Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Η Κατάνυξη διακόπτει τη σχέση της με την Ι. Μ. Πειραιώς και σταματά να δημοσιεύει ανακοινώσεις τόσο του Μητροπολίτου όσο και της Μητροπόλεως



…Μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ συνιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά…

Το ποτήρι ξεχείλισε. Κάναμε την καρδιά μας πέτρα όταν μετά την άσπλαχνη αποπομπή του πρωτοπρεσβυτέρου π. Άγγελου Αγγελακόπουλου, σκεφτόμασταν να λάβουμε μέτρα κατά της μητρόπολης Πειραιώς. 

Όμως δώσαμε τόπο στην οργή τότε. Μετά όμως από τη σημερινή εξέλιξη και το συλλείτουργο του Πειραιώς με το μητροπολίτη Λαγκαδά, η υπομονή μας τελείωσε! 

Η κατά Θεόν οργή μας αναγκάζει να τιμωρήσουμε με τα μέσα που διαθέτουμε τον μητροπολίτη Πειραιώς για τη διπλωματική στάση που τηρεί απέναντι στη σχισματοαίρεση που ταλανίζει την Εκκλησία μας.

Αφού δεν συναισθάνεται την ευθύνη του και συλλειτουργεί με τον μητροπολίτη Λαγκαδά που από την ώρα που συλλειτούργησε με τους ακοινώνητους σχισματικούς της Ουκρανίας καθίσταται κατ’ ουσίαν και ο ίδιος ακοινώνητος και υπόδικος για Σχίσμα, τουλάχιστον στη συνείδηση του πιστού λαού, τότε δε θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση με τον μητροπολίτη Πειραιώς και τη μητρόπολή του. 

Λυπούμαστε για την κατάντια που περιήλθαν. Κάναμε μεγάλη υπομονή που πλέον εξαντλήθηκε.

Μπροστά στο Χριστό και την Εκκλησία από τη μια και τις διπλωματικές σχέσεις από την άλλη, επιλέγουμε Χριστό και Εκκλησία. 

Με έναν ειδικό τρόπο, διαδικτυακό, αποτειχιζόμαστε από τον Πειραιώς, διακόπτουμε την ιντερνετική και πνευματική σχέση μαζί του ως Κατάνυξη και αισθανόμαστε πλήρεις Χάριτος για την ενέργειά μας αυτή! 

Με την πράξη μας αυτή επιδιώκουμε να προστατέψουμε το αναγνωστικό μας κοινό από τον μολυσμό της σχισματοαίρεσης. Φωνάζουμε με στεντόρεια φωνή: Όχι πια στο νανούρισμα!

Παρακαλούμε λοιπόν την μητρόπολη Πειραιώς να αφαιρέσει από τη λίστα των Ιστοτόπων που διαθέτει προς ενημέρωση, την Ιστοσελίδα μας Κατάνυξη και να σταματήσει να αποστέλλει ενημερώσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com. 

«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Αυτό επρεπε να έχει γίνει, από τότε που έγινε η αποπομπή του πατρός Άγγελου, και η δικαιολογία που μας είπανε ήταν ασήμαντη και γελία.
    Ότι τάχα θα μπλέξουν σε νομικές περιπέτειες.
    Εδώ τον ίδιο τον Δεσπότη Χριστό μας τον Σερναναι ως κακούργο από τον Άννα στον Καϊάφα.
    Έρχεται η ώρα που οι μάσκες πέφτουνε.
    Ο ίδιος ο Χριστός μας είπε ουδείς δύναται δυσεί κυρίους δουλεύει.
    Και όπως λέει και η παροιμία κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σε αυτό που έκανε η ( κατάνυξη). Ας ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και άλλα ιστολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή