1. Ο υπουλος αφανισμος της φυλης μας που αποφασισαν οι εβραιοπροδοτες πολιτικες καρικατουρες, θα οδηγησει ετσι και αλλιως στη συγκρουση με τους λαθρο κ εμεις θα ειμαστε δυστυχως σε δυσμενη θεση απεναντι τους. Η λυση, λενε καποιοι σε συζητησεις στα καφενεια, ειναι ο κοσμος να βγει στους δρομους κ με καθε μεσο να στειλει στον αγυριστο τους λαθρο. Ομως πραγματικα ειμαι εντελως απαισιοδοξος, δυστυχως οι Ελληνες θα συναντηθουν με το οδυνηρο πεπρωμενο τους. δεν υπαρχει καμμια απολυτως περιπτωση να ξεσηκωθει το πανελλήνιο απο ακρη σε ακρη. Το λεω εκ πειρας στο Μακεδονικο. Στη βορειο Ελλαδα η συντριπτικη πλειοψηφια απλα παρακολουθουσε απο τους καναπεδες. Κλασσικες κουραδομηχανες. Τωρα για τους λαθρο που για εμενα ειναι 100 φορες ποιο σοβαρο θεμα, οχι μονο δεν υπαρχει καμμια αντιδραση, αλλα αντιθετα πατριωτικη παραλυση. Το μονο που ευχονται ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥς, ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ΄ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΕΚΕΙ.. ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ. Δυστυχως ειμαστε πατριωτικα παραλυτοι. Ζουμε τις νεες πρεσπες εις την 100στη. Παραλυσια κοσμου , απουσια πραγματικης αντιστασης κ ενα ολοκληρο κρατος να ειναι απεναντι μας, και το κυριοτερο , ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. Και το αιτιο αυτου του αδιεξοδου και της οκνηριας εχει ονοματεπωνυμο : Ονομαζεται πνευματικη κ πατριωτικη αποψιλωση, ή αλλιως νεκρωση. Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα δυστυχως. Το μονο που μπορουμε, ειναι οσοι συνετοι εχουν μεινει να λαβουν τα μετρα τους για τον τοπο τους και κυριως για τις οικογενειες τους. Μονη περιπτωση ειναι ενας τουλαχιστον απο τους πυλωνες της Δημοκρφατιας μας αντιδρασει και σηκωσει κεφαλι κ να τους ακολουθησουμε για να απελευθερωθουμε απελευθερωθουμε. Οι πυλωνες ειναι ο Στρατος, Η δικαιωσυνη, Η Αστυνομια, Η Εκκλησια. Τωρα ολοι αυτοι οι πυλωνες ποδηγετουνται απο προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από αυτό που περιγράφεις. Τον Ιούλιο είχαμε Εθνικές εκλογές και ο "σοφός" λαός εκφράστηκε. Υποστήριξε θερμά σε ποσοστό 90% περίπου (όσο το σύνολο των κομμάτων του "δημοκρατικού" τόξου), την πολιτική που βλέπουμε να υλοποιείται. Ακόμα και ο Καποδίστριας να αναστηθεί, ο λαός θα τον καταψηφίσει.
      Λοιπόν δεν πρόκειται για εθνική διχόνοια, αλλά για συνειδητή προδοσία του Χριστού και της Πατρίδας από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
      Με άλλα λόγια, τα θέλαμε και τα πάθαμε. Δεν είμαστε καλός λαός. Μόνο με έναν πόλεμο, ίσως να συνέλθουμε.
      Ο καλός Θεός μας ανέχεται ακόμα και δεν μας έχει παραδώσει στους Μωαμεθανούς, διότι μεταξύ μας ζουν και κάποιοι άγιοι άνθρωποι, που θα χρησιμεύσουν ως τον σπόρο για την Ορθοδοξία, μετά τον Γ'ΠΠ, που φαίνεται πως πλησιάζει.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχῶς ἀγαπητὲ ἀναγνώστη αὐτὴ εἶναι ἡ ἀλήθεια, ὅπως τὰ γράφεις.

    Δὲν ὑπάρχη περίπτωση νὰ σηκωθῆ κανένας ἀπ'τὴν βολή του, οὔτε νὰ ὐπάρξη κάποιος νὰ ἡγηθῆ κάποιας ἐξεγέρσεως γιὰ τὴν ἀντιμετώπισή τους.

    Μὴν ξεχνᾶς ὅτι τὸν λαὸ τὸν βγάζουν στοὺς δρόμους κάποιοι, τὴν ὥρα ποὺ τοὺς ἐξυπηρετῆ ὅπως ἔγινε καὶ μὲ τὰ μεγάλα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης καὶ Ἀθῆνας καὶ ποὺ δυστυχῶς λίγοι τὸ καταλάβανε καὶ τὸ ἀποτέλεσμα εἶναι πολὺ ὁρατὸ γιὰ ὅσους ἔχουν ἀνοικτὰ τὰ «μάτια» καὶ τὸν «νοῦ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πάνο! Ο Έλληνας ξεσηκώνεται μόνο αν θιχθεί η τσέπη του.

      Πάντα χαίρομαι να διαβάζω το ιστολόγιό σας! Είναι μια μικρή όαση!

      Μια άσχετη με το θέμα, παρατήρηση. Τα νέα παιδιά είναι εξαιρετικά ανορθόγραφα, ακόμα και οι άριστοι μαθητές. Μιλάμε για ένα ορθογραφικό λάθος στην κάθε λέξη! Προβληματιζόμενος για το φαινόμενο αυτό, διαπίστωσα πως φταίει η κατάργηση της αντιγραφής από τα δημοτικά σχολεία. Μόνο στην πρώτη τάξη κάνουν.
      Η λύση είναι η αντιγραφή στο σπίτι. Τα βιβλία ιστορίας έχουν εξαιρετικά κείμενα, και ένα παιδάκι, αντιγράφοντας μια μικρή παράγραφο κάθε μέρα, θα λύσει το πρόβλημα της ανορθογραφίας, ίσως γίνει πιό καλλίγραφο, και θα μάθει και κάποια στοιχεία Ελληνικής ιστορίας.

      Διαγραφή
  3. Γειά σου φίλε μας Ἀνατόλιε!

    Σὲ εὐχαριστοῦμε πολὺ γιὰ τὰ καλά σου λόγια γιὰ τὸ ἱστολόγιό μας!

    Ὅσον ἀφορὰ στὴν πρώτη παράγραφο, ὁ Ἕλληνας ἔχει πάψει πρὸ πολλοῦ νὰ ξεσηκώνεται παρ' ὅλο ποὺ ὄχι ἁπλῶς ἔχει θιχτεῖ ἡ τσέπη του, ἀλλὰ τὸν ἔχουν ἐξαθλιώσει οἰκονομικὰ καὶ εὐρίσκεται κάτω ἀπ' τὸ ὅριο τῆς φτώχιας.

    Οἱ μόνοι ποὺ ἀντέδρασαν γιὰ τὰ οἰκονομικὰ, ἦταν οἱ κληρικοὶ καὶ βέβαια μόνο γιὰ αὐτὸ, γιὰ ὅλα τὰ ἄλλα «μούγκα στὴν στρούγκα».

    Βλἐπεις ὅλα πᾶνε καλὰ κατ' αὐτοὺς στὴν Ἑκκλησία μας...

    Ὅσο γιὰ τὴν δεύτερη παράγραφο, εἶναι ἀπόλυτα σωστὴ ἡ παρατήρησή σου.
    Δυστυχῶς, αὐτὴ ἡ κατάντια ἐξυπηρετῆ τὰ βρώμικα καὶ καταχθόνια σχέδια τῆς Ν.Τ.Π., μᾶς θέλουν ἀγράμματους καὶ ἀνιστόρητους, γιὰ νὰ δροῦν ἀνενόχλητοι γιὰ τὸν τελικὸ στὸχο τῆς παγκοσμιοποιήσεως.

    Ἄλλωστε τὸ δόγμα Κίσσινγκερ, εἶναι γνωστὸ τοὶς πάσι παρ' ὅλο ποὺ τὸ θεωροῦν συνομωσιολογικό.

    Δυστυχῶς ἡ εὐθύνη βαραίνει τοὺς γονεῖς περισσότερο, ποὺ ἀδιαφοροῦν πρῶτον οἱ ἴδιοι γιὰ τὸν ἐαυτό τους καὶ κατόπιν γιὰ τὰ παιδιά του.

    Θα πρέπει νὰ σταματήσουμε νὰ ρίχνουμε ὅλα τὰ βάρη στοὺς ἄλλους καὶ νὰ ἀναλάβουμε πρώτα τὶς δικὲς μας εὐθῦνες καὶ ὐποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή