Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζεφ Μπέζος θέλουν να τρώμε ΚΡΕΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ που παράγεται από το εμβρυϊκό αίμα αγελάδων αγέννητων μωρών.


Πώς μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα της εργοστασιακής γεωργίας με μια μονοκονδυλιά; Απλά σκοτώστε τους περισσότερους ανθρώπους και δεν θα υπάρχει ανάγκη για την εκτροφή και τη διατροφή δισεκατομμυρίων αγελάδων, κοτόπουλων, γαλοπούλων και χοίρων προς σφαγή. Αυτό είναι το "ματωμένο μυστικό" μεταξύ των ευγονιστών που χρηματοδοτούν το γενετικά τροποποιημένο "καλλιεργημένο" κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο και παρασκευάζεται από εμβρυϊκό ορό βοοειδών, όπως χρησιμοποιούν οι φρικιαστικοί επιστήμονες στα εμβόλια.

Η ιστορία κάλυψης αυτού του λεγόμενου επαναστατικού κρέατος Φράνκεν είναι, φυσικά, η κλιματική αλλαγή. Πάντα κατηγορούμε τον καιρό για οτιδήποτε προκαλεί καρκίνο και άνοια. Ακόμα και οι κορυφαίοι σταρ του Χόλιγουντ πιέζουν τους Αμερικανούς να τρώνε πολύ Franken-meat (
κρέας Φράνκεν), συμπεριλαμβανομένων των Leonardo DiCaprio, Ashton Kutcher και Robert Downey, Jr. (οι οποίοι δεν θα το έτρωγαν οι ίδιοι, ακόμη και αν εξαρτιόταν η ζωή τους από αυτό).
 
Τίποτα στο καλλιεργημένο εργαστηριακό κρέας δεν είναι "βιώσιμο" ή "καθαρό", αφού πρόκειται για ένα μεγάλο πείραμα στην ανθρώπινη υγεία.

Όχι, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επιστημονική ένδειξη ότι αυτό το εργαστηριακά παρασκευασμένο κυτταρικό κρέας είναι ασφαλές για κατανάλωση - ούτε βραχυπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα. Και όχι, η κλιματική αλλαγή δεν έχει καν αποδειχθεί ότι είναι γεγονός, οπότε η κατανάλωση λιγότερων ζώων δεν θα αποτρέψει το λιώσιμο των παγόβουνων στους πόλους. Οι εργαστηριακοί κρεατοπαραγωγοί του Χόλιγουντ είναι πάντα "μέσα" σε οτιδήποτε προκαλεί κακή υγεία, συμπεριλαμβανομένου του εργαστηριακού κρέατος και των εμβολίων θρόμβων.

Στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να απαγορεύσουν την κυκλοφορία όλων των αυτοκινήτων τις Κυριακές για να σώσουν τον κόσμο από την κλιματική αλλαγή. Για μισό λεπτό, ήδη το κάνουν. Γνωρίζουμε ήδη ότι τα περισσότερα τρόφιμα που βγαίνουν από εργαστήρια προκαλούν καρκίνο, όπως οι  GMOs (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμoί), τα επεξεργασμένα "τρόφιμα" της επιστήμης των σκουπιδιών (σκεφτείτε εδώ Beyond Meat), οι σπόροι "καλλιεργειών" Roundup Ready, το καλαμπόκι, τα ζαχαρότευτλα, η κανόλα (γενετικά τροποποιημένη ελαιοκράμβη) και ο κατάλογος συνεχίζεται.
 
Κρέας από δοκιμαστικό σωλήνα; Το αίμα των εκτρώσεων των ζώων χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το κρέας Φράνκεν για να το φάνε όλα τα θύματα που έχουν υποστεί θρόμβο.

Προσοχή σε όλους τους ημι-ανθρώπους που έχουν επανειλημμένα εγχυθεί με FBS (εμβρυϊκός ορός βοοειδών) που χρησιμοποιείται για την επανασχεδίαση των ιστών σας (ανασυνδυασμός), τώρα σας δίνουν οδηγίες οι πλουσιότεροι παγκοσμιοποιητές ευγονιστές να τρώτε εργαστηριακό κρέας που παρασκευάζεται από το ίδιο αίμα εμβρύου που εξάγεται μετά τη σφαγή της μητέρας.

Αυτό το κρέας από δοκιμαστικό σωλήνα θα σώσει υποτίθεται τον πλανήτη γη από το να ζεσταθεί τόσο πολύ που οι παραλίες θα εξαφανιστούν και θα ζούμε όλοι σε βάρκες, σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τον Bill "Τέλος των καιρών" Gates και τον Jeff "Bozo" Bezos.
 
Τι έχει για δείπνο; Φρικιαστικό κρέας εργαστηρίου Φράνκεν με ειδική σάλτσα... μπάρμπεκιου από εμβρυϊκό ορό βοοειδών

Δεν είστε σίγουροι αν το εργαστηριακό σας κρέας προέρχεται από το αίμα αγελάδας, κοτόπουλου, γαλοπούλας ή χοίρου; Απλά τηγανίστε αυτό το γενετικά μεταλλαγμένο κρέας σε λίγο λάδι κανόλα (κραμβέλαιο) και περιχύστε το με λίγη ειδική σάλτσα FBS (αιματηρός εμβρυϊκός ορός βοοειδών, εμπλουτισμένος με τεχνητές ορμόνες), και στη συνέχεια χτυπήστε το ανάμεσα σε δύο ψωμάκια και φύγατε. "Θα θέλατε να υπερμεγεθύνετε αυτούς τους καρκινικούς όγκους, κύριε και κυρία;"

Δεν είναι "κρέας χωρίς σφαγή" αν οι άνθρωποι που το τρώνε σφάζονται, έτσι δεν είναι; Αυτός ο νέος εργαστηριακός εφιάλτης είναι εξαιρετικά ακριβός. Και πώς μπορεί να διακινείται ως "κρέας χωρίς σφαγή" όταν χρησιμοποιούν υποπροϊόντα σφαγείου για να το καλλιεργήσουν; Οι "βιολόγοι" του συνθετικού κρέατος δεν σώζουν τον πλανήτη, αλλά τον καταστρέφουν.
 
Αγοράστε βιολογικό κρέας, αν πρέπει να τρώτε κρέας, και απλώς μειώστε λίγο τις καταναλωτικές σας συνήθειες. Αν θέλετε να σώσετε τον πλανήτη, μην δώσετε ούτε δεκάρα στους απατεώνες της "κλιματικής αλλαγής" και στους δισεκατομμυριούχους που προωθούν το κρέας Φράνκεν και τα εμβόλια θρόμβων.

Βάλτε σελιδοδείκτη στο Censored.news για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τα τοξικά τρόφιμα και φάρμακα που προκαλούν καρκίνο και άνοια, αλλά δεν φέρουν καμία προειδοποιητική ετικέτα και δεν εκτίθενται ποτέ στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ως τέτοια.
 
Πηγές ἄρθρου:
 
___________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου