Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

ΕΤΡΙΞΑΝ τα κόκκαλα των ηρώων!!! Κατάλαβε τι είπε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας;;; Σκορπάει ΟΡΓΗ το ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, έβγαλε από τα ρούχα της ολόκληρη την χώρα!

Αυτό γιατί συνέκρινε το ΕΠΟΣ του ’40 με την εκβιαστική επιβολή των εμβολίων στους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, σε δήλωσή του, ανέφερε χαρακτηριστικά το γεγονός ότι τον Οκτώβρη του 1940 «σύσσωμος ο ελληνικός λαός αντέδρασε από κοινού στον εχθρό κι έτσι, κέρδισε την ελευθερία του».

Θέλοντας να παραλληλίσει τον αγώνα του έθνους μας για ελευθερία με την υποδούλωση στον υποχρεωτικό εμβολιασμό είπε:

«Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου έχει την σημερινή του επικαιρότητα. Και πάλι βρισκόμαστε απέναντι σε έναν εχθρό, ο οποίος απειλεί την ζωή μας, απειλεί την ενότητά μας και πρέπει πάλι σύσσωμοι να αντιδράσουμε, υιοθετώντας το εμβόλιο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε και πάλι την ελευθερία μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ζήσουμε (αυτήν) την ζωή (εδώ) που είναι το πιο πολύτιμο αγαθό για όλους μας».

Eίχαμε την εντύπωση, ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι η Ουράνια Βασιλεία του Χριστού. Προφανώς η Εκκλησία έχει ξεχάσει (;;) τα λόγια του Χριστού εδώ και καιρό και δεν αναφέρεται σε αυτά ούτε για τους τύπους. Aποδείχτηκε ότι όλοι απογοητεύουν. Όλοι, εκτός από τον Χριστό.

Δείτε το βίντεο:


 
 
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Την πνευματική τύφλα σε ποιον γιατρό την θεραπεύουμε; Καρκίνος βαριάς μορφής εις τα όμματα της καρδίας!!!Ο ορθόδοξος "ιεράρχης" και καθηγητής της "θεολογίας" έχασε τα αυγά, έχασε και τα καλάθια! Έχασε τον πνευματικό μπούσουλα και αραδιάζει δικές του αερολογίες! Και δεν είναι ο μόνος! Προσοχή! Μην τον ακούτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγιναν ολοι Ιατροι , αντι να κοιταξουν να σωσουν πρωτα την ψυχη του ανθρωπου κοιτουν μονο το σωμα , ετσι χωριζουν το σωμα απο την ψυχη παλαια αιρεση ηατν αυτη , ας το ερυνησουν οι ιδιοι οι Οικουμενιστες να δουν πως συνχωνεψαν ολες τις αιρεσεις μαζι απο την Αρχη του Κοσμου εως σημερα. Υγεινο ειδωλολατρεια με ελενχο αυτα θελει ο Μεσσηνιας να ξερει και σε ποιο καφε και τι καφε πινουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή