Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Παπακώστα για τα χημικά στη Θεσσαλονίκη: Σταθμίσαμε τη διεθνή εικόνα της χώρας


Οπως είπε η κ. Παπακώστα, σύμφωνα με το thestival, είχαν σταθμιστεί τρία ζητήματα:

  • Να προστατευτεί η διεθνής εικόνα της πόλης
  • Να προστατευτεί η δημόσια περιουσία και να αναχαιτιστούν οι ζημιές καθώς όπως είπε σημειώθηκαν ζημιές και στις ιδιωτικές περιουσίες πολιτών.
  • Να προστατεύσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και των ειρηνικά διαδηλούντων.
«Αυτά τα τρία σταθμίσαμε. Οδηγία ήταν , η εσχάτη λύση ρίψης. Η φυσική ηγεσία λειτούργησε υπερασπιζόμενη τις τρεις σταθμίσεις επ’ ωφέλεια της χώρας», εξήγησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


Σχετικά με τους χειρισμούς της αστυνομίας σχολίασε: «Ο νέος αρχηγός είναι ένας, έμπειρος, ήπιος και συνετός αρχηγός. Εμφορείται από την αρχή της ήπιας αντιμετώπισης εφόσον δεν έχουμε καταστάσεις οι οποίες ξεφεύγουν. Υπήρξε η επιχείρηση με βάση και τα στοιχεία της προσωπικότητας της φυσικής ηγεσίας».


«Σταθμίζεις πάντα το υπέρτατο αγαθό. Δηλαδή να μην εκτεθεί η χώρα και να μην υπάρχει διακινδύνευση κανενός. Η δυνατότητα αυτή ήταν η ιδανική συνθήκη. 

Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν τέτοιες συνθήκες και επειδή όλοι όσοι είναι εκεί δεν είναι  ειρηνικοί διαδηλωτές και δεν είναι άνθρωποι, οι οποίοι διαδηλώνουν  οποίων τα αισθήματα τους υπέρ της μιας ή της άλλης κατεύθυνσης και πρέπει να περιφρουρήσουμε τους ίδιους. 

Είναι και στοιχεία που επιθυμούν την σύγκρουση. Είναι και στοιχεία που επιθυμούν να υπονομεύσουν αυτές τις ειρηνικές διαδηλώσεις και να εκθέσουν και τους διαδηλωτές οι οποίοι εκφράζουν τα αισθήματα τους. 

Οφείλει να γίνει η στάθμιση στο πεδίο και όχι σε ένα γραφείο η με ένα στατικό επιχειρησιακό σχέδιο», υπογράμμισε.



[Πηγή]http://www.iefimerida.gr/

--------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο: Τὰ πετύχατε καὶ τὰ τρία στὸ ἀκέραιο.

Πόσο χαμηλὰ ἀκόμα θὰ πέσετε ρὲ ξεδιάντροποι;

Ἴχνος ἀξιοπρέπειας καὶ ἀνθρωπισμοῦ, δὲν σᾶς ἔμεινε;

Τόσο πολὺ σᾶς τύφλωσαν τὸ χρῆμα καὶ ἡ ἐξουσία;

Εἶστε πολὺ δυστυχισμένα ἄτομα καὶ ἄξια μόνο γιὰ προσευχή, μήπως καὶ ποτὲ ὁ Θεὸς σᾶς δώσει φώτιση καὶ βγῆτε ἀπὸ τὸν βοῦρκο ποὺ βρίσκεστε.

Μᾶς ἔχετε ρεζιλέψει σὲ ὅλον τὸν κόσμο, ἀμαυρώσατε τὴν ἱστορία μας καὶ τὴν ὑπερηφάνειά μας.

Δυστυχῶς , φέρουμε καὶ ἐμεῖς μεγάλο μερίδιο εὐθύνης γιὰ αὐτὸ τὸ κατάντημα μὲ τὸ νὰ σᾶς ἀνεχόμαστε τόσα χρόνια.

Ἄς ἐλπίσουμε ὁ καλὸς Θεὸς νὰ βοηθήση καὶ νὰ μᾶς ἀπαλλάξει ἀπὸ αὐτὴ τὴν λαίλαπα τῶν χριστιανομάχων καὶ ἀπάτριδων πολιτικῶν καὶ νὰ βροῦμε ξανὰ τὴν ὑπερηφάνειά μας, τὶς ἀξίες μας καὶ τὴν πίστι μας ποὺ ἄλωσαν αὐτοὶ οἱ προδότες.
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου