Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...!! Ξερονήσια για τους λαθρομετανάστες στην Δανία... ΕΔΩ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ...!!!


Επανειλημμένως έχει επισημάνει ο «Στόχος» ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον Κόσμο, όπου όσο κι αν εγκληματήσουν οι εισβολείς λαθροπρόσφυγες, ΔΕΝ χάνουν το δικαίωμα στο Άσυλο, αλλά ΟΥΤΕ και κόβονται τα επιδόματά τους, η δωρεάν στέγασή τους σε επιπλωμένα διαμερίσματα κλπ.

Ο φουκαράς ο Καρατζαφέρης άρπαξε 150.000 ευρώ πρόστιμο από το μπολσεβικοκρατούμενο ΕΣΡ, επειδή τόλμησε να κάνει στο «ΑΡΤ» μια σφυγμομέτρηση για τον εητζιανό αρχικίναιδο Ζάκ Κωστόπουλο. 

Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου κυριαρχούν οι «ανθρωπιστικές» παράνοιες των «δικαιωματάκηδων», φαντάζεστε τι θα γινόταν αν κάποιος Έλληνας Πολιτικός Αρχηγός τολμούσε να ζητήσει να ξανανοίξουν τα Ξερονήσια για τους εγκληματίες λαθροπρόσφυγες; Θα είχε ξανακαεί η Αθήνα, τουλάχιστον!..

ΚΙ ΟΜΩΣ: Η κάργα πολιτισμένη Δανία αποφάσισε προχτές ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ όλους τους λαθροπρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφός της και παρανομούν (ακόμη κι αν κλέψουν μια φραντζόλα ψωμί ή ένα μπουκάλι γάλα!..) σε ένα απομονωμένο νησί μόλις 17 στρεμμάτων, που ονομάζεται «Lindholm».

Εκεί θα βρίσκονται σε 24ωρη αστυνομική επιτήρηση μέχρι να απελαθούν και θα κερδίζουν το ψωμί τους εργαζόμενοι, όπως οι δικοί μας κομμουνιστές στην Μακρόνησο. Το νησί θα φιλοξενεί τους αιτούντες άσυλο, το αίτημα των οποίων έχει απορριφθεί και έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα, καθώς και υπηκόους Τρίτων Χωρών, που δεν έχουν άδεια παραμονής, αλλά δεν μπορούν να απελαθούν νομίμως.

Την απόφαση έλαβε η συντηρητική κυβέρνηση συνασπισμού της Δανίας μαζί με το αντιμεταναστευτικό Λαϊκό Κόμμα (DF). Το οποίο «DF» έσπευσε να χαιρετήσει την απόφαση, ανεβάζοντας στο Twitter ένα καρτούν, στο οποίο φαίνεται ένας μελαψός άνδρας να «εκτοπίζεται» από ένα πλοίο στο εν λόγω ερημονήσι.

«Οι ξένοι εγκληματίες δεν έχουν λόγο να βρίσκονται στη Δανία. Μέχρι να μπορέσουμε να τους ξεφορτωθούμε, θα τους μεταφέρουμε στο νησί Lindholm», δήλωσε επί λέξει ο εκπρόσωπος του κόμματος «DF». 

Εννοείται ότι για τις «ρατσιστικές» αυτές δηλώσεις ΔΕΝ επενέβη κάποιος Δανός εισαγγελέας, όπως θα είχε γίνει εδώ στο Ψευτορωμέικο, όπου οι Εισαγγελείς τρέμουν τους «Δικαιωματάκηδες» μήπως τους κάνουν «ντά-ντά» και τους καταγγείλουν στις Αντιρατσιστικές ΜΚΟ ότι παραβιάζουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα…

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

----------------------------------------------------------------------------------------


Σχόλιο Πᾶνος: Τὴν παράγραφο γιὰ τὸν Καρατζαφέρη καὶ τὸ πρόστιμο, τὴν προσπερνᾶμε τελείως λόγω μεγάλων ἀμφιβολιῶν, ὅπως ἐπίσης σὲ καμμία περίπτωση δὲν συντασσόμεθα μὲ τὸν χαρακτηρισμό «φουκαράς» διότι ἁπλούστατα δὲν εἶναι.

Ἄλλοι εἶναι οἱ φουκαρᾶδες...

Καὶ μὴν ξεχνᾶμε πὼς ἔβαλε κι αὐτὸς τὴν ὑπογραφούλα του γιὰ τὰ μνημόνια...
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου