Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

«ΟΧΙ» από εκατοντάδες χιλιάδες δημ. υπαλλήλους σε υποχρεωτικό εμβόλιο - Πρώτοι δήμοι, διπλωμάτες & στρατιωτικοί

 

Παρά την τεράστια κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, τις απειλές, τον έμμεσο εξαναγκασμό, τα πρόστιμα και την ασύλληπτη προπαγάνδα των εξαγορασμένων από τα «πακέτα Πέτσα» media, ένα πολύ  μεγάλο ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων εξακολουθεί και παραμένει ανεμβολίαστο, εξακολουθεί και αντιστέκεται.

Την ίδια στιγμή η Τοπική Αυτοδιοίκηση απορρίπτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και οι δήμαρχοι ξεσηκώνονται υπό την πίεση των πολιτών!


 
 

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος με δήλωσή του ανακοίνωσε ότι δε θα προχωρήσει σε αναστολές ανεμβολίαστων εργαζομένων, όπως επίσης και ο δήμος Βύρωνα καθώς με απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο υιοθέτησε ψήφισμα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και του μέτρου της αναστολής εργασίας στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

Να σημειώσουμε ότι στον δήμο επί πολλά έτη ήταν δήμαρχος ο νυν υφυπουργός Εθνικής Αμυνας και πρώην υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη με αρμοδιότητα την Πολιτική Προστασία Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Την ίδια θέση πήρε και ο δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου και πολλοί άλλοι δήμοι.

Πρωταθλητές στην αντίσταση απέναντι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και την καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναδεικνύονται από τους δημοσίου υπαλλήκλους οι διπλωμάτες και έπονται οι στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ανεμβολίαστο παραμένει  το 35% του υπουργείου Εθνικής  Άμυνας (οι στρατιωτικοί είναι σε ποσοστό 45%), ενώ το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 32% για το  υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Ναυτιλίας!

Η κυβέρνηση προτίθεται να παγώσει τους σχεδιασμούς της για επέκταση της υποχρεωτικότητας και διατείνεται πως αυτό οφείλεται στην μεγάλη επιτυχία του προγράμματος αλλά η αλήθεια, όπως φαίνεται, από τα στοιχεία, είναι ότι οι σχεδιασμοί της δεν προχωρούν και ο μαζικός εμβολιασμός με κάθε εξαναγκαστικό μέσο συναντά σοβαρή αντίσταση.

 Πηγή:https://www.pronews.gr/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου