Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Επιβίωσε βρέφος που ήταν εγκεφαλικά νεκρό. Νέα ταπείνωση για τους δολοφόνους γιατρούς που θέλοντας να του κάνουν ευθανασία έκλεισαν το μηχάνημα υποστήριξης!!!!Ένα αγοράκι 15 μηνών διέψευσε κάθε ιατρική γνωμάτευση και πιθανότητα και παρά το γεγονός ότι είχε κριθεί εγκεφαλικά νεκρό, εκείνο απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή.
Οι γονείς του μωρού, η 30χρονη Μπέκι και ο 33χρονος Φιλ ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι θα έπρεπε να αποχαιρετίσουν το μωρό τους αφού έφερε ευρεία εγκεφαλική βλάβη που προκλήθηκε από έλλειψη οξυγόνου είτε στη μήτρα είτε στη διάρκεια του τοκετού. Το βρέφος είχε μηδενικά ποσοστά να επιβιώσει. Οι τραγικοί γονείς πράγματι είπαν το «τελευταίο αντίο» στο μωρό τους στις 10 Σεπτεμβρίου 2017. Ακολουθώντας την απόφαση των γιατρών να αποσύρουν τα μηχανήματα, οι γονείς μετέφεραν το δέκα ημερών μωρό τους σε ένα ειδικό κέντρο νοσηλείας παιδιών προκειμένου ο γιος τους να φύγει ειρηνικά. Ωστόσο, σαν από θαύμα, όταν το παιδί αποσυνδέθηκε από το οξυγόνο και τη μηχανική στήριξη εκείνο συνέχισε να αναπνέει από μόνο του και μάλιστα έσφιξε και το δάχτυλο της μητέρας του. Και παρά την εγκεφαλική βλάβη, ο Κάλεμπ επιβίωσε, ανέκτησε δυνάμεις και πλέον βρίσκεται σπίτι του, στα χέρια των γονιών και της αδερφής του και όλοι μαζί ετοιμάζονται για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινε αμέσως και τον κράτησα σφιχτά στην αγκαλιά μου. Και τότε μας έδωσε μια αχτίδα ελπίδας» εξομολογείται η μητέρα του 15 μηνών βρέφους.


ΣΧΟΛΙΟ

Κι αν ήταν μεγαλύτερο μωρό κι όχι νεογέννητο θα το είχαν σκοτώσει να του πάρουν και τα όργανα για την λεγόμενη "δωρεά"!!!!

Και για όσους θεοποιούν την επιστήμη να θυμάστε ότι κουμάντο στην ζωή και στον θάνατο έχει ΜΟΝΟ ο Θεός....

Οι γιατροί και μάλιστα ενός νοσοκομείου τεχνολογικά εξελιγμένου, δυτικού κι όχι τριτοκοσμικής χώρας που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκαναν λάθος διάγνωση, αποφάσισαν ότι το βρέφος είχε υποστεί εγκεφαλικό θάνατο και συνεπώς ήταν αδύνατον να ανανήψει σύμφωνα με την επιστήμη τους....

Ο Θεός όμως είχε άλλη γνώμη....

Να το θυμάστε αυτό λοιπόν όταν οι γιατροί σας ζητάνε να δωρήσετε τα όργανα του εγκεφαλικά ή κλινικά νεκρού συγγενή σας.... 

Πηγή:http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο: