Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Αντισταθείτε γιατί χανόμαστε ...


Αντισταθείτε γιατί χανόμαστε ...

Στο σχολείο μάθαμε πως στην Ασία ζει η κίτρινη φυλή ,στην Αφρική η μαύρη ,στην Ευρώπη η λευκή και στην Αμερική η ερυθρόδερμη ,η λευκή και άτομα της μαύρης φυλής που έσυραν τους προγόνους τους ως σκλαβους κάποτε στην Αμερική .

Η ερυθρόδερμη τείνει να εκλείψει ,γιατί από τα 82 εκατομμύρια ,χονδρικά έμειναν μόνο δύο μετά την απόβαση και την εποικισμό της από την λευκή φυλή .
Σήμερα προωθούν τις Ασιατικές και Αφρικανικές φυλές στην Ευρώπη και έχουν το θράσος να λένε πως το κάνουν για την ....υπογεννητικότητα ,ενώ παράλληλα μας ομιλούν για ....υπερπληθυσμό στη γη ,δηλαδή φάσκουν και αντιφάσκουν .


Εκτός βέβαια της γελοίας αυτής αντίφασης που απευθύνεται σε μυαλά με νοητική στέρηση ,το δήθεν "επιχείρημα " της υπογεννητικότητας της λευκής φυλής ,δεν είναι απλά αίολο αλλά και ΧΥΔΑΙΟ .

Χυδαίο γιατί απλά αυτοί οι εχθροί της Φύσης , οι πραγματικοι ρατσιστές με την προβιά του αντιρατσισμού δήθεν ,προσπαθούν να εξολοθρεύσουν και να κάνουν να εκλείψει από προσώπου γης η λευκή φυλή ,ανικαθιστώντας την με πληθυσμούς από την Αφρική και την Ασία .

Πολεμούν λυσσαλέα την οικογένεια ,και η Ιταλική κυβέρνηση δέχτηκε επίθεση στο ευρωκοινοβούλιο ακριβώς γιατί θέλει να μεριμνήσει υπέρ της οικογένειας .

Σου λέει πχ ο κάθε Χρυσόγονος ή Αβραμόπουλος ,ότι επειδή Ελληνα δυσκολεύεσαι να κάνεις παιδιά , εφ όσον με τις πολιτικές μας τις εχθρικές και τιμωρητικές απέναντι στην οικογένεια σου το απαγορεύουμε ,θα φέρουμε Αφρασιάτες να κάνουν για 'σένα και να σε αντικαταστήσουν πληθυσμιακά ,αλλά και φυλετικά ,λες και Ελλάδα είναι μόνο τα όρη ,οι κάμποι και τα ποτάμια και όχι οι άνθρωποι γέννημα θρέμμα που την απαρτίζουν ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ,οι άνθρωποι που ο ίδιος ο τόπος τους έδωσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ,όπως και κάθε τόπος δίνει στις γενιές που ζουν και ανθίζουν σ ' εκείνον .

Το ίδιο ισχύει για όλη την Ευρώπη λόγω της διαστροφής της ΝΤΠ επάνω σ' αυτό το θέμα .

Θέλουν πραγματικά να εκλείψει η λευκή φυλή ;

Ναι θέλουν εκτός από την δική τους εθνότητα ώστε να έχουν να κάνουν στην αρχή με αντικρουόμενες Εθνολογικές ομάδες ώστε να διαρούν και να βασιλεύουν και μετά με μια Ευρώπη ΜΙΓΑΔΩΝ όπου η Εθνική και φυλετική συνείδηση θα έχει πάει περίπατο ,μαζί και με τα θετικά χαρακτηριστικά της κάθε φυλής και του κάθε Εθνους .

Τότε θα λανσάρονται αυτοί ως η " ανώτερη " λευκή φυλή ,αφού η πλέμπα θα είναι μιγαδική και ομοιόμορφη .

Και θα δικτατορεύουν αποχαυνωμένα πλήθη και μαζάνθρωπους που θα έχουν δημιουργήσει χωρίς ίχνος αντίστασης γιατί δεν θα έχουν τίποτα να τους δένει ,κανένα κοινό χαρακτηριστικό ,καμμία ιστορική μνήμη ,κανέναν πρόγονο να κυλά και να μιλά στις φλέβες τους ,καμμιά πατρίδα να υπερασπίσουν .

ΠΑΤΡΙΣ = ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Αντισταθείτε γιατί χανόμαστε .


Ε.Σουραβλά


Πηγή:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου