Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

παπα-Ηλίας Υφαντής: Αντιτρομοκρατικός αρχιτρομοκρατών


 
Ψηφίστηκε, λέει, απ’ την Βουλή, τελευταία, αντιτρομοκρατικός νόμος.

Αλλά σε ποιούς τρομοκράτες αφορά; Γιατί τρομοκράτης, για παράδειγμα, ήταν για τους Αθηναίους, ο Σωκράτης. Για τους Γραμματείς και φαρισαίους ο Χριστός. Για τους ιεροεξεταστές οι επιστήμονες. Για τους Τούρκους οι λαοί που πάλευαν και παλεύουν απέναντι  στην τουρκική βαρβαρότητα.

Τρομοκράτες για τους ΗΠΑνθρώπους είναι συλλήβδην οι Άραβες: Αφγανοί, Ιρακινοί, Ιρανοί, Σύριοι, ΛΊβυοι και για 75 χρόνια οι Παλαιστίνιοι. Τους οποίους τώρα εξολοθρεύουν. Με αφορμές, που, όταν δεν τις βρίσκουν, τις εφευρίσκουν.

Αλλά κι εμείς οι Έλληνες είμαστε τρομοκράτες. Ένας λαός «διεφθαρμένος», σύμφωνα με τον ΓΑΠ. Ο οποίος ΓΑΠ εφάρμοσε σε βάρος μας το καθεστώς της οικονομικής τρομοκρατίας. Καθώς προεκλογικά ούρλιαζε ότι «λεφτά υπάρχουν» και μετεκλογικά μας υποδούλωσε στο ΔΝΤ. Για ν’ ακολουθήσουν οι Σαμαράς και Βενιζέλος. Με τα δικά τους τρομοκρατικά οικονομικά μέτρα.

Και, στη συνέχεια, να εγκλωβιστούμε στο καθεστώς απάτης και προδοσίας απ’ τον χαρισματικό απατεώνα Τσίπρα. Ο οποίος μας αποκάλυψε ότι οι μαριονέτες του διεθνούς ναζισμού και σιωνισμού μπορούν να φτύνουν κατάμουτρα το λαό, αναποδογυρίζοντας τα δημοψηφίσματά του. Και «βαφτίζοντας» τις πιο επαίσχυντες προδοσίες (Μακεδονίας) μεγάλες ιστορικές επιτυχίες.

Για να φτάσουμε έτσι στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Οπότε έχουμε την μεταξίωση (ολική ανατροπή) των αξιών, που είχε προαναγγείλει ο προφήτης του Ναζισμού Νίτσε. Οπότε η αλήθεια και η δικαιοσύνη διώκονται, ενώ το ψέμα και η αδικία εκθειάζονται. Ο πατριωτισμός προκαλεί αποτροπιασμό και η προδοσία (περίπτωση Σημίτη, Γιωργάκη, κλπ) παρασημοφορείται. Η καθιερωμένη ηθική πετιέται στο σκουπιδοτενεκέ και η ηθική των Σοδόμων προελαύνει και παρελαύνει.

Προπάντων έχουμε την «μεγάλη χαρά και ευτυχία» να έχουμε πρωθυπουργό μας τον Κυριάκο. Ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί την υγειονομική τρομοκρατία. Με τους κορονοϊούς και τα εμβόλια. Εφευρέσεις  καθαρά δολοφονικές. Τις οποίες διαχειρίστηκε με καθαρά τρομοκρατικά μέσα: Την επιβολή μασκών, εγκλεισμών στα σπίτια και αποκλεισμών, όχι μόνο  από δημόσιους χώρους, αλλά και από βουνά και θάλασσες. Με τσουχτερά πρόστιμα για τους «αρνητές».

 Και τόσα άλλα σημεία και τέρατα. Καθώς είδαμε να κλείνονται οι εκκλησιές. Να αλλάζει η ώρα εορτασμού του Πάσχα. Να τίθεται σε αμφιβολία η θεία κοινωνία. Να θεωρείται μολυσματική η προσκύνηση των εικόνων. Και να υποβάλλονται οι πιστοί, προκειμένου να μπουν στις εκκλησιές. σε υγειονομικούς καθαρμούς…

Και είδαμε αρχιερείς να ασκούν σιχαμερή προπαγάνδα  υπέρ του εμβολιασμού. Καθώς εμβολιάζονταν, ποζάροντας στις τηλεοπτικές κάμερες. Ασκώντας έτσι τηλεοπτική τρομοκρατία. Αλλά και να απευθύνουν  φιλιππικούς εναντίον όσων αρνούνταν να αυτοκτονήσουν με τα εμβόλια. Και να υποστηρίζουν πράγματα, που όποιος τους άκουγε ντρέπονταν για λογαριασμό τους.  Ή ακόμη να φτάνουν στο κατάντημα να σέρνουν στα δικαστήρια ή και να τιμωρούν κληρικούς, επειδή είχαν το θάρρος να σταθούν απέναντι στο γενοκτονικό πογκρόμ.

Γιατί «δυοίν θάτερον» ή γνώριζαν την δολοφονική σκοπιμότητα των εμβολίων, οπότε κάθε έντιμος άνθρωπος αναρωτιέται πώς το βάσταγε η συνείδησή τους να συμμετέχουν σε έναν τέτοιο κανιβαλισμό. Αφού φαίνεται πολύ δύσκολο να μην γνώριζαν την πραγματικότητα, μιας και βρίσκονταν σε άμεση επικοινωνία με τους αρμούς της εξουσίας. Αν, στην απίθανη περίπτωση αγνοούσαν την δολοφονική σκοπιμότητά των εμβολίων, τίθεται σοβαρότατο θέμα δεοντολογίας. Αφού είναι ταγμένοι στην φροντίδα του ποιμνίου τους και όφειλαν να γνωρίζουν. Κι όχι ν’ αφήνουν το ποίμνιό τους  να το κατασπαράζουν οι νεοταξικοί λύκοι.

Ούτε ευσταθεί η δικαιολογία ότι άκουγαν τους χρυσοπληρωμένους και «ακαταδίωκτους» Μέγκελε. Γιατί όφειλαν, αντί για τον δηλητηριώδη σανό των Μέγκελε, να ενημερώνονται από παγκοσμίου εμβέλειας γιατρούς, όπως ο Μοντανιέ, ο Μπαγκντί και τόσοι άλλοι παγκοσμίου φήμης επιστήμονες.

Τι να πεί όμως κανείς για τα αργυρώνητα ΜΜΕ, που ασκούσαν και ασκούνε επί 24ώρου βάσεως καταιγιστική τρομοκρατία σε βάρος του λαού, που αδυνατεί να πληροφορηθεί από άλλες πηγές για την δολιότητα, όχι μόνο των κατασκευαστών των εμβολίων αλλά και την πολύπλευρα βοώσα ανεντιμότητα των ασκούντων την εξουσία. Που σημαίνει ότι ήταν συνειδητά αλληλέγγυοι σε έναν έγκλημα.

Για να μάθετε τι σημαίνει τρομοκρατία ρωτήστε τους ήρωες υγειονομικούς, που με το πρόσχημα της «αναστολής εργασίας», παρέμειναν για δεκάξι μήνες απλήρωτοι. Και τους άνω των εξήντα ετών, που υποχρεώθηκαν να πληρώνουν το χαράτσι των εκατό ευρώ το μήνα. Επειδή δεν ήθελαν ν’ αυτοκτονήσουν. Για να μας θυμίζουν την δικαιοσύνη του Νέρωνα απέναντι στον δάσκαλό του Σενέκα. Που, επειδή ήθελε να τον βγάλει από τη μέση, του έκαμε τη χάρη να του επιτρέψει ν’ αυτοκτονήσει.

Αλήθεια, για όλους αυτούς τους διαπρεπείς τρομοκράτες και τα τερατώδη εγκλήματά τους προβλέπει κάποιες συνέπειες ο σχετικός νόμος; Ή προβλέπει συνέπειες μόνο για όσους έχουν το θάρρος και την εντιμότητα να λένε τα πράγματα με τ’ όνομά τους; Που διώκονται ωςτρομοκράτες στο όνομα της «πολιτικής ορθότητας». Της πολιτικής, τουτέστιν, του αντίχριστου.

Γιατί οι ίδιοι μας επέβαλαν τον αποκρουστικό αντιρατσιστικό νόμο, προκειμένου να έχουν το μονοπώλιο του ρατσισμού. Και είναι οι ίδιοι, που μας επέβαλαν το νόμο «περί προσωπικών δεδομένων». Προκειμένου τώρα να μας επιβάλλουν την ηλεκτρονική  τρομοκρατία, κρεμώντας τα «προσωπικά μας δεδομένα» στα ηλεκτρονικά μανταλάκια της υφηλίου. Ηλεκτρονική τρομοκρατία, που την υφιστάμεθα εδώ κα πολλά χρόνια με τα προκατασκευασμένα εκλογικά αποτελέσματα.

Και ύστερ’ απ’ όλ’ αυτά ο νεοταξικός  Προκρούστης αποκλείει τον Κασιδιάρη απ’ τη Βουλή και την Κωνσταντοπούλου απ’ την εξεταστική, για τα Τέμπη, Επιτροπή: Γιατί; Επειδή υποστηρίζουν την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Και μολαταύτα ψηφίζουν  αντιτρομοκρατικούς νόμους, οι ξεδιάντροποι αρχιτρομοκράτες!...
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου