Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ


Πυρκαγιές έδιωξαν τον Καραμανλή, πυρκαγιές τον φέρνουν πίσω…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος




Εθνική τραγωδία! Ανείπωτη δυστυχία! Θάνατος, όλεθρος, καταστροφή παντού! Δεκάδες οι νεκροί και οι τραυματίες στην Ανατολική Αττική! Κατεστραμμένες περιουσίες, κόποι μιας ζωής που μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν στάχτη! Κατεστραμμένο περιβάλλον, που αφαιρεί “ζωή” σε όσους επέζησαν από αυτήν την πύρινη λαίλαπα!

Απούσα η Πολιτεία (Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής)!
Τεράστιες οι ευθύνες τους καθώς και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας! Ποτέ δεν έλαβαν τα μέτρα τους! Ποτέ δεν προνόησαν για τον όλεθρο που με μαθηματική ακρίβεια ερχόταν! Ποτέ δεν ενημέρωσαν τους κατοίκους για προληπτικά μέτρα, τα οποία όφειλαν να έχουν λάβει! Καμιά πρόληψη, καμιά πρόνοια!


Είναι όλοι τους ένοχοι και πρέπει να τους απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες!
Γιατί, δεν μπορεί προς το παρόν, να έχουμε 93 νεκρούς – απανθρακωμένους συνανθρώπους μας, πολλούς ακόμη αγνοουμένους και δεκάδες άλλους στα νοσοκομεία, αρκετοί εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση και να μην υπάρχουν κρατικές ευθύνες;

Τόσοι νεκροί, μέσα σε λίγες ώρες δεν υπάρχουν ούτε σε πολεμικές συρράξεις, όπου πόλεις βομβαρδίζονται από αέρος και εδάφους!
Ξετσίπωτοι, ξεδιάντροποι, ανεύθυνοι, μασκαράδες πολιτικοί!
Κολλημένοι στις καρέκλες της Εξουσίας με συγκολλητική ουσία!

Κυβέρνηση, Περιφέρεια Αττικής, ηγεσία Πολιτικής Προστασίας, ηγεσία Αστυνομίας, ηγεσία Πυροσβεστικής, τρέμουν τα στοιχεία που ήδη προκύπτουν από καταθέσεις μαρτύρων στη δικαιοσύνη! Καίνε τα στοιχεία αυτά την Εξουσία! Τεράστιες οι ευθύνες της Πολιτείας!
Και στον ΣΥΡΙΖΑ συσκέπτονται συνεχώς! Κρύβονται πίσω από τις εγκληματικές ευθύνες τους και προγραμματίζουν την επόμενη ημέρα!

Πώς θα γλυτώσουν από τη μήνη των Ελλήνων!
Όμως, “πριν σας σερβίρω το κυρίως πιάτο”, θα ήθελα να θυμηθούμε λίγα από όσα σας αποκάλυπτα σε δυο προηγούμενα άρθρα μου στην Ελεύθερη Ώρα, που σημειωτέον είναι πριν από τη βιβλική καταστροφή της Ανατολικής Αττικής την 23η Ιουλίου 2018: 

Ράβει “κοστούμι” ο Καραμανλής…

Στο άρθρο μου την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Ράβει “κοστούμι” ο Καραμανλής», έγραφα:

«Στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς βλέπουν την “επιστροφή” του Κώστα Καραμανλή! Δεν είναι λίγοι εκείνοι – καθημερινώς αυξανόμενοι – που βλέπουν τον Κώστα Καραμανλή ως τη μοναδική λύση μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο, που οσονούπω έρχεται…

Και βεβαίως, ελπίζουν όλοι αυτοί, πως όταν φτάσει η ώρα αυτού του πολιτικού αδιεξόδου, ο Κώστας Καραμανλής θα ηγηθεί μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, εθνικής σωτηρίας ή όπως αλλιώς θα την ονομάσουν 

Γι΄ αυτό, όπως γνωρίζουμε, ο Κώστας Καραμανλής δέχεται αφόρητες πιέσεις προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλίες!
Ειδικότερα, οι πιέσεις αυτές ασκούνται από τη Μακεδονία, σε μια εποχή που οι σταλινικοί του Μαξίμου και της σημερινής κυβέρνησης ξεπουλούν τα ιερά και τα όσια της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Και όλοι γνωρίζουν τη δύναμη του ονόματος Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία μας…

Επιστρέφοντας στο πολιτικό αδιέξοδο, που οσονούπω έρχεται…
Μόλις γίνουν εκλογές (σ.σ. Οκτώβριος 2018 ή Μάιος 2019) η ΝΔ θα καταλάβει την πρώτη θέση, αλλά θα είναι αδύνατη (;;;) η αυτοδυναμία της. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει κατά πολύ λαβωμένος αλλά ενδεχομένως να μπορέσει να περιφρουρήσει ένα σεβαστό ποσοστό της τάξεως του 20%.

Όπως όλα δείχνουν, το “Κίνημα Αλλαγής” θα είναι το τρίτο κόμμα, που θα είναι και ο ρυθμιστής στην προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης…
Όμως, όπως ενημερωνόμαστε, η Φώφη Γεννηματά είναι αρνητική σε κάθε σκέψη συγκυβέρνησης, είτε με τη ΝΔ είτε με το ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού, το πρόσφατο παρελθόν έδειξε πως, όποτε συγκυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ που ηγείται του “Κινήματος Αλλαγής” έχασε σημαντικά ποσοστά. Έτσι, προσπαθεί να ισορροπήσει στην άρνηση μιας συγκυβέρνησης τις δυο ισχυρές τάσεις που έχει το “Κίνημα Αλλαγής”. Την “αριστερά τάση”, του Γιώργου Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση κ.α που θέλουν συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την “δεξιά” των Βενιζέλου, Χρυσοχοΐδη κ.α. που θέλουν με τη ΝΔ.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, η κ. Γεννηματά πιστεύει πως το “Κίνημα Αλλαγής” θα ξεφύγει από “κόμμα ρυθμιστής” και θα γίνει ξανά, ένα κόμμα Εξουσίας…

Το σατανικό σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα…   

Στο άρθρο μου την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 με τίτλο: «Τον έλεγαν Εφιάλτη, τώρα τον λένε …Τσίπρα», έγραφα για ένα σατανικό σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα που συζητήθηκε στο Επιτελείο του (Φλαμπουράρης, Δραγασάκης, Παππάς, Τζανακόπουλος)!

Δηλαδή, τη διενέργεια εθνικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο, εφ΄ όσον δεν πάρουν την παράταση εκτέλεσης των περικοπών στις συντάξεις…
Ακριβώς επειδή, δεν έχουν φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις, γνωρίζοντας ότι η ΝΔ προηγείται σταθερά και με μεγάλη διαφορά. Μια διαφορά, που θα αυξηθεί εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν τον Μάιο του 2019.

Γιατί, οι συνέπειες του ΣΥΡΙΖΑ από την έναρξη της περικοπής των συντάξεων, με τον ίδιο στην κυβέρνηση θα είναι μεγάλες. Θα είναι καταστροφικές.
Στην περίπτωση εκλογών τον Μάιο του 2019 θα “έδιναν” ακόμη και την αυτοδυναμία στη ΝΔ, που μετά μανίας προσπαθεί να αποφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εκλογές του Οκτωβρίου του 2018 – εκτιμούν – ότι θα φέρουν μια κυβέρνηση συνεργασίας (ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως).

Έτσι, αποφεύγουν το ενδεχόμενο αυτοδύναμης κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.
Στην περίπτωση της κυβερνήσεως συνεργασίας, που θα προέκυπτε από το εκλογικό αποτέλεσμα του Οκτωβρίου, η νέα κυβέρνηση – εκτιμούν πάντα - θα ήταν μια κυβέρνηση κεντροδεξιάς παρένθεσης. Αφού θα ήταν πολύ ευάλωτη, διαχειριζόμενη τα όσα έχει ήδη υπογράψει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (συμφωνία Πρεσπών, περικοπή μισθών, πρόγραμμα λαθρομετανάστευσης κλπ.).
Βεβαίως, όλα αυτά πριν από τη βιβλική καταστροφή της Ανατολικής Αττικής την 23η Ιουλίου 2018…

Πρωθυπουργός Οικουμενικής κυβέρνησης ο Καραμανλής…

Αυτό το ολοκαύτωμα με 93 νεκρούς μέχρι αυτή τη στιγμή και η μετέπειτα προκλητική διαχείριση αυτής της τραγωδίας έχει καταβαραθρώσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και έχει εξαερώσει τους ΑΝΕΛ (σ.σ. έχει μεγάλη σημασία γιατί αναφέρομαι στους ΑΝΕΛ και θα εξηγήσω παρακάτω)!

Αυτή η βιβλική καταστροφή λοιπόν, ανέτρεψε όλα τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή “έπαιζαν” όπως ανέφερα στα δυο παλαιότερα άρθρα μου, του Ιουνίου και του Ιουλίου!

Αποτέλεσμα, η οργή του κόσμου να έχει μετατραπεί σε χιονοστιβάδα, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχε λοιδορηθεί και δεν είχε υβριστεί άλλος εν ενεργεία Πρωθυπουργός, ωσάν τον Αλέξη Τσίπρα!
Ήδη η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ!
Οι ευθύνες της κυβερνήσεως και προσωπικά του ιδίου του Πρωθυπουργού, ο οποίος έστω καθυστερημένα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, είναι τεράστιες!

Επικρέμεται επί των κεφαλών τους, Ειδικό Δικαστήρια για εγκληματικές παραλήψεις και ανύπαρκτες αποφάσεις στη διαχείριση τις κρίσιμες ώρες της καταστροφής!    
Αυτή την αναπόφευκτη εξέλιξη την γνωρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ και γι΄ αυτό επεξεργάζονται εν μέσω του πανικού τους, το εξής σενάριο:

Πρώτον, θα προβεί ο Αλέξης Τσίπρας σε ευρύτατο ανασχηματισμό, προκειμένου να κερδίσει πολύτιμο πολιτικό χρόνο…
Δεύτερον κι εκεί είναι η είδηση, το Επιτελείο του Τσίπρα σκέπτεται πολύ σοβαρά μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, μια Οικουμενική κυβέρνηση με συμμετοχή όλων των κομμάτων!
Στην περίπτωση αυτή, Πρωθυπουργός θα γίνει ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα γίνει αποδεκτός από όλες τις πτέρυγες της Βουλής!
Ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος τρία και πλέον χρόνια, ουδέποτε έκανε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ευρισκόμενος στα βορεινά έδρανα της Βουλής σε πλήρη αφασία…

Η Novartis το ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ…

Με τη δημιουργία της Οικουμενικής κυβέρνησης, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι γλυτώνει το Ειδικό Δικαστήριο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει κατά συρροή, στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας, αφού αυτό θα είναι μέρος της συμφωνίας!

Εγκλήματα που έχουν ονοματεπώνυμο! Δηλαδή, οι δυο φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, στην οποία η Πατρίδα θρήνησε 23 θύματα, η μια πολύνεκρη τραγωδία στην Ανατολική Αττική, στην οποία – μέχρι στιγμής – έχουμε 93 συνανθρώπους μας απανθρακωμένους, και η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όπου παραχωρήθηκαν κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας!     

Ισχυρό επιχείρημα του ιδίου του Αλέξη Τσίπρα και του Επιτελείου του, ώστε να αποδεχτούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι την Οικουμενική κυβέρνηση, είναι η Novartis!

Και τι σημαίνει αυτό;
Η Novartis είναι το εκβιαστικό ατού του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε ΝΔ και “Κίνημα Αλλαγής”! Ένα ισχυρό χαρτί που ήλπιζε να το χρησιμοποιήσει ως αυξημένο πλεονέκτημα πριν από τις εκλογές, που όμως τα τελευταία τραγικά γεγονότα τον αναγκάζουν να το χρησιμοποιήσει ως εξισορροπητικό αντίβαρο της παραπομπής του Πρωθυπουργού και Υπουργών του σε Ειδικό Δικαστήριο!

Και πιστέψτε με, είναι πολύ ισχυρό χαρτί η Novartis, αφού – όπως έχω γράψει και παλαιότερα – ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ατράνταχτα στοιχεία – όπως λέγουν - για δυο τουλάχιστον Υπουργούς Υγείας προηγούμενων κυβερνήσεων!
Ενός της ΝΔ και ενός του ΠΑΣΟΚ!

Ο “πατριώτης” Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση…

Στο παιχνίδι της Οικουμενικής κυβέρνησης ακούγεται ότι παίζει πολύ δυνατά και ο Πάνος Καμμένος! Ο οποίος βλέπει να μην υπάρχει στην επόμενη πολιτική ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές, που οσονούπω φτάνουν!

Όντας εξαφανισμένος από τον πολιτικό ορίζοντα, μπορεί να υλοποιήσει ένα καλά σκηνοθετημένο σενάριο παραίτησης του κόμματός του από την κυβέρνηση κι έτσι να διευκολύνει τη δημιουργία της Οικουμενικής κυβέρνησης!

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η τελευταία του “αποκάλυψη” περί “προγραμματισμένης και προσχεδιασμένης ενέργειας συλλήψεως των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, με εντολή του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν” κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση!

Όπως επίσης η δήλωσή του, πως θα ρίξει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό: «Θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση. Θα πάμε σε εκλογές. Αυτό είναι δέσμευση μου. Εάν φέρουν αυτή τη συμφωνία στη Βουλή εγώ θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση. Το έχω πει και στον Πρωθυπουργό, το έχω πει και δημόσια, το έχω πει και στη Βουλή»!

Βέβαια, ο “πατριώτης” Πάνος Καμμένος τα σκέφτηκε όλα αυτά με πολύ μεγάλη και ανεξήγητη καθυστέρηση…
Έτσι, τα σατανικά παιχνίδια Εξουσίας, του δόγματος “κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει”, μόλις ξεκίνησαν…

Τσίπρας: Γιοκ εκλογές…

Συμπληρωματικά σε αυτό το σενάριο της Οικουμενικής κυβέρνησης, έρχεται να προστεθεί η δήλωση του Πρωθυπουργού, πως: «Δεν μπορούμε να ζητάμε κάλπες πάνω στα αποκαΐδια»!

Βέβαια η πραγματική αιτία, που επιζητά να αποφύγει τις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, αλλά και του επόμενου Μαΐου, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο του ’18 ή τον Μάιο του ’19 θα συντριβεί!
Άλλωστε, τελευταία δημοσκοπικά αποτελέσματα τον ρίχνουν σε μονοψήφιο νούμερο!   

Έτσι, ή θα οδηγηθεί σε σχηματισμό Οικουμενικής κυβέρνησης ή θα εξαντλήσει την τετραετία!  


 «Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου