Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Σήμερα ο μάρτυρας φιλέλληνας συμπληρώνει τρία χρόνια στις φυλακές των Σκοπίων,

Giorgos Trikkas

Γειά σας φίλοι/λες μου...

Προσοχή στο θέμα........

(Σήμερα ο μάρτυρας φιλέλληνας συμπληρώνει τρία χρόνια στις φυλακές των Σκοπίων, όπου λιώνει αβοήθητος από τους Σέρβους και από τους Έλληνες.. 

Από εμάς γιατί έχουμε ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.---(Και η Διεθνής κοινότητα μόνο λεκτικά συμπαρίστανται στο δράμα του Ιωάννη.---------------(( Οι ομόδοξοι Σέρβοι)))-(δεν κάνουν καμία θεαματική ενέργεια για να τον αποφυλακίσουν.Ούτε οι Έλληνες έκαναν κάτι για αυτόν που έχουν ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση στον Ελληνομαθέστατο και φιλέλληνα Ιεράρχη, που υπερασπίστηκε τα Ελληνικά δίκαια της Μακεδονίας, φωνάζοντας κι αυτός μαζί με 10 εκατομμύρια Έλληνες, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική. Από τότε ο Ιωάννης πληρώνει ακόμη πολύ βαρύ τίμημα, αυτά τα 12 χρόνια.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{Είναι Μια φυλακή κόλαση. Όπως έγραψε προ ημερών ο ίδιος, ζήτησε δύο φορές από τον διευθυντή των Φυλακών να του επιτρέψει να επισκεφθεί τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Οχρίδας, ιερείς και μοναχούς, αλλά του αρνήθηκε χωρίς εξήγηση.
----------------------------------------------------------------------------(--(Στην ίδια επιστολή του περιγράφει τις άθλιες συνθήκες στέγασης (33))άτομα σε ένα δωμάτιο με μόνο μία τουαλέτα), κακό φαγητό και κακή υγιεινή, και η φυλακή δεν δίνει ούτε ένα πιάτο και κουτάλι στους φυλακισμένους, γι” αυτό πρέπει να τα φέρουν από το σπίτι.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{Η υπερήλικη μητέρα του, που τον επισκέφθηκε προ ημερών επιβεβαίωσε, τις φήμες ότι ο γιός της Ιωάννης βρίσκεται σε κακή κατάσταση υγείας. Κάθε μέρα βασανίζεται από το προσωπικό των φυλακών, με απόφαση της Διοίκησης των Φυλακών..........(ΠΡΟΣΟΧΉ ΕΛΛΗΝΕΣ//ΔΕΣ ΜΟΥ... τωρα ((ΈΧΕΙ))--ανελέητη πίεση πάνω του, μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, να εγκαταλείψει (ΤΑ ΣΚΟΠΙΆ)την με την απειλή ότι αν δεν συμφωνήσει, θα τον εξαφανίσειιι//σουν
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{Δυστυχώς έχουμε αλήτες πολιτικούς...και ΚΟΤΕΣ...Μόνο για το ΜΗΝΙΆΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΉΤΕΣ)....και τώρα αυτή είναι η τύχη των ανθρώπων που αγαπούν την Ελλάδα και φωνάζουν για την ελληνική Μακεδονία μας,
μέσα στα Σκόπια !!!...Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία....(η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ!!!!!

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου