Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Απάντηση μαθητή στις απειλές: Διαβάστε, αξίζει


ΓτΧτΠτΑ: Αν και δεν είμαστε υπέρ των καταλήψεων διότι μπορούν -λόγω του προηγουμένου τους- να στοχοποιηθούν από τους κυβερνώντες που προσπαθούν με κάθε μέσο να διαστρέψουν τα μηνύματα του υγιούς Λαού, εν τούτοις δεν μπορούμε να μη δεχτούμε ότι στην περίπτωση των μαθητών που διαμαρτύρονται για τη Μακεδονία, ο σκοπός είναι πραγματικά ιερός και οι απαντήσεις του μαθητή ευστοχώτατες!


Είμαι μαθητής του 2ου Γυμνασίου Βούλας Αττικής.

Την Τρίτη 29-01-2019 ξεκινήσαμε κατάληψη στο σχολείο μας για συμπαράσταση των υπόλοιπων σχολείων και ως διαμαρτυρία για την Μακεδονία

Η διάρκεια της κατάληψης αυτής ήταν μία ώρα και κάτι. Σε εκείνο το διάστημα οι καθηγητές όπως και ένας κύριος που εκπροσωπούσε το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων προσπαθούσαν να μας μεταπείσουν να ανοίξουμε τις πόρτες του σχολείου. 

Με αυτή την επιστολή θέλω να απαντήσω σε όλα τα επιχειρήματα τους ένα προς ένα... 

«Καλώ την αστυνομία»… Έγινε μπαμπούλας η αστυνομία που θα συλλάβει μαθητές γιατί γεννήθηκαν στην Ελλάδα και θέλουν να συνεχίσουν την ζωή τους στην Ελλάδα που παρέλαβαν. 

«Θα πέσουν μηνύσεις»… Θα μηνύσουν τα παιδιά που μέχρι εχθές οι ίδιοι διαδάσκανε να είναι περήφανα για την ιστορία των προγόνων τους και σήμερα την διαγράφουν. 

Η συνέχεια ΕΔΩ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου