Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Άγγελος Καραγεώργος: Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


 
Μια φορά κι έναν καιρό οι λαθρομετανάστες έρχονταν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη προσωρινά επειδή είχε πόλεμο στη Συρία αλλά μετά που σταμάτησε ο πόλεμος άρχισαν να έρχονται για επενδύσεις ενώ όταν τις ολοκλήρωσαν άρχισε να διαφαίνεται πως τελικά μας είναι χρήσιμοι για να λύσουν το δημογραφικό αφού προέκυψαν κι άλλοι πόλεμοι, φυσικές καταστροφές κλπ κλπ που όλα τους έστρεφαν προς τα εδώ και τελικά φαίνονται χρήσιμοι για να προσφέρουν τις πολύτιμες εργασιακές υπηρεσίες τους σε έναν ανέκαθεν σαμποταρισμένο Ελληνισμό. Βλέπεις το θέμα είναι πως δεν έχουμε ανοίξει ούτως ώστε εκτός από αυτό να θεωρήσουμε κανονικότητα τη γενικότερη βλάσφημη ανωμαλοποίηση και μεταξύ άλλων τους γάμους ομοφυλοφίλων που μας φέρνουν για τους οποίους ο Πάπας και η Αγγλικανική εκκλησία ήδη έδωσαν τις ευλογίες τους.

Αλλά βέβαια οι ηγέτες συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν λύσεις στις μόνιμες κρίσεις που πλέον υπάρχουν με προεξέχουσα το μπαλαντέρ κλιματική αλλαγή γι’αυτό συγκεντρώθηκαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για το COP28 τραγελαφικά χέρι χέρι με τους επαναστάτες ακτιβιστές για να συναποφασίσουν να καταπολεμήσουν τα ορυκτά καύσιμα και το απαραίτητο για τη ζωή στη γη διοξείδιο του άνθρακα. Έτσι με ένα πλήθος μέτρων και περιορισμών σκοπεύουν να επιφέρουν ατελείωτες αλλαγές από τη διατροφή ως την υγεία προς μια απόλυτα ελεγχόμενη δυστοπική πραγματικότητα.

Στην οποία αντανθρωπιστική πραγματικότητα παντοτινός σύμμαχος του αφεντικού είναι η τεχνολογία, η οποία θα συνενωθεί με τον άνθρωπο πρώτα με το πρόσχημα της υγείας παρότι μας έχουν δώσει για τα καλά τα δείγματα των προθέσεων τους όταν με νέα επίσημα στοιχεία από έναν πληροφοριοδότη στη Νέα Ζηλανδία υπολογίζονται πάνω από 10 εκατομμύρια θανάτων παγκοσμίως από τις γενετικές ενέσεις. Έτσι οι δοκιμές με τα τσιπάκια στον εγκέφαλο είναι τόσο επιτυχημένες που αυτοί που τα δοκιμάζουν δεν θέλουν να τα αποχωριστούν, οι τεχνολογίες καταγραφής σκέψεων αισθάνονται πως αγγίζονται, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να έχει γεύση αλλά και μπορεί να μας κάνει να μιλάμε με νεκρούς όμως σε ο,τιδήποτε φαίνεται πως θα υπάρχει η άφθονη συγκέντρωση των πληροφοριών μας με κάθε τρόπο.

Ώστε μέσα από τον μόνιμο έλεγχο να αποτελειώσουν τις ελευθερίες μας μην αφήνοντας και πολλά περιθώρια για ο,τιδήποτε φυσιολογικό είχαμε ως τώρα συνηθίσει. Κι αν αυτοί με την εφαρμογή των διαταγών που δέχονται σπιλώνουν τις άγιες αυτές ημέρες και πάλι εμείς μπορούμε να επιλέξουμε να βάλουμε ακόμα περισσότερο τον Χριστό στις καρδιές μας, να ευχηθούμε να μας δίνεται Φώς να κάνουμε ώριμη αναδρομή σε όσα περάσαμε, να δούμε αντικειμενικά που βρισκόμαστε και με ελπίδα να προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά συν Θεώ να έχουμε περισσότερη ελευθερία και γαλήνη τουλάχιστον μέσα μας και τότε οι καταστάσεις που θα μας φέρει ο Θεός θα είναι οι κατάλληλες γι’αυτά που χρειάζεται ο καθένας μας. Καλά Χριστούγεννα με Αγάπη, Νόηση και Χαρά!


 
 

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ:

 
Πηγή βίντεο:https://www.brighteon.com/
 
Πηγή ηχητικού:https://soundcloud.com/
 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου