Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Με φόντο μια τεράστια αλλά ορθοπολιτική Σβάμπστικα, ο Κλάους Σβαμπ, ανακοινώνει ότι η παγκόσμια φτώχεια είναι αναπόφευκτη! (βίντεο)

 

Απο Κλαίρη Πολενάκη

Με φόντο μια τεράστια ανατριχιαστική αλλά ορθοπολιτική Σβάμπστικα(!!!), ο Κλάους Σβαμπ, σε ρόλο πλανητάρχη, απευθυνόμενος στους ηγέτες επιχειρήσεων της APEC, τους λέει ότι πρέπει πρώτα και κύρια να «αγκαλιάσουν την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» — ένα τεχνολογικό οικοσύστημα που, σύμφωνα με τα δικά του λόγια του, θα οδηγήσει στην «σύντηξη των φυσικών, ψηφιακών και βιολογικών μας ταυτοτήτων».

Ο Σβαμπ μας ανακοινώνει ότι η παγκόσμια φτώχεια είναι αναπόφευκτη.

Το πολιτικό μας σύστημα θα είναι ο καπιταλισμός των μετόχων, θα συγχωνευθεί ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, θα ενσωματωθούν οι περιφερειακές κυβερνήσεις σε μία παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα εφαρμοστεί μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Φυσικά αυτά είναι πράγματα που όσοι έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τα βιβλία του Σβαμπ, «Covid -19: Η μεγάλη επανεκκίνηση».και «Η Τετάρτη Βιομηχανική Επανάσταση»,θα τα γνώριζαν ήδη.

Αλλά ποιος έχει καιρό να ασχολείται με τέτοια μωρέ;

Αποσπάσματα της ομιλίας:

«Δεν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μόνο με μία κρίση βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία βαθιά δομική και συστημική μεταμόρφωση του κόσμου, που θα μας απασχολήσει όχι όπως συμβαίνει συνήθως με μία κρίση για μερικούς μήνες, ίσως ένα χρόνο.

Όχι θα είναι μαζί μας για αρκετά χρόνια και θα έχει βαθιές επιπτώσεις».

«Σημαίνει επιβάρυνση του ΑΕΠ μας γιατί αυτά είναι κόστη ή επενδύσεις για ένα μακροπρόθεσμο μέλλον.

Τώρα, όταν είσαι εταιρεία και έχεις κόστος αναδιάρθρωσης, διαγράφεις μερικά από τον ισολογισμό σου και φυσικά είναι οι μέτοχοι που υποφέρουν

Αλλά αν κοιτάξετε την παγκόσμια οικονομία, το αποτέλεσμα θα είναι μια μείωση της αγοραστικής δύναμης και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον αυτή η οικονομική αναδιάρθρωση θα οδηγήσει, σε πολλές χώρες, σε αρκετά μεγάλες κοινωνικές εντάσεις».

«Η τράπουλα ξαναμοιράζεται και στο τέλος της διαδικασίας μετασχηματισμού θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι

Ο νικητής τα παίρνει όλα».

«Ακόμα και για το δικό μου οργανισμό το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, πρέπει να σκέφτομαι τους όρους του μέλλοντος.

Έτσι καθιερώνουμε τώρα αυτό που ονομάζουμε “το χωριό της παγκόσμιας συνεργασίας”το οποίο θα είναι η πρώτη προσανατολισμένη σε σκοπό προσανατολισμένη στα δημόσια αγαθά εφαρμογή του metaverse, που σημαίνει πώς μπορεί να βελτιωθεί ο κόσμος με την παγκόσμια συνεργασία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του metaverse».

«Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τις περιφερειακές προσπάθειες αλλά τελικά πρέπει να ενσωματωθούν σε μία πλατφόρμα όπου παγκόσμιοι ηγέτες επιχειρήσεων οι κυβερνήσεις και περιφερειακοί ηγέτες επιχειρήσεων και οι κυβερνήσεις συνεργάζονται γιατί χρειαζόμαστε παγκόσμιες λύσεις».

 
 
 
«Πᾶνος» 

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,
    ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ (ΟΣΟΥΣ).....
    ΜΕΤΑ....
    ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ.(ΦΟΥΜΑΡΑ)
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ;(ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΡΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ "ΕΜΕΙΣ " ΚΑΙ "ΕΣΕΙΣ")
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2022 ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ Ο ΣΑΥΡΟΧΑΖΑΡΟΟΒΡΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ (PROVIDED THAT, ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ NEW YORK TIMES)....TOΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2023....
    ΔΗΛΑΔΗ 6 ΜΗΝΕΣ , 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ "ΕΠΕΣΑΝ " ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;
    ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ 12ο στίχο τοῦ 6ου Κεφαλαίου τῆς πρός Ἐφεσίους, «Οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρός αἷμα καί σάρκα»[1], πού λέγει ὁ Ἀπόστολος. Δέν εἶναι ὁ ἀγώνας μας πρός αἷμα καί σάρκα, πρός ἀνθρώπους δηλαδή πού ἔχουνε αἷμα καί σάρκα, ἀλλά πρός τίς ἀρχές, πρός τίς ἐξουσίες, πρός τούς κοσμοκράτορες τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου.
    ΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επ ευκαιρία,
    Δύο σύμβολα, με εκνευρίζουν όταν τα βλέπω. Το πρώτο είναι το *μισοφέγγαρο κλεμμένο έμβλημα των Τουρκομογγόλων και το δεύτερο είναι η *Σβάστικα. Δυστυχώς και τα δύο είναι κλεψίτυπα, από τους αρχαίους Έλληνες και με βάση την σύγχρονη ιστορία αναδείχθηκαν σε εγκληματικά συγγενή σύμβολα. Δυστυχώς.

    *Αρκετοί παλαιότεροι ιστορικοί έχουν τονίσει την παρουσία της ημισελήνου στα νομίσματα του αρχαίου Βυζαντίου, και ότι αυτά αποτέλεσαν "έμπνευση" για την σημερινή τουρκική σημαία. Κατά την περίοδο της εξάπλωσης του Φιλίππου Β', το Βυζάντιο υπέγραψε συνθήκη ειρήνης με το Μακεδόνα βασιλιά, ωστόσο εκείνος πολιόρκησε την πόλη, το 341 π.Χ, μετά από άρνηση των Βυζαντινών να στραφούν εναντίον της Αθήνας. Οι κάτοικοί της πόλης απέδωσαν τη σωτηρία της σε θαύμα της θεάς Εκάτης, όπως μαρτυράται από άγαλμα που έστησαν προς τιμή της, αλλά και σε παραστάσεις της σε νομίσματα της εποχής. Η ημισέληνος που απεικονίστηκε σε βυζαντινά νομίσματα έγινε σύμβολο της πόλεως.
    Η «ημισέληνος» είναι ένα σύμβολο, που οικειοποιήθηκαν τόσο οι Τούρκοι, όσο και γενικότερα το Ισλάμ.
    Το σύμπλεγμα της ημισελήνου (δηλ. το μισοφέγγαρο και το άστρο) έχει βαθιά σχέση στο χρόνο με την Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό. Σήμερα, το έμβλημα αυτό, είναι σύμβολο βαρβαρότητας και εγκληματων ..
    Το αρχαιότερο Eλληνικό νόμισμα πάνω στο οποίο υπάρχει η ημισέληνος είναι νόμισμα από Ελληνική αποικία στην Κάτω Ιταλία, που χρονολογείται στον 6ο αιώνα π.Χ. Στη συνέχεια το βρίσκουμε σε πολλές ελληνικές περιοχές του αρχαίου ελληνικού κόσμου από την Κρήτη μέχρι τη Μακεδονία και την Μικρά Ασία. Την ημισέληνο τη βρίσκουμε και στην αρχαία ελληνική αποικία του Βυζαντίου, πάνω στην οποία βρίσκεται η σημερινή Κωνσταντινούπολη.
    Στον 5ο αιώνα μ.Χ. σε νόμισμα του αυτοκράτορα Αναστασίου Ι (491-518 μ.Χ.), βρίσκουμε νόμισμα που στη μια μεριά έχει την προτομή του αυτοκράτορα και στην άλλη την ημισέληνο. Στη συνέχεια και για πολλούς αιώνες συναντούμε την ημισέληνο με πολλούς τρόπους σε απεικονίσεις στο Βυζάντιο.
    Σήμερα όσοι θέλουν να δουν την Ελληνική ημισέληνο σε βυζαντινά νομίσματα δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τις νομισματικές συλλογές των Ελληνικών Μουσείων, αλλά ακόμα και σε Βυζαντινές τοιχογραφίες στη Λακωνία (χωριό Γεράκι κ.α.), όπου υπάρχει πεντακάθαρη σε ασπίδα του Αγίου Γεωργίου.

    *Όσον αφορά και Σβάστικα...
    Η σβάστικα είναι ένα σύμβολο, που έχει ταυτιστεί με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας, το ναζισμό και με έναν από τους πιο μισητούς αρχηγούς, τον Χίτλερ.
    Στην αρχαία Ελλάδα βρίσκουμε τη "σβάστικα" 4.000 χρόνια πριν.
    Στις χριστιανικές κατακόμβες η σβάστικα εμφανίζεται δίπλα από τις λέξεις ΖΟΤΙΚΟ ΖΟΤΙΚΟ που σημαίνει η υπέρτατη ζωή. Επίσης, τη συναντάμε στα παράθυρα των εκκλησιών Lalibela Rock στην Αιθιοπία.
    Στην αρχαία Ελλάδα ο Πυθαγόρας την ονόμασε τετρακτίς και αποτελούσε την ουσία της διδασκαλίας του. Σε πολλά αρχαία Ελληνικά μνημεία την τετρακτίνα την συναντούμε ως διακοσμητικό στοιχείο και ίσως συμβολικά φέρνει τύχη. Στον Χίτλερ ευτυχώς έφερε ατυχία.
    Η σβάστικα ήταν ιερό σύμβολο με ιστορία, αλλά ο Χίτλερ την έκανε σύμβολο του ναζισμού και του θανάτου.
    Σήμερα κάποιοι απόγονοι του και θαυμαστές του, τον μιμούνται καμουφλαρισμένα ....ΑΙΔΩΣ.
    Και στο δια ταύτα, δεν είναι τυχαία και η αναφορά μου στο κλεψίτυπο σύμβολο και του . μισοφέγγαρου (διότι με ομφάλιο λώρο συνδέεται με σβάστικα) και διότι Τούρκοι και Γερμανοί ΝΑΖΙ και φίλοι ήταν και σύμμαχοι σε όλους τους πολέμους κατά της ανθρωπότητας ... ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ ... Αμφότεροι διεθνείς εγκληματίες ... Ο Χίτλερ έφυγε ντροπιασμένος αφού αιματοκύλησε όλη την Ευρώπη. Τώρα απομένει και η σειρά των Νεοσουλτάνων και Νεοθωμανών, που οι πρόγονοι τους τα ίδια κοινά εγκλήματα διέπραξαν με τον Χίτλερ Ο καιρός γαρ εγγύς. Το κόκκινο ήταν το αγαπημένο χρώμα των ΝΑΖΙ, όπως και των Τούρκων και τα σύμβολα τους από κόκκινο αίμα εκατομμυρίων αθώων έχουν βαφτεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σὲ εὐχαριστοῦμε πολὺ ἀδελφέ γιὰ τὸν κόπο ποὺ κατέβαλες νὰ γράψεις τὸ ἐκτενὲς σχόλιό σου δίνοντάς μας αὐτὲς τίς πληροφορίες!

      Διαγραφή