Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Να καταψηφιστεί η παράταση της αναστολής των υγειονομικών

 


… είναι το χειρότερο καθεστώς μακράν που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα, απόλυτα εγκληματικό, σαδιστικό, μισανθρωπικό και μισελληνικό. Κάθε του ενέργεια εντάσσεται στη δηλωμένη πρόθεσή του (που βέβαια δεν είναι αποκλειστικά δική του αλλά όλης της μεταπολιτευτικής κομματικής χούντας) να πολεμήσει το νατιβισμό: δηλαδή τους Έλληνες.

Και το κάνει με τον ψυχρό τρόπο του επαγγελματία δολοφόνου ακολουθώντας σαν ορντινάντσα κατά γράμμα τις οδηγίες που παίρνει από την νεοταξική συμμορία της παγκοσμιοποίησης (το απόλυτο άντρο της μισανθρωπιάς).

Έτσι με αρρωστημένο αμόκ ντύθηκε την ιατρική ποδιά για να γίνει ο πιο φανατικός αντιπρόσωπος του νεοταξικού αφηγήματος της ψευδο-πανδημίας επιβάλλοντας εδώ και δύο χρόνια μια ιατρική χούντα που δεν έχει προηγούμενο στον κόσμο, τη στιγμή που πολλές άλλες χώρες αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα με τη λογική και την ψυχραιμία που αντιμετωπίζεις μία ίωση.

Και η τραγωδία αυτού του σκόπιμα εγκληματικού χειρισμού είναι ασύλληπτη και είναι εμφανής παντού - πρώτα και κύρια στον αριθμό των θανάτων που αναλογικά είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο και αντανακλά τη φρικαλεότητα των παρανοϊκών μέτρων που επιβλήθηκαν. Για να μην αναφέρουμε το συντριπτικό πλήγμα στην οικονομία, την απόλυτη παραβίαση του συντάγματος και των διεθνών συμβάσεων με την επιβολή της υποχρεωτικότητας, την κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών, τον γενικευμένο εκφοβισμό σε όλη την κοινωνία και την εγκληματική επίθεση και καταστροφή της παιδικής ψυχολογίας, και φυσικά η λίστα με τα δεινά είναι ατελείωτη.

Μέσα σε όλη αυτή την παρανοϊκή λύσσα καταστροφής των πάντων μια πράξη ξεχωρίζει ως ιδιαίτερα ειδεχθής και ανάλγητη: η μεταχείριση που επιφυλάχθηκε στους 6.500 υγειονομικούς που δεν συμμορφώθηκαν στην παράνομη υποχρεωτικότητα του «εμ-βολιασμού».

Από την 1η Σεπτέμβρη του 2021 τέθηκαν σε αναστολή εργασίας με καθαρά ρατσιστική τιμωρητική υστερία (και σκοπό να ιδιωτικοποιηθεί το ΕΣΥ) από το διαταραγμένο καθεστώς που σε όλους τους άλλους εργαζόμενους επιτρέπει να εργάζονται με δύο τεστ την εβδομάδα. Οι υγειονομικοί όμως όχι, οι οποίοι για επτά ολόκληρους μήνες παραμένουν απλήρωτοι, στερώντας τους την δυνατότητα να επιβιώσουν και να διασφαλίσουν ακόμα και την τροφή για τα παιδιά τους.

Οι υγειονομικοί βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα της τυραννίας και βάλλονται όσο κανείς άλλος κλάδος εργαζομένων. Μαζί με τις οικογένειές τους είναι κάποιες χιλιάδες συνανθρώπων μας τους οποίους το προκλητικά παράνομο καθεστώς έχει εξαθλιώσει και φέρει στην πιο δυσμενή θέση για την ίδια τους την επιβίωση.

Δεν μπορεί όμως να κάμψει το ηθικό τους και την ακλόνητη θέληση τους να αγωνιστούν μέχρι τέλους, μέχρι τη δικαίωση τους με όποιο τίμημα - ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Οι υγειονομικοί είναι οι πρωτεργάτες της αντίστασης. Είναι αυτοί που φυλάττουν Θερμοπύλες απέναντι σε ένα βάρβαρο, εχθρικό σύμπλεγμα που μισεί θανάσιμα τον Ελληνισμό. Αν αυτοί πέσουν ο εχθρός θα ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά του - όλους τους άλλους κλάδους και όλη την κοινωνία επαναφέροντας τα δρακόντεια μέτρα της ψευδο-πανδημίας σε ανύποπτο μελλοντικό χρόνο.

Γι’ αυτό ο αγώνας τους είναι ο αγώνας όλων μας και η νίκη τους είναι νίκη όλων μας και ήττα της τυραννίας. Αυτοί τώρα δίνουν για όλους εμάς τη μάχη του ήθους απέναντι στην ανηθικότητα, τη μάχη της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των ατομικών δικαιωμάτων απέναντι στον ολοκληρωτισμό και χρειάζονται την αλληλεγγύη και τη στήριξη όλων των ανθρώπων που εμπνέονται από τα δημοκρατικά ιδεώδη. Ας είμαστε δίπλα τους και μαζί τους και ας τους ενισχύουμε οικονομικά και ηθικά μέχρι τη λυτρωτική στιγμή της δικαίωσής τους.

«Πᾶνος»

1 σχόλιο: