Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Τι θα αποφασίσει για μας χωρίς εμάς ο Ο.Η.Ε. στις 10-11 Δεκεμβρίου

(Πόσες γυναίκες διακρίνετε στην εικόνα;)

Διαβάστε την συμφωνία για την μετανάστευση του ΟΗΕ, που θα υπογράψει 11 Δεκεμβρίου 2018 ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και δεν δίνει καμία σημασία η αντιπολίτευση.

Περιλαμβάνει:

α) ελεύθερη μετανάστευση οποιουδήποτε προς οπουδήποτε

β) ίσα δικαιώματα με τους ντόπιους, ιδιαίτερα οι ανάπηροι μετανάστες να έχουν ίσα δικαιώματα με τους ντόπιους


γ) δημιουργία μια σειράς υπηρεσιών για τους μετανάστες, όπου θα τους ενημερώνουν για τα δικαιώματα τους

δ) το κράτος θα εκπαιδεύει τους μετανάστες

ε) οι υπηρεσίες του κράτους πρέπει να είναι ευαίσθητες προς την κουλτούρα του μετανάστη αλλά απαγορεύεται η καταγραφή της φυλής και της θρησκείας του!!!, πχ τα νοσοκομεία θα πρέπει να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τον «πολιτισμό» της μουσουλμάνας αλλά απαγορεύεται να γνωρίζει ότι είναι μουσουλμάνα!!!

στ) θα γίνει καταγραφή όλων όσων αντιτίθενται στην μετανάστευση και θα παίρνουν μέτρα εναντίων τους, η συμφωνία γράφει για φακέλωμα του ιντερνέτ!

Τέλος η ιστοσελίδα του ΟΗΕ για την μετανάστευση δείχνει φωτογραφίες με μόνο άραβες μουσουλμάνους και μουσουλμάνες, μαύρα σκελετωμένα παιδάκια από την Αφρική δεν υπάρχουν
.



Από ανάρτηση στο F/B
Δημήτρης Δημητριάδης
 «Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Θεέ μου "τύφλωσε" τους εχθρούς της πίστης και της πατρίδας μας! Να φύγουν αυτοί που μας κυβερνούν και να αναδειχθούν άλλοι, καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα «ξετυφλωθούμε» εμείς κάτι μπορεί να γίνει, αλλιώς και να τους τυφλώσει, θα τους αντικαταστήσουν ίδιοι και χειρότεροι...

      Διαγραφή