Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Δικαστική απόφαση θανατώνει το αγέννητο παιδί μητέρας με νοητική υστέρηση (υπογράψτε τη διαμαρτυρία)


Μην επιτρέψετε να εκτελεσθεί δικαστική απόφαση που θανατώνει το αγέννητο παιδί μητέρας με νοητική υστέρηση.
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 
Σύμφωνα με απόφαση δικαστή του Court of Protection, οι γιατροί του Ηνωμένου Βασιλείου, πρόκειται να υποβάλουν σε υποχρεωτική χειρουργική έκτρωση μια γυναίκα με νοητική υστέρηση χωρίς τη συγκατάθεσή της,

Η γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, είναι είκοσι ετών, έχει τη «διανοητική ικανότητα ενός παιδιού» και βρέθηκε ότι είναι έγκυος 12 εβδομάδων Ο δικαστής διέταξε χειρουργική έκτρωση η οποία θα εκτελεστεί στη γυναίκα αργότερα αυτή την εβδομάδα, εφόσον οι νοσοκομειακοί προϊστάμενοι έλαβαν από το δικαστήριο την έγκριση η οποία επιτρέπει τον τερματισμό.

Η οικογένεια όπως και οι φροντιστές της στο Νοσοκομείο τάσσονται υπέρ της αναγκαστικής έκτρωσης, όμως δεν υπάρχει καμία αναφορά ότι η ίδια η γυναίκα έχει δώσει οποιαδήποτε συγκατάθεση.
Η περίπτωση της γυναίκας αυτής έχει σοβαρές νομικές συνέπειες και θέτει τη ζωή ενός αγέννητου μωρού σε θανάσιμο κίνδυνο.

Δεν είναι σαφές πώς έμεινε έγκυος η εικοσάχρονη κοπέλα, αλλά είναι σαφές ότι υπάρχει ένα αθώο αγέννητο μωρό που θα σκοτωθεί εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.

Η νοητική υστέρηση μιάς μητέρας δεν συνεπάγεται τη γέννηση παθολογικού νεογνού, ούτε ο ικανός δείκτης νοημοσύνης είναι επίσημη προϋπόθεση για τεκνογονία.

Το παιδί αυτής της κοπέλας μπορεί να γεννηθεί και να δοθεί για υιοθεσία εφόσον υπάρχει αδυναμία ανατροφής του από εκείνη.

Η άμβλωση δεν μπορεί να είναι λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα συνοδεύει μιά εγκυμοσύνη ενώ ανάλογες αποφάσεις δημιουργούν κακό νομικό προηγούμενο.

Σας καλούμε να υπογράψετε την παρακάτω αναφορά ώστε να μην προχωρήσουν οι γιατροί της εγκύου κοπέλας στην άμβλωση του παιδιού, μιά πράξη που δείχνει έλλειψη σεβασμού στην αγέννητη ζωή αλλά και έλλειψη αναγνώρισης της σωματικής της αυτονομίας.

Αυτή η αναφορά, απευθύνεται στον υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και σε μία σειρά νομικών και πολιτικών προσώπων και ζητά να αποσύρουν αυτή τη βάρβαρη διαταγή.

Παρακαλούμε, υπογράψτε αυτή τη ζωτικής σημασίας διαμαρτυρία σήμερα!
Πηγή είδησης:

https://www.lifesitenews.com/…/uk-judge-orders-forced-abort…
https://www.spuc.org.uk/…/uk-court-orders-forced-abortion-o…

Ακολουθείστε μας:

- https://www.afistemenaziso.gr
- https://www.facebook.com/Αφήστε-με-να-ζήσω
- https://twitter.com/afistemenaziso
- https://vimeo.com/afistemenazisoΠηγή:  http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου