Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

ΠΟΥ – ΟΗΕ: Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ [2000 -2025] - (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΙΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ MICHAEL PALMER MD

Mary Holland, Renate Holzeisen, Meryl Nass MD, Astrid Struckelkberger PhD Msc με την Polly Tommey.

Συμπόσιο III του D4CE με ιδιαίτερα καταξιωμένους διεθνείς επιστήμονες, νομικούς και οικονομολόγους που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

Η Astrid Stuckelberger (MSc PhD PD) είναι διεθνής επιστήμονας στον τομέα της υγείας. Η έρευνά της επικεντρώνεται σε κλινικές και επιδημιολογικές μελέτες για τη χάραξη πολιτικής στον διεθνή, εθνικό και ιδιωτικό τομέα. Δίδαξε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης και στο Πανεπιστήμιο της Λοζάνης (Ελβετία) επί 25 χρόνια. Κατά τα έτη 2009-13, συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ, με ειδικότητα τις πανδημίες. Έχει δημοσιεύσει 180 δημοσιεύσεις και 12 βιβλία.

 Σε αυτό το σύντομο βίντεο κλιπ, η Δρ Stuckelberger μας προειδοποιεί όλους για μια νέα παγκόσμια συμφωνία που σχεδιάζει να εφαρμόσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στο καταστατικό του. Η νέα συνθήκη ή ένα άλλο διεθνές μέσο για την πανδημική επιφυλακή και αντιμετώπιση, εφόσον υιοθετηθεί από τα κράτη μέλη, σημαίνει ότι το καταστατικό του ΠΟΥ θα υπερισχύει του καταστατικού κάθε χώρας κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών ή πανδημιών. Με άλλα λόγια, ο ΠΟΥ θα υπαγορεύει και όχι απλώς θα συνιστά.

Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της εγκαθίδρυσης μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

___________________________________

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ (Δρ Stuckelberger):

Συνεπώς, η διαδικασία είναι ότι στην 74η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, στις 24 Μαΐου 2021, σχεδόν πριν από ένα χρόνο (2021), δρομολογήθηκε μια ιστορική παγκόσμια συμφωνία, ότι θα πρέπει να καταρτιστεί μια Κατευθυντήρια Γραμμή Απόκρισης, Αντιμετώπισης και Πρόληψης Πανδημιών.

Και φυσικά υιοθετήθηκε από όλους, επειδή είχαν τα 2/3 των ψήφων. Και τότε ήταν που έκαναν μια "Έκτακτη Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας [ΠΟΥ]" στα τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου (2021), την οποία εγκαινίασαν - και επικεντρώθηκαν σε αυτή την Κατευθυντήρια Οδηγία που μόλις σας έδειξα, Οδηγός για μια Συνθήκη Πανδημίας.

Αυτό συζητήθηκε και εκεί, βλέπετε ξεκάθαρα, ότι τα κράτη μέλη δεν είναι πλέον σημαντικά κράτη μέλη. Η σημασία τους έχει μειωθεί, επειδή υπάρχει ήδη μια Σύμβαση. Γιατί να υπάρχει μια Σύμβαση, γιατί... όχι, συγγνώμη Σύνταγμα - γιατί να σέβονται τα Εθνικά Συντάγματα, αν έχουν ένα Σύνταγμα Υγείας για όλο τον κόσμο όπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι επαρκές, αλλά και επειδή, και μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό - όλοι όσοι συμμετέχουν στο Δίκαιο των εθνικών τους χωρών - ότι το έχουν καταφέρει να το αλλάξουν - κάθε χώρα έχει έναν νόμο έκτακτης ανάγκης όπου, τουλάχιστον στην Ελβετία, ακόμη και στο σύνταγμα, έχουν καταφέρει να περάσουν ότι αν υπάρχει ένα διεθνές πρόβλημα υγείας, ο ΠΟΥ, ή οποιαδήποτε διεθνής ρυθμιστική διαδικασία, υπερισχύει του ελβετικού συντάγματος.

Οπότε, ρίξτε μια ματιά. Σε κάθε χώρα, υπάρχει ένας νόμος έκτακτης ανάγκης που τους βοήθησε να "κλειδώσουν" κάθε χώρα περίπου στις 16, 17 Μαρτίου, όταν ο Dr. Fauci έλαβε αυτό το πολύ διάσημο email: " LOCK DOWN ΤΩΡΑ". Δεν ξέρω αν το λάβατε, αλλά υπάρχει ένα, σε όλα τα email του.

Επομένως, είναι πολύ σαφές ότι τα εθνικά κράτη μέλη δεν είναι πλέον κράτη μέλη. Είναι εγγεγραμμένα ως "επιχειρήσεις", σε διάφορες χώρες, και ενεργούν σαν διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών, και όχι σαν εκπρόσωποι των, μελών, του λαού.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να δράσουμε πολύ γρήγορα. Πρέπει να δράσουμε και να ζητήσουμε πριν από την επόμενη συνάντηση και η επόμενη συνάντηση που έχουν, είναι την 1η Μαρτίου 2022, όπου έχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιανουαρίου (2022), ο ΠΟΥ έχει δημιουργήσει ένα " Διακυβερνητικό Όργανο Διαπραγμάτευσης ". Το αποκαλούν έτσι επειδή έχουν συμπεριλάβει το "Διακυβερνητικό", αλλά έχουν επίσης "μη κρατικούς φορείς", το αποκαλούν "μη κρατικούς φορείς", ο "ιδιωτικός τομέας" είναι το ίδιο

 _____________________________________

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Σύμφωνα με την ομιλία της Astrid Stuckelberger (MSc PhD PD), προκύπτουν τα παρακάτω:

Να θυμάστε ότι στο ποινικό δίκαιο, θεωρείστε αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή σας. Αλλά σύμφωνα με τη διετή σκηνοθετημένη "κρίση του Covid", και την προβλεπόμενη Συνθήκη που πρόκειται να γίνει παγκόσμιο σύνταγμα που θα αντικαταστήσει το εθνικό σας σύνταγμα, τεκμαίρεσαι άρρωστος μέχρι να αποδείξεις ότι είσαι υγιής. 

Οι κυβερνήσεις μας επιβάλλουν σε εμάς φρικτές συνθήκες εδώ και δύο χρόνια, εκτός του ισχύοντος διεθνούς δικαίου, αψηφώντας τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ) που ισχύουν για την προστασία μας. Αυτοί οι ΔΚΥ απαγορεύουν να υποχρεώνονται οι άνθρωποι να υποβάλλονται σε εξετάσεις εκτός αν είναι άρρωστοι. Απαγορεύουν την παρεμπόδιση της ανθρώπινης μετακίνησης και μεταφοράς. Αυτοί οι Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί έχουν σχεδιαστεί για να διαφυλάξουν την κανονική ζωή και τις δραστηριότητες των ανθρώπων. Όμως, εδώ και δύο χρόνια, δεχόμαστε επίθεση με απειλές ότι αν δεν δεχτούμε τις χημικές ενέσεις, δεν θα επανέλθουμε ποτέ στο "φυσιολογικό": δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ψωνίσουμε, να ταξιδέψουμε, να επισκεφτούμε την οικογένεια και τους φίλους μας, να κρατήσουμε μια δουλειά, να πάμε σε μια ταινία, να πάμε στην εκκλησία, να καθίσουμε σε ένα εστιατόριο.

Αυτοί οι Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί (ΔΥΚ) προβλέπουν και κατευθύνουν την εφαρμογή κατάλληλων, επιστημονικών μεθόδων και διαδικασιών για να διαπιστωθεί αν υπάρχει επιδημία και αν έχει κλιμακωθεί σε πανδημία σε οποιαδήποτε χώρα. Ο IHR προβλέπει επίσης τις διαδικασίες για τον προσδιορισμό του είδους της ασθένειας, αν υπάρχει (ζωονοσογόνα, τροφική, χημική, ή που προκαλείται από ακτινοβολία, κ.λπ.), αλλά καμία από αυτές τις διαδικασίες δεν έχει ακολουθηθεί για τη λεγόμενη "κρίση του Covid", ούτε πριν ο ΠΟΥ "ανακοινώσει" την παγκόσμια πανδημία, ούτε σε οποιαδήποτε στιγμή μετά την κήρυξή της από τον ΠΟΥ. Κατά συνέπεια, η εν λόγω Διακήρυξη από τον ΠΟΥ ήταν παράνομη. Και, επιπλέον, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ δεν έχει καμία νομική εξουσία να δίνει εντολές. Έτσι, όλες οι εντολές που δόθηκαν, και εφαρμόστηκαν "βήμα-βήμα" από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις μας, ήταν παράνομες.

Υπήρξε απάτη με την PCR τεστ και "συστηματική επιστημονική απάτη", δόλια αλλοίωση της επιστημονικής ορολογίας (ονοματολογίας) κατά τη διάρκεια της λεγόμενης "κρίσης Covid", και δόλια χρήση του τεστ PCR για την εξέταση ανθρώπων, με τη βία ή τον εξαναγκασμό, ακόμη και αν δεν είναι άρρωστοι, για την παρεμπόδιση κάθε είδους μετακίνησης και της ατομικής ανθρώπινης μετακίνησης, και για τη βίαιη διατάραξη της φυσιολογικής ανθρώπινης ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ζωής των παιδιών, των μαθητών, των μητέρων που γεννούν τα βρέφη τους, των οικογενειών που απομονώνονται από τους ηλικιωμένους και τους αγαπημένους τους, υπήρξε παράνομη χρήση της ανίχνευσης επαφών και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με τη συλλογή δεδομένων από ψηφιακά κινητά τηλέφωνα, παραβιάζοντας έτσι για άλλη μια φορά τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας που θεσπίστηκαν για να διασφαλίσουν την ομαλότητα, την ασφάλεια, την προστασία και την ελευθερία των ανθρώπων σε μια εποχή πραγματικής πιθανής κρίσης.

Τώρα, καθώς πλησιάζει το όριο δύο ετών για αυτήν την τεχνητά προκληθείσα ψεύτικη «κρίση του Covid» που έχει κάνει δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, για τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους, είναι σαφές ότι ο ιδιωτικός τομέας έχει αναλάβει, έχει «αιχμαλωτίσει» τους διεθνείς φορείς που ρυθμίζουν τη διαδικασία για τις πανδημίες.

Και γύρω στην 1η Μαρτίου 2022, ο ιδιωτικός τομέας ελπίζει ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου θα υπογράψουν μια συνθήκη για την πανδημία, η οποία θα "ομαλοποιεί" τις παρανομίες των τελευταίων δύο ετών και θα δίνει την εξουσία να αλλάζει η ονοματολογία (επιστημονική ορολογία) κατά βούληση. Επιπλέον, αυτοί οι Κορόνο-Εγκληματίες που μας επιτέθηκαν, μας είπαν ψέματα, μας κακοποίησαν και μας δολοφόνησαν μαζικά για δύο χρόνια, ενώ γέμιζαν τις τσέπες τους από τα χρήματα των φόρων μας, ελπίζουν να "νομιμοποιήσουν" (χρησιμοποιώντας τον όρο χαλαρά) την δόλια χρήση του τεστ PCR (και ενδεχομένως άλλων παρόμοιων εργαλείων) για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους να νομίζουν ότι είναι άρρωστοι ενώ δεν είναι, για πάντα. Ως εκ τούτου, η Big Pharma θα ωφεληθεί από το σπρώξιμο ενέσεων στον παγκόσμιο πληθυσμό, για να μας αρρωστήσει, να μας κρατήσει άρρωστους και να μας δολοφονήσει, και να πραγματοποιήσει αλλόκοτα πειράματα για τον "τρανσουμανισμό", "δοκιμές θανατηφόρων δόσεων" και ενέσιμη παρακολούθηση που θα μας συνδέει με το διαδίκτυο για μόνιμη απομακρυσμένη επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο.

Και, για να μας αποτελειώσουν, σχεδιάζουν να καταστρέψουν τη δημοκρατική μας αυτοδιοίκηση αναστέλλοντας τα εθνικά συντάγματα του κόσμου σε κατάσταση μόνιμης πανδημικής έκτακτης ανάγκης.

Ο ιδιωτικός τομέας θα φτάσει έτσι στην παγκόσμια διακυβέρνηση όλων μας από την πίσω πόρτα, "ομαλοποιώντας" και οριστικοποιώντας το πραξικόπημα του Covid στα έθνη-κράτη, κλειδώνοντάς μας και σκοτώνοντάς μας κατά βούληση, κάνοντάς μας άρρωστους μέσω γονιδιακής επεξεργασίας και χημικών ενέσεων για να γεμίσουν τις τσέπες τους, ενώ εμείς θα πληρώνουμε για όλα αυτά με σκλαβωμένη εργασία (αναμφίβολα υπό ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης τύπου Κίνας).

Η Σύμβαση της Γενεύης ορίζει τη γενοκτονία ως απόπειρα "να καταστραφεί, εν όλω ή εν μέρει, μια εθνική, εθνοτική, φυλετική ή θρησκευτική ομάδα". Οι πράξεις γενοκτονίας περιλαμβάνουν τη " δολοφονία των μελών της ομάδας- την πρόκληση σοβαρής σωματικής ή ψυχικής βλάβης στα μέλη της ομάδας" (όπως με εγκλεισμό, στέρηση κατοικίας, εργασίας και περιουσίας), και την εσκεμμένη επιβολή "συνθηκών ζωής, που αποσκοπούν στη φυσική καταστροφή [μιας ομάδας] εν όλω ή εν μέρει" και την "επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην αποτροπή γεννήσεων εντός της ομάδας". 

 ________________________________

Αποστολή διαφωνίας στον Πρόεδρο του ΠΟΥ ατομικά ή εξ ονόματος οργανώσεων και ομάδων έως τις 15.04.2022


ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΌ ΤΟΥ ΠΟΥ

Τα δύο πιο επικίνδυνα άρθρα για τις ελευθερίες μας

Άρθρο 19

Εάν τα 2/3 των κρατών μελών εγκρίνουν ψήφισμα ή νέο κανονισμό στο πλαίσιο του "νόμου έκτακτης ανάγκης", αυτός εκδίδεται για ΟΛΑ τα κράτη μέλη με χρόνο για την εφαρμογή του (άρθρο 22).

Άρθρο 20

Προς το συμφέρον της παγκόσμιας ασφάλειας της υγείας, μπορεί να θεσπιστεί οποιοσδήποτε κανονισμός:

- μέτρα υγιεινής και καραντίνας (π.χ. αποκλεισμός, μάσκες, απομόνωση και κοινωνική απομάκρυνση),

- αλλαγή της ονοματολογίας (δηλαδή του ορισμού),

- τυποποίηση των διαγνωστικών (π.χ. τεχνική υποκατάστασης γιατρών, απάτη PCR),

- τυποποιημένες διαδικασίες και προϊόντα,

- επισήμανση και εμπορία προϊόντων.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα και την ηθική υποχρέωση να απευθύνεται γραπτώς στον ΠΟΥ και σε άλλα ιδρύματα ως πολίτης της χώρας του και ως κάτοικος του κόσμου.

Γράψτε μια επιστολή μέχρι τις 15.04.2022 στον Πρόεδρο του ΠΟΥ, στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, στον Πρόεδρο του δικού σας κράτους, στον Υπουργό Υγείας του δικού σας κράτους.

Γράψτε τη δίγλωσση επιστολή (Ελληνικά και Αγγλικά)

"Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου 2022, ο ΠΟΥ πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση και διαβουλεύσεις στη Γενεύη για την επέκταση των εξουσιών του ώστε να αναλάβει τη διακυβέρνηση όλων των κρατών μελών σε περίπτωση πανδημίας και "οποιασδήποτε άλλης μορφής απειλής ή καταστροφής". Ο ΠΟΥ θέλει τα κράτη μέλη να υπογράψουν μια νέα συνθήκη για το Covid-19, η οποία επεκτείνει τη συνθήκη του 2005. Μόλις υπογραφεί από τους υπουργούς υγείας, το Σύνταγμα του ΠΟΥ (σύμφωνα με το άρθρο 9) υπερισχύει του συντάγματος μιας χώρας (189 χώρες έχουν υπογράψει τη συνθήκη του 2005) κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών ή πανδημιών.

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΏ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΤΡΌΠΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΎΣΑ ΣΥΝΘΉΚΗ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΜΟΡΦΉ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΌΣΙΑ ΥΓΕΊΑ ΔΙΕΘΝΏΣ (PHEIC). ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΏ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΊΘΕΜΑΙ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΉΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΠΟΥ ΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΣΟΒΑΡΉ ΕΠΑΝΕΞΈΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΎ.

--------------

“The last week of January 2022 WHO held an emergency meeting and deliberations in Geneva on expanding its powers to take over all member states in the event of a pandemic and “any other form of threat or disaster”. WHO wants member states to sign a new treaty on Covid-19, which expands the 2005 treaty. Once signed by the Ministers of Health, the WHO Constitution (according to its Article 9) takes precedence over a country’s constitution (189 countries have signed the 2005 treaty) during natural disasters or pandemics.

I DO NOT CONSENT IN ANY WAY TO THIS TREATY OR ANY FORM OF AGREEMENT UNDER PUBLIC HEALTH EMERGENCY OF INTERNATIONAL CONCERN (PHEIC). I DO NOT CONSENT THAT YOU REPRESENT ME and I OPPOSE TO ALL DECISIONS FROM NOW ON AND THOSE TAKEN IN THE PAST WHICH NEED SERIOUS REVISION WITH THE SUPERVISION OF PEOPLE.”


Και προσθέστε ό,τι θέλετε.

Υπογράψτε το ο ίδιος ή για λογαριασμό μιας συγκεκριμένης ομάδας ή ένωσης και στείλτε τους ένα αντίγραφο!


WHO Director General

Tedros Adhanom Ghebreyesus

20 Avenue Appia

1211 GENEVA 27

SWITZERLAND


Antonio Guterres

Secretary-General of the United Nations

UN Headquarters

405 East 42nd Street,

New York, NY, 10017

USA


Στείλτε ένα αντίγραφο PDF:


- Εθνικοί/Διεθνείς Δικηγόροι, οι οποίοι συγκαταλέγονται μεταξύ των 12 δικηγόρων με επικεφαλής τον Dr. Reiner FULLMICH και συμμετέχουν στην GRAND JURY, kontakt@grand-jury.de


Μπορείτε επίσης να καθορίσετε:

Αυτή η επιστολή να διανεμηθεί δημόσια στους ανθρώπους μας!

Κρατήστε ένα αντίγραφο.

Συγχαρητήρια!

Είναι ένα ακόμη βήμα προς την ελευθερία από τις ασθένειες και την αιώνια τυραννία του εμβολιασμού!

Δρ Astrid Stuckelberger

______________________________

ΠΗΓΕΣ:

 _____________________________________

Όσον αφορά την "παράκαμψη του συντάγματος της ΕΕ και των εθνικών συνταγμάτων", πρώτα απ' όλα, το σύνταγμα της ΕΕ σχεδιάστηκε ως ένα βήμα στο δρόμο προς την παγκόσμια κυβέρνηση. Ο πραγματικός σκοπός του σχηματισμού αυτής της περιοχής, και των άλλων παγκόσμιων περιοχών, είναι η συγχώνευση των εθνών, η εξάλειψη της εθνικής ιδιαιτερότητας και μαζί με αυτήν η εθνική κυριαρχία που αρχικά ασκούσαν τα έθνη που βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό σε μια εθνότητα. Υπάρχει ένα άρθρο που ανοίγει τα μάτια, είναι η Εισαγωγή του καθηγητή Jean RIVERO, σε ένα ειδικό τεύχος ενός περιοδικού της UNESCO το 1952, το οποίο καθιστά σαφές ότι η ΕΟΚ και άλλα παρόμοια οικονομικά μπλοκ είχαν στην πραγματικότητα σκοπό να "ομοσπονδιοποιήσουν" τα έθνη κάτω από τη σχεδιαζόμενη παγκόσμια κυβέρνηση: 

https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZtEFFXZQHueA2bonFXIGMI2adIaYVbybRNX

__________________________________ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 
 
Πηγή βίντεο:https://rumble.com/
 
Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου