Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Δύο μοναδικά υπό έκδοση έργα

 
Αποδείξεις ότι

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

Υπό του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου

 
Πρόκειται για 30 ακαταμάχητες αποδείξεις του ι. Χρυσοστόμου για την θεότητα του Χριστού, όπως προκύπτουν απ’ τη συνολική μελέτη του έργου του. Μάλιστα ο θείος αυτός Πατέρας, που δεν υπάρχει θέμα για το οποίο να μην έχει ομιλήσει και να μην το έχει αναπτύξει διεξοδικά, περισσότερο όλων έχει αναφερθεί στο εξεταζόμενο.

Τη μελέτη, τη συλλογή και την επεξεργασία των κειμένων έκανε ο Κ.Γ.Παπαδημητρακόπουλος.

Το έργο αποτελείται από 944 σελίδες, με τετράχρωμο εξώφυλλο, έχει σχήμα 14 Χ 21, και διαβάζεται απολαυστικά.

Το προλογίζει ο μακαριστός άγιος Γέροντας π. Ανανίας Κουστένης, στη μνήμη του οποίου και εκδίδεται.
 

ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ

Ήτοι

2000 ρήσεις και 300 παραδείγματα

του Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου

Το έργο αυτό, έρχεται σε συνέχεια των ήδη εκδοθέντων «ΡΟΔΟΣΤΑΓΜΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ» του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου και «ΒΑΣΙΛΕΙΑΝΟ ΑΠΟΘΗΣΑΥΡΙΣΜΑ» του Αγίου Μεγάλου Βασιλείου (βλέπετε και την ιστοσελίδα μας) για να ολοκληρώσει τους Τρείς Ιεράρχες. Έχει την ίδια ακριβώς ποιότητα, ανάλυση και παρουσίαση, είναι κι αυτό γραμμένο και επιμελημένο από τον Κ.Γ.Παπαδημητρακόπουλο, όπως και τα προηγούμενα. Αποτελείται από 872 ελίδες, έχει σχήμα 14 Χ 21

Και κάτι ακόμη …

Επειδή το κόστος της έκδοσης είναι πολύ μεγάλο, για να μπορέσουν να εκδοθούν, θα γίνουν προεγγραφές. Η τιμή τους στα βιβλιοπωλεία θα είναι 45 €. Για όσους όμως προεγγραφούν θα είναι 25 € μόνο για το καθένα (χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση). Εφ’ όσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, θα ειδοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι για την καταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό ποσού 10 € για το καθένα. Το υπόλοιπο ποσό των 15 € θα καταβληθεί κατά την παραλαβή του έργου με αντικαταβολή.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να επιλέξει μόνο το ένα από τα δύο έργα.

Σε περίπτωση που κάποιος προεγγραφεί και για τα δύο έργα, η τιμή θα είναι συνολικά 40 €, χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση. Για την προεγγραφή θα καταβληθούν 15 € και τα υπόλοιπα (25 €) κατά την παράδοση των έργων με αντικαταβολή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μας ενημερώσουν στο email μας fotodotes@yahoo.gr, και εναλλακτικά στο fax 213 00 46 126 και στα τηλέφωνα: 210 6658 551 ή 6944 41 8335. Θα μας δώσουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό τους.

ΟΙ «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ»

https://www.fotodotes.gr/index.php/ta-nea-mas

 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου