Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Η “αμαρτωλή” ΝΔ και του Κυριάκου…


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Κατά το παρελθόν έχω αναφερθεί, πως αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση εντολοδόχων! Αφού η Κοινοβουλευτική της πλειοψηφία, των 152 βουλευτών, είναι έρμαια των ορέξεων του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν! Από τη στιγμή που αυτήν την πλειοψηφία την συντηρούν και την στηρίζουν οι τρεις Μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!


Του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ της Ξάνθης και των Μουσταφά-Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ της Ροδόπης! Οι οποίοι μετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνουν Σωματεία και Οργανισμοί στη Θράκη μας και που φέρουν – παρανόμως – τούρκικη ονομασία! Όπως, η “Τούρκική Ένωση Ξάνθης” ή η “Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης” κ.α.


Όταν αυτά τα Σωματεία και αυτοί οι Οργανισμοί δεν έχουν τη νομιμοποίηση των δικαστικών ελληνικών αρχών και εν τούτοις όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις επιτρέπουν την παράνομη λειτουργία τους! Όταν κατηγορούνται ευθέως, πως έχουν υπόγειες διαδρομές με τους ακροδεξιούς της Τουρκίας, καθώς και με την τρομοκρατική οργάνωση των “γκρίζων λύκων”!

Αντιλαμβανόμεθα λοιπόν όλοι, πως εάν τους κάνει ένα “νεύμα” ο Σουλτάνος της Άγκυρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτοί μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Άρα, είναι αυτή η κυβέρνηση ελεγχόμενη από τον Ερντογάν ή όχι;

Και ο Ερντογάν έκανε, τελικά, αυτό το “νεύμα” στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ;

Διά μέσω της τροπολογίας ντροπής, που πέρασε την Τετάρτη το βράδυ από το ελληνικό κοινοβούλιο με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της “υπερπατριώτισσας” Φώφης Γεννηματά, του κόμματός “Κινήματος Αλλαγής”;

Μιλάω βέβαια, για την τροπολογία της υποχρεωτικής σύνταξης των νόμιμων μουφτήδων, τους οποίους όριζε το ελληνικό κράτος, όπως γίνεται σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη, ακόμη και στην Τουρκία!

Όμως εδώ, για να προχωρήσει το σχέδιο αυτονόμησης της Θράκης μας (;;;), ο Ερντογάν θέλει εκλογή!

Και η δουλική κυβέρνηση του κάνει το χατίρι εις βάρος του εθνικού συμφέροντος;

Παρ΄ όλα ταύτα θα περίμενε ο ελληνικός λαός, ότι η Νέα Δημοκρατία θα ξεσήκωνε το σύμπαν και θα ήταν αντίθετη σε αυτό το αντεθνικό σχέδιο!

Τι ψήφισε λοιπόν η Κ.Ο. της ΝΔ; Ψήφισε "παρών";

Τι σημαίνει αυτή η θέση της; Είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα; Γιατί δεν εναντιώθηκε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση;

Μπορεί να μας πει τι θα κάνει επί του θέματος όταν γίνει κυβέρνηση;

Θα σας πει η αφεντιά μου! Θα κάνει ότι και σε άλλα εθνικά μας θέματα (σ.σ. π.χ. το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων)! Τον μουγκό και τον κουφό!

Θα ταυτιστεί δηλαδή, με τον ΣΥΡΙΖΑ! Και το ερώτημα που τίθεται από τον Έλληνα ψηφοφόρο είναι: Γιατί να ψηφιστεί η ΝΔ; Πού διαφέρει, εάν διαφέρει από τον ΣΥΡΙΖΑ;; 
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου