Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΡΑΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ !! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ !!

 

Τότε ακόμα, δεν είχε γίνει η νεκροτομή. Αυτή που απέδειξε ότι ήταν το έντερο τελικά που σκότωσε τον Μιχάλη Βραχάλη. Το έντερο και τα εκκολπώματα, για τα οποία μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία Μιχάλης Βραχάλης. Ο αγαπημένος μου Μιχάλης, και ας μην τον γνώρισα ποτέ.

Έχω όμως για πάντα κάτι δικό του. Το τελευταίο έργο του. Αυτό που με τεράστια συγκίνηση έλαβα από τη χήρα. Την αγαπημένη του γυναίκα. Τη μητέρα της Ειρήνης. 

Την Αθηνά.

 
Και τι ήταν αυτό που φώναζαν στους γιατρούς η Ειρήνη και η Αθηνά;

“Το έντερο !! Προσέξτε το έντερο !!”.

Αλλά όχι. Ο κόβιντ θα τον σκότωνε. Το έντερο το είχαν ελέγξει. Και ήταν εντάξει.

Αλλά όχι.

Δεν ήταν.

Η “ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα” πήρε τη θέση της “λοίμωξης Covid-19” μετά τη νεκροτομή. Όταν αυτή τελικά έγινε, αφού δίναμε μάχη με την Εισαγγελία επί 80 μέρες.

Γιατί προφανώς η Εισαγγελία μπέρδεψαν τον Μιχάλη Βραχάλη με τον Φιλέα Φογκ…

Και είναι και αυτό το αποτέλεσμα μετά από τις νεκροτομές, όπως τόσα άλλα, που έχει τρομοκρατήσει την οργάνωση. Και βάζει τον έναν μετά τον άλλον, γιατρούς, ιατροδικαστές, προέδρους ιατρικών συλλόγων, προέδρους σωματείων, και φυσικά δημοσιογράφους, να ακυρώνουν την ιατρική και την ιατροδικαστική επιστήμη, να κάνουν το άσπρο μαύρο και να καταργούν και αυτή την ίδια τη λογική, αποδίδοντας έως και το …προπατορικό αμάρτημα στον κόβιντ.

Δείτε το βίντεο.

Γιατί κάποια βίντεο που είναι στο συνδρομητικό πεδίο, είναι η ώρα να ανέβουν στο ελεύθερο. Όπως η ιστορία της φρίκης. Της εμβολιασμένης Μαρίας Ζαούτσου στο εμβολιαστικό κέντρο Βύρωνα και το νοσοκομείο “Σωτηρία”. Για να το δει και το μέλος εκείνο στο πειθαρχικό του Ι.Σ.Α. Που εξερράγη όταν ανέφερα τα εμβολιαστικά κέντρα. Που δεν ενημερώνουν για τις παρενέργειες και ούτε παίρνουν το ιστορικό του ανθρώπου που έρχεται στο κέντρο για το εμβόλιο. Ή όταν το αναφέρει ο ίδιος, όπως η Μαρία που τους έδειξε τα ιατρικά έγγραφα για τον καρκίνο και την επιληψία, της είπαν “μιας και ήρθες, κάντο”…

Είναι ώρα, λοιπόν, κάποια από αυτά τα βίντεο να ανέβουν και εδώ.

Γιατί πρέπει να κάνουν χώρο στα επόμενα.

Τα οποία θα είναι πολύ πολύ βαρύτερα…

Βάλτε το ποντίκι στην φωτογραφία για να εμφανιστεί το player

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου