Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Η «ελεύθερη” επιλογή των γυναικών να φορούν μαντήλα



Ακούμε πολλές φορές αριστερές φωνές, που δήθεν υπερασπίζονται τη διαφορετικότητα και τα ¨δικαιώματα” των «καταπιεσμένων μεταναστών” να υποστηρίζουν, πως μπορούν και οι γυναίκες εδώ στη Δύση, να φορούν μαντήλα ως ένδειξη υποστήριξης στις μουσουλμάνες που έρχονται στην Ευρώπη ή την Αμερική, ώστε να μην αισθάνονται διαφορετικές κι έτσι θα δείξουν ότι αποδέχονται το διαφορετικό κι ότι αυτή η επιλογή είναι έκφραση ελευθερίας και δικαίωμα επιλογής.

Μάλιστα, ακόμα και η δημοφιλής κούκλα Barbie έβαλε μαντήλα, ώστε να μην αισθάνονται διαφορετικά τα κοριτσάκια των μουσουλμάνων, ενώ υπάρχει πίεση ειδικά σε άλλες χώρες της Ευρώπης, που έχουν μεγαλύτερο αριθμό μουσουλμάνων μεταναστών, να ενσωματωθεί η μαντήλα στην δυτική κουλτούρα.
Το να διαφημίζουν όμως ως ελευθερία επιλογής των γυναικών την περιβολή με μαντήλα, δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, αφού μιλάμε για καθαρή μεροληψία, καταπίεση και επιβολή ελέγχου του γυναικείου πληθυσμού.
Για να υπάρχει ελεύθερη επιλογή, πρέπει να υπάρχει ηθική ισοδυναμία μεταξύ των επιλογών που καλείσαι να κάνεις. Στην περίπτωση της μαντήλας δεν υπάρχει αυτή η ισοδυναμία, αφού η γυναίκα που φορά μαντήλα θεωρείται από τους μουσουλμάνους ηθική και σωστή, ενώ μια γυναίκα χωρίς μαντήλα αποτελεί ανήθικο στοιχείο και είναι άξια περιφρόνησης. Η γυναίκα που φορά μαντήλα θεωρείται πως σέβεται την ομάδα και αποτελεί σεβαστό μέλος της, ενώ μια γυναίκα χωρίς μαντήλα εξοστρακίζεται από την ομάδα και την οικογένειά της και γνωρίζει την αποδοκιμασία και την απόρριψη. Για ποια ελεύθερη επιλογή μιλάμε λοιπόν;
Αυτή η μεγάλη απάτη περί ελεύθερης επιλογής, έχει ως στόχο να κάνει τελικά τη γυναίκα του δυτικού πολιτισμού, που σκέφτεται ακόμα ελεύθερα, να ενσωματώσει τον κοινωνικό περιορισμό στον τρόπο ζωής της και να γίνει η αυτουργός της φυλάκισής της. Με το να θέτεις σε περιορισμό ένα μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού, με δεδομένο ότι οι γυναίκες αποτελούν και την πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού, καταφέρνεις να ελέγξεις το σύνολό του, πολύ πιο εύκολα και διασφαλίζεις ταυτόχρονα, ότι η γυναίκα που διαπαιδαγωγεί και ανατρέφει τις επόμενες γενεές, θα μεγαλώσει τους μελλοντικούς δούλους αυτού του συστήματος ελέγχου. 

Χειραγωγείς τη σημερινή γυναίκα, ώστε να αποδεχθεί τον κοινωνικό της περιορισμό και να χάσει την ελευθερία της, με σκοπό στο μέλλον, να διαπαιδαγωγήσει ανθρώπους που θα παραδίδονται στο σύστημα χωρίς καν να το ζητήσει το ίδιο το σύστημα.
Αυτό το βλέπουμε σε πλήρη εφαρμογή σήμερα στις μουσουλμανικές χώρες, όπου οι ίδιες οι γυναίκες είναι οι πιο φανατικοί υπέρμαχοι της εφαρμογής του κανόνα της μαντήλας και των διαφόρων ηθικών και κοινωνικών περιορισμών και οι πρώτες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αυτό τον τρόπο σκέψης, σαν δούλους μιας θρησκείας κι ενός τρόπου ζωής, που καταδυναστεύει τους ανθρώπους και σκοτώνει το ελεύθερο πνεύμα και την ανθρωπιά τους
Δυστυχώς αυτή η αρρωστημένη προπαγάνδα έρχεται και στην Ευρώπη και σύντομα και στη χώρα μας, όπου αντί να ζητείται από τους μετανάστες να σεβαστούν τα ήθη και τους κανόνες των χωρών υποδοχής, αντίθετα επιβάλλεται στους Ευρωπαίους κατοίκους να αλλάξουν αυτοί τον τρόπο της ζωής τους και τα κορίτσια τους να εξαναγκάζονται σε πολλά σχολεία, στο πλαίσιο της λεγόμενης «αποδοχής”, να βάζουν κι αυτά μαντήλα. Θα έπρεπε μέσα σε αυτούς τους ναούς του πνεύματος, να υπάρχει ελευθερία και δικαίωμα επιλογής, ενώ τώρα το να μην φοράς τη μαντήλα ή το να τη βγάζεις είναι αδύνατο, κατακριτέο και πολλές φορές καταδικαστέο.

[Πηγή]https://katohika.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου