Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του κόσμου: Άμεσο κρατικό πραξικόπημα... (Βίντεο)


Άλλαξε η διοίκηση και ουσιαστικά κρατικοποιείται η μέχρι πρότινος ιδιωτική ΜΚΟ Κιβωτός του κόσμου, η οποία μάλιστα λειτουργούσε κατά 95% με χορηγίες ιδιωτών. Χωρίς δικαστήριο, χωρίς καμία θεσμική διαδικασία. Άμεσο κρατικό πραξικόπημα με νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγους μήνες.
 
Ο Κώστας Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού στον ΣΚΑΙ μας λέει μέσα σε συνεχείς διακοπές από τη δημοσιογράφο (η οποία παλεύει σθεναρά να μην πει αυτό που θέλει ο καλεσμένος της) ότι και στην περίπτωση της μη κρατικής οργάνωσης «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο» υπήρξε επίθεση από την κυβέρνηση και την υφυπουργό με κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. 
 
Πήραν λοιπόν τα παιδιά από την ιδιωτική αυτή οργάνωση και στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι δεν έστεκε καμία καταγγελία, επετράπη και πάλι η λειτουργία της δομής από το κράτος αλλά η ιδιωτική αυτή δομή είχε ήδη καταστραφεί επειδή το κράτος είχε επιτύχει το στόχο του να απομακρυνθούν και τα παιδιά και τα χρήματα του νηπιοτροφείου. 
 
Στη συνέχεια ένας δημοσιογράφος λέει «μα είναι απαράδεκτο να διοικείται από δύο ιδιώτες η Κιβωτός» και ο Γιαννόπουλος απαντά ότι αυτό δεν ήταν νέο, ίσχυε επί 25 χρόνια και ότι τώρα είναι παράξενη όλη αυτή η ξαφνική μέριμνα άμεσης κρατικοποίησης της Κιβωτού χωρίς καν να αποφανθεί η δικαιοσύνη (σημειωτέον ότι δεν διοικείται από 2 αλλά είχε 7μελές διοικητικό συμβούλιο).
 
Οι δημοσιογράφοι κατόπιν τονίζουν την ανάγκη κρατικοποίησης και το πόσο καλό είναι το κράτος και πόσο υπεύθυνη η υφυπουργός Μιχαηλίδου μέχρι που ο Γιαννόπουλος ξεσπάει λέγοντας «ποιο κράτος μου λέτε, στο κράτος δεν ελέγχεται κανείς και τίποτα, εμείς ελεγχόμαστε συνέχεια. Το κράτος ποτέ δεν φρόντιζε τα παιδιά, οι κρατικές δομές πάντα είχαν τα χάλια τους και την πληρώνουν τα παιδιά».
 
Κατόπιν παραθέτω ένα απόσπασμα από πρωινάδικο όπου και ανακοινώνεται κανονικό δελτίο τύπου της κυβέρνησης λες και είναι κυβερνητικοί εκπρόσωποι ενημερώνοντάς μας για τον νέο νόμο με τον οποίο το κράτος θα παρέμβει σωτήρια ώστε να πάρει τον έλεγχο της Κιβωτού.
 
Σε ευχαριστούμε Γ.Γ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τον εξαιρετικό σοσιαλισμό τύπου Βόρειας Κορέας που ζούμε σε αυτή την πανέμορφη χώρα.

 
 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου