Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Έτσι θα ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ και οι καλύτεροι; Χαράρι: “Το άυλο βασίλειο του Metaverse” και τα ΨΕΜΑΤΑ για τον Χριστό - βίντεο

 

Ο θεωρητικός της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και του Great Reset, το "καλό παιδί" του WEF, Yuval Noah Harari,

μας εισαγάγει στον ρόλο που θα έχουν τα ανθρώπινα σώματα στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και της εικονικής πραγματικότητας.

Στο πολύ σημαντικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το ΕΛ μεταφρασμένο, ο
“προφήτης” της…ακόμα πιο νέας τάξης πραγμάτων αναφέρεται στην “θεολογική μάχη” που μαίνεται τα τελευταία 2χιλ. χρόνια για το “πως θα μοιάζει η ανθρώπινη ζωή τις επόμενες γενιές”.

ΨΕΥΔΕΤΑΙ ασυστόλως μιλώντας για τον Λόγο του Χριστού, επιχειρώντας να περάσει τα δικά του μηνύματα και να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ) όσους περισσότερους μπορεί.

Και επειδή θα πρέπει κάποιος να “ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ” και πολύ περισσότερο το τι λέει, παρακολουθήστε τη συλλογική του, η οποία βασίζεται στην ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ:

«Όταν βλέπετε κάποιον να κάθεται όλη μέρα φορτώντας γυαλιά εικόνικής πραγματικότητας ή ίσως μπροστά σε μία οθόνη σε ένα μικρό δωμάτιο είναι παγιδευμένος μέσα σε αυτό το δωμάτιο ή είναι απελευθερωμένος μέσα στο άυλο βασίλειο του κυβερνοχώρου, του Metaverse;

Ακόμα και ο ίδιος ο Χριστός όταν μιλάει για Ανάσταση έχει κατά νου μία ανάσταση μέσα στη σάρκα του σώματος! Και όταν μιλάει για το Βασίλειο των Ουρανών ή για το Βασίλειο του Θεού εννοεί ένα αληθινό βασίλειο ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ (σ.σ. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ) με πέτρες, δέντρα και όλα αυτά!

Αλλά υπήρχε μία άλλη παράταξη η οποία έλεγε ότι το σώμα δεν είναι σημαντικό ότι υπάρχει μόνο μία αέναη άυλη ψυχή κι αυτό είμαστε στην πραγματικότητα και κάποια μέρα θα απελευθερωθούμε από αυτό το υλικό, βρώμικο, βρωμερό φυσικό σώμα και θα υπάρχουμε στον Παράδεισο σε ένα άυλο Βασίλειο.

Και τώρα βρισκόμαστε σε ένα σημείο στην ιστορία, χιλιάδες χρόνια μετά, όπου αυτή η διαφωνία γίνεται στα αλήθεια πραγματικότητα. Δεν είναι απλώς φαντασίωση στο μυαλό. Πιστεύω ότι πρέπει να απελευθερωθούμε από το παρελθόν και όχι απλά να το θυμόμαστε»

 
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου