Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Η επέτειος της Επανάστασης του 1821 σε μια Ελλάδα ανελεύθερη και υπό καθεστώς τυραννίας

 

 
… διακόσα-ένα χρόνια πριν από σήμερα ξεκίνησε να διαδραματίζεται αυτό που καταγράφηκε ως το μεγαλύτερο γεγονός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Για τον Ελληνισμό που για τετρακόσια χρόνια στέναζε κάτω από τον οθωμανικό ζυγό ήταν μια περίοδος κορύφωσης του δράματος μέσα από την οποία αναδύθηκαν υπέρτατες ηρωικές μορφές αλλά δυστυχώς και το άθλιο εκείνο είδος των ιδιοτελών και των προδοτών. Τον επικό αγώνα των πρώτων που θυσιάζοντας ακόμα και τη ζωή τους πρόσφεραν σε εμάς την ελευθερία, τον πούλησαν και τον ακύρωσαν οι δεύτεροι οι οποίοι έθεσαν τη χώρα υπό το ζυγό άλλων απείρως πιο δόλιων και εγκληματικών τυράννων (οι δυναστείες των διεθνών τραπεζιτών τοκογλύφων που παρασκηνιακά ελέγχουν τον κόσμο).

Με τραγική αφετηρία τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια το 1831 στο Ναύπλιο εξελίσσεται από τότε αυτή η μοιραία προδοσία της Ελληνικής Επανάστασης ως μια συνεχής καθοδική πορεία που τώρα πλέον οδηγεί ταχύτατα στην εθνοδιάλυση. Αυτό είναι ολοφάνερο με βάση τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία πενήντα χρόνια όπου μετά την πτώση της χούντας την εξουσία σφετερίστηκε ένα μεταπολιτευτικό κομματικό έκτρωμα: μια «έξυπνη» χούντα καμουφλαρισμένη με το προσωπείο του κοινοβουλευτισμού. Αυτό το ξενόδουλο έκτρωμα, ως η μεγαλύτερη κατάρα του Ελληνισμού, είναι αυτό που σε ρόλο πληρωμένου δολοφόνου εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου των Ελλήνων.

Μέσα στο απατηλό πλαίσιο μιας ψεύτικης δήθεν δημοκρατίας και μέσα από μια νοθευμένη εκλογική διαδικασία εναλλάσσονται στην εξουσία ανθελληνικές κυβερνήσεις όπου η κάθε επόμενη που αναλαμβάνει πολλαπλασιάζει εκθετικά την καταστροφή που έκανε η προηγούμενη. Αυτό το βιώνουμε έντονα πλέον τα τελευταία δώδεκα χρόνια με την απάτη του ψευδο-χρέους (με τις τραγικές όμως συνέπειες σε μας), τα παράνομα μνημόνια και τον φασισμό της ψευδο-πανδημίας.

Και φτάνουμε στην τρέχουσα συγκυρία όπου η χώρα δυναστεύεται από το χειρότερο καθεστώς της ιστορίας της. Τέτοιο καθεστώς δεν έχει περάσει ποτέ ξανά, ολοκληρωτικό αλλά και ταυτόχρονα γενοκτονικό που ως ψυχρός εκτελεστής κάνει αυτό που έχει δηλώσει: να πολεμήσει τον νατιβισμό, δηλαδή τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και τα Ελληνόπουλα. Οπλισμένο με το μίσος του δολοφόνου κάνει τα πάντα για να εκδιώξει και να αφανίσει τον Ελληνισμό από τον ιερό αυτό τόπο όπου έχει συνεχή παρουσία για 11 χιλιετίες και να τον αντικαταστήσει με τις αθρόες εισροές ισλαμοεποίκων.

Δυστυχώς στη μακάβρια αυτή πορεία χειρότερος εχθρός και από τον ίδιο τον εχθρό είναι ο εφησυχασμός και η επιφανειακή και χωρίς αμφισβήτηση θεώρηση των τεκταινόμενων από μία μεγάλη μερίδα των συμπατριωτών μας. Κάτι που ουσιαστικά καταλήγει στην κατάσταση ενός νέου ραγιαδισμού, μιας εθελούσιας δηλαδή υποταγής και δουλείας με την ψευδαίσθηση ότι η ζωή μπορεί να συνεχίζεται μέσα στην ασφυκτική ατμόσφαιρα μιας απολυταρχικής τυραννίας.

Κάτω από την ίδια ψευδαίσθηση έζησαν επίσης πολλοί από τους προγόνους μας στα 400 (και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος 500) χρόνια της τουρκοκρατίας. Από την άλλη όμως υπήρξαν και εκείνοι οι πρόγονοί μας που ποτέ δεν συμβιβάστηκαν με τίποτα λιγότερο από μια πατρίδα ελεύθερη από κατακτητές και δυνάστες. Και ευτυχώς ήταν εκείνοι που τελικά επικράτησαν ώστε να εμπνεύσουν τον ξεσηκωμό του γένους και την ανεξαρτησία που οδήγησε στη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Αυτοί οι τρελοί Έλληνες όπως έλεγε ο Κολοκοτρώνης πρέπει να επικρατήσουν και σήμερα. Αυτοί μπορούν όπως τότε να κινητοποιήσουν και πάλι το έθνος σε μια μεγαλειώδη πορεία της κάθαρσης, της νέμεσης και της δικαίωσης. Γιατί η Επανάσταση που ξεκίνησε το 1821 έχει αφήσει σε όλους μας την παρακαταθήκη να την ολοκληρώσουμε με την οριστική επιτέλους νίκη επί της τυραννίας και κάθε δυνάστη ελληνόφωνου ή ξένου.

Χρήστος Γεωργιάδης

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου