Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση αντιδράσεων για τις γελοίες γιορτές των τραβεστί στην Θεσσαλονίκη.


Το Σάββατο 18 Μαΐου στην πόλη του Αγίου Δημητρίου και των χιλιάδων νεομαρτύρων θα γίνει η συγκέντρωση των κάθε είδους τραβεστί, που νομίζουν ότι επειδή φούσκωσαν τα στήθια τους με σιλικόνη έγιναν και γυναίκες.

Πραγματικά μόνο λύπη μπορεί να νιώσουμε για αυτές τις ψυχές που έχουν κυριευτεί και αυτοδιασσύρονται από το δαιμονικό πάθος της ομοφυλοφιλίας.

Δυστυχώς όμως το δαιμονικό πάθος τους δεν τους αφήνει σε ησυχία και εκτός ότι τους οδηγεί στην αυτοκαταστροφή -αφού αρκετοί από αυτούς είναι ναρκομανείς που εκδίδονται και συνήθως και φορείς σεξουαλικών νοσημάτων κτλ -όπως ο Ζακ Κωστόπουλος που είναι τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό gay pride, προσπαθούν και να μας επιβάλλουν την διαστροφή τους ζητώντας μάλιστα να μεγαλώνουν και παιδιά σε "οικογένειες" με δύο που παριστάνουν τους "μπαμπάδες" ή δύο που παριστάνουν τις "μαμάδες"!

Αρωγός τους σε αυτή την προσπάθεια είναι φυσικά η παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων (φιλελεύθερα κράτη, οικονομικοί κολοσσοί, ΜΜΕ, ξένες πρεσβείες κτλ) που προβάλλοντας επίμονα την ομοφυλοφιλία προσπαθεί να απογυμνώσει από κάθε ηθική αξία και υψηλά ιδανικά τον σύγχρονο άνθρωπο, ώστε να τον καταστήσει ένα άβουλο και πειθήνιο υποχείριο στα σχέδια τους.

Άμοιροι των ευθυνών τους δεν είναι όμως και όλοι όσοι θα έπρεπε θεσμικά να αντιδράσουν.

Πού είναι η επίσημη εκκλησία (Ιεραρχία) να βγει στους δρόμους και να κηρύξει τι πραγματικά λέει το Ευαγγέλιο;

Πού είναι οι εισαγγελείς να ελέγξουν εάν γίνεται προσβολή της δημοσίας αιδούς;
Πού είναι η αστυνομία να επέμβει;
Όλοι απόντες και βολεμένοι στον μικρόκοσμο τους.

Πού είναι όμως και ο Ελληνικός Λαός που πιστεύει σε Χριστό και Πατρίδα να βγει στους δρόμους;
Και αυτός ως επί το πλείστον απών.

Απόντες όμως δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες Εθνικιστές γι αυτό για ακόμη μία φορά ο Σύλλογος μας διοργανώνει δημόσια ανοιχτή συζήτηση στην Θεσσαλονίκη με θέμα τις επιπτώσεις της ομοφυλοφιλίας στην κοινωνία, την ίδια ώρα που οι γκέι με την υπόλοιπη δήθεν φιλελεύθερη πλέμπα της πόλης μας θα διαδηλώνουν την "υπερηφάνεια" τους (περήφανοι γιατί;;;).

ΚΑΜΜΙΑ συμμετοχή στις γελοίες υποκινούμενες διεθνιστικές παρελάσεις των gay.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ!

Πλήρη ανακοίνωση για το πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ανοικτή συζήτηση και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων θα ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββατου 18/5.

Μείνετε συντονισμένοι στο μπλοκ μας!

Ιερός Λόχος 2012

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου