Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Μερικές αλήθειες σχετικά με αυτό που τα μίντια ονομάζουν «προσφυγικό»



I. Δεν υπάρχουν πρόσφυγες. Το 65% είναι Αφγανοί , ένα 15% προέρχονται από την υποσαχάρια Αφρική, 10% από Μαγκρέμπ. Σύροι είναι ελάχιστοι. Γιατί τότε ονομάζονται συλλήβδην όλοι πρόσφυγες ; Μα γιατί η ύπατη αρμοστεία προωθεί την ιδέα ότι οποιοσδήποτε θεωρεί πως στην χώρα του υφίσταται την α η την β καταπίεση ειναι εν δυνάμει πρόσφυγας. 

Γι αυτό η ύπατη αρμοστεία απαιτεί οι αιτήσεις ασύλου να εξετάζονται ατομικά και να μην γίνεται διαχωρισμός βάσει της χώρας προέλευσης. Με αυτή την λογική όλοι είναι πρόσφυγες.

II. Δεύτερον: Άνθρωπος που διασχίζει πέντε χώρες με ένα κινητό τελευταίας γενιάς στο χέρι και χαλάει χιλιάδες ευρώ για μεταφορικά δεν είναι πρόσφυγας αλλά ένας τύπος που θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρο του.Ποιο εινα αυτό; Να περάσει στην Ευρώπη να μασάει επιδόματα που αυξάνονται αναλόγως την οικονομία της χώρας.

III. Τρίτον: Η αριστερά θέλει τους μετανάστες γιατί οι αριστεροί πιστεύουν ότι αυτοί θα είναι μια εφεδρική δεξαμενή ψηφοφόρων και μακροπρόθεσμα μαζί με τους φτωχοποιημένους Ευρωπαίους θα αποτελέσουν το νέο προλεταριάτο που επιτέλους θα κάνει την επανάσταση.

IV. Τέταρτον : το αποτέλεσμα των μεταναστευτικών ροών και της υψηλής γεννητικότητας των μεταναστών σε συνδυασμό με την χαμηλή δική μας γεννητικότητα θα έχει ως αποτέλεσμα την βαθμιαία αντικατάσταση πληθυσμού. Ολόκληρες περιοχές και στην συνέχεια χώρες θα γίνουν Ασιατοαφρικανικές και Ισλαμικές.

V. Η αριστερά συνειδητά επιδιώκει να φύγει από την μέση ο χριστιανικός δυτικός πολιτισμός και το έθνος κράτος. Πιστεύουν ότι έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τον σοσιαλισμό και τότε θα έρθει η ελευθεριότητα που ευαγγελίζονται και όλοι μαζί αγαπημένοι θα ζούμε σε εναλλακτικές κομμούνες. Δεν θα γίνει έτσι. 

Αυτό που θα έρθει θα είναι η σαρία και πρώτοι που θα το καταλάβουν θα είναι εκείνοι που παλεύουν για τα δικαιώματα. Επίσης όταν φύγει το εθνικό κράτος μαζί του θα φύγει και η δημοκρατία και θα έρθει μια δικτατορία τύπου δικαστής ΝΤΡΕΝΤ γιατί οι Βαβέλ που θα δημιουργηθούν στις μητροπόλεις μονό με την σκληρή καταστολή θα μπορούν να κυβερνηθούν.

VI. Ποιος έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την εισβολή που δέχεται η πατρίδα μας; Εμείς η οι ξένοι; Η ΝΔ η ο Σύριζα; Καταρχάς όλες οι φωνές που λένε ”το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό τι να κάνουμε εμείς αφού η Ευρώπη κλείνει τα σύνορα, που είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη;” Όλες αυτές οι φωνές είναι εκ του πονηρού. 

Η Ευρώπη κάνει αυτό που πρέπει και σκοπός τους είναι να συγκαλύψουν τον επιδοτούμενο εποικισμό. Μια μια οι χώρες προστατεύουν τα σύνορα τους. Το πρόβλημα είναι δικό μας. Η Ευρώπη μας δίνει κάποια χρήματα να τους κρατάμε εδώ. Εμείς έχουμε αποδεχτεί αυτό τον ρόλο. Είναι τα ελληνικά κόμματα, τόσο ό Σύριζα όσο και η ΝΔ, που έχουν δεχτεί την μετατροπή της πατρίδας μας σε πάρκιν μεταναστών. Το κάνουν αυτό γιατί το πιστεύουν. Ο Σύριζα ως αριστερό κόμμα για τους λόγους που αναλύσαμε πιο πάνω.

Αλλά και η ΝΔ. Ξεκάθαρα άλλωστε δήλωσε τις προάλλες στην βουλή, ο πρωθυπουργός, περήφανος που η χώρα μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολυπολιτισμική. Και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στους αριθμούς. Στην διάρκεια της διακυβέρνησης Σύριζα πραγματοποιήθηκαν μόνο 1.500 επαναπροωθήσεις. 

Η ίδια η κυβέρνηση Σύριζα έβαλε μόνη της τόσα εμπόδια στην διαδικασία αυτή ώστε να ικανοποιήσει το ακροαριστερό 4% που είναι και η πραγματική βάση του Σύριζα. Και τώρα με κυβέρνηση ΝΔ πραγματοποιήθηκαν τριάντα μόλις επαναπροωθήσεις- ένα αστείο νούμερο που οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν το θράσος να το διαφημίζουν ως επιτυχία- την ίδια ώρα που η κυβέρνηση παρακολουθεί απλώς την κατάληψη των νησιών από ορδές εισβολέων.

Κλείνοντας θα κάνουμε αναφορά σε μια ειδική κατηγορία απατεώνων. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες είναι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο στον κοσμάκη για να το μεταναστευτικό. Κατά κανόνα πρόκειται για εύπορους που δεν βιώνουν το πρόβλημα γιατί ζουν σε Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Εκάλη.

Αυτοί κουνούν το δάχτυλο στην «πλέμπα», τους «φασίστες», όπως περιφρονητικά ονομάζουν, όλους εμάς που αγαπάμε την πατρίδα και θέλουμε να την παραδώσουμε Ελλάδα στα παιδιά μας και όχι Ελλαδιστάν.

Εμείς είμαστε η ακροδεξιά πλέμπα, οι συνωμοσιολόγοι. Γιατί για αυτούς είναι συνωμοσιολογία να λέμε τις συνέπειες που θα έχει για την πατρίδα μας οι όλο και αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές ενώ δεν είναι συνωμοσιολογία τα τέρατα που λένε εκείνοι για την κλιματική αλλαγή.

Αυτοί είναι οι αλτρουιστές οι φιλάνθρωποι και εμείς οι φασίστες. Ανοησίες. Ούτε αλτρουιστές είναι ούτε φιλάνθρωποι οι άνθρωποι. Λαμόγια είναι. ΕΣΠΑ μασάνε και ΜΚΟ απομυζάνε. Πρόκειται για παλιούς αριστερούς, νυν λίμπεραλς.

Από κει που προσκυνάγανε την μούμια του Λένιν τώρα μας κουνούν το δάχτυλο με εδάφια από το Ευαγγέλιο. Λες και το ευαγγέλιο λέει κάπου ότι πρέπει να γίνουμε εμείς πρόσφυγες στην πατρίδα μας για να βολευτούν τα ταξικά αδέλφια της αριστερής νομενγκλατουρας. Και η θεολογία τους ο αγαπισμός υπάρχει μόνο για να παρέχει μεταφυσικά επιχειρήματα στους παγκοσμιοποιητές.

Γιώργος Σταφυλάς

ΠΗΓΗ

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου