Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ούτε στην Κατοχή: Να απαγορευθούν αντιγερμανικές ομιλίες στη Βουλή!


Τρελλαίνεται κανείς διαβάζοντας τις όλο και πιο εξωφρενικές δηλώσεις και ειδήσεις που “παράγει” μια πολιτική τάξη τελούσα σε πλήρη ασυναρτησία και βαθύτατη ξένη εξάρτηση. 

‘Ενα τελευταίο παράδειγμα είναι ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης που, όπως μας πληροφορεί η Αυγή της 6.12.19, ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά της Βουλής η αναφορά Βελόπουλου ότι η Γερμανία είναι “το μεγαλύτερο πλυντήριο στο κόσμο”. 

‘Οπως εξήγησε ο κ. Χατζηδάκης, “δεν είναι καλό από το επίσημο βήμα της Βουλής να μιλάμε τόσο απαξιωτικά για μια χώρα που φιλοξενεί χιλιάδες ‘Ελληνες και υπόλοιπους ανθρώπους, που δίνει ψωμί και εκπαιδεύει”.

Γιατί περιορίζεται σε αυτά ο κ. Χατζηδάκης; Γιατί δεν προτείνει να αντικαταστήσουμε τον εθνικό μας ύμνο με τον γερμανικό; 


Να εκδώσει η Βουλή και ένα ψήφισμα να ευχαριστεί τη Γερμανία διότι με τις οικονομικές πολιτικές που επέβαλε έφυγαν μερικές χιλιάδες ‘Ελληνες γιατροί να στελεχώσουν το γερμανικό ΕΣΥ. 

Και μερικά ακόμα για τη μη επιστροφή του αναγκαστικού δανείου της Κατοχής, για τα Μνημόνια και τις Δανειακές, για τη λεηλασία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας και πολλά άλλα.

ΠΗΓΗ

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Ο λεβέντης δάσκαλος Δημήτριος Νατσιός. Τους προηγούμενους κυβερνώντες τους αποκαλούσε ανθρώποκάμπιες.(τι χαρακτηριστικό έχουν οι κάμπιες;
    Όπως είναι κολλημένες η μία ζει από τα περιττώματα της άλλης).
    Για τους σημερινούς δεν γνωρίζω τι θα πει;
    Πάντως όταν ζήτησαν από το μακαριστό πατήρ Αυγουστίνου Καντιώτη, να κάνει αγιασμό στην Βουλή.
    Είπε Αυτοί δεν χρειάζονται αγιασμό εξορκισμό χρειάζονται.
    Έχουν μαζευτεί όλα τα δαιμόνια εκεί μέσα.(πορνείας μοιχείας πλεονεξίας βλασφημίας και πάσης ακαθαρσίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή