Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ: Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ [ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ] - (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό το άρθρο είναι η μετάφραση του πρωτοτύπου που γράφτηκε στα Αγγλικά από τους: Preston James και Mike Harris και παρουσιάζει τα σημεία που θεώρησα απαραίτητο να τα αναλύσω εισάγοντας επεξηγήσεις. [αρχικό άρθρο]
 
 
__________________________________________

Το 1913, η χαζαρική μαφία των Rothschild κατάφερε να δημιουργήσει ένα σημαντικό προγεφύρωμα μέσα στην Αμερική και ο σατανικός εχθρός όλων των Αμερικανών εισέβαλε στην αμερικανική:

Το 1913, η χαζαρική μαφία των Rothschild κατάφερε να δημιουργήσει ένα προγεφύρωμα δωροδοκώντας ανέντιμα και προδοτικά, μέλη του Κογκρέσου για να περάσουν τον παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα [Federal Reserve Act], την παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς την απαιτούμενη απαρτία. Ο νόμος στη συνέχεια υπογράφηκε από έναν διεφθαρμένο και εξαγορασμένο πρόεδρο, ο οποίος ήταν τόσο προδότης της Αμερικής όσο και τα μέλη του Κογκρέσου που τον ψήφισαν.

Η χαζαρική μαφία (ΧΜ) των Ρότσιλντ δημιούργησε στη συνέχεια ένα παράνομο φορολογικό σύστημα στην Αμερική:

Η ΧΜ έθεσε σε εφαρμογή ένα παράνομο και αντισυνταγματικό φορολογικό σύστημα για να διασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί έπρεπε να πληρώσουν για τις υψηλού επιπέδου δαπάνες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που εγκρίθηκαν από ένα διεφθαρμένο και δωροδοκούμενο Κογκρέσο και από τις προεδρικές μαριονέτες, οι οποίες φορολογήσεις τέθηκαν σε εφαρμογή από τη διεφθαρμένη χρηματοδότηση των δωροδοκιών της ΧΜ.

Είναι εύκολο πλέον για την ΧΜ να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να εκλέξει όποιον θέλει, γιατί όταν ελέγχεις μια τράπεζα που είναι ένας μεγάλος εν κρυπτώ απατεώνας, έχεις όλα τα χρήματα που θέλεις. Περίπου την ίδια εποχή που δημιούργησαν το παράνομο φορολογικό τους σύστημα στην Αμερική, δωροδόκησαν επίσης μέλη του Κογκρέσου για να εγκρίνουν την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων, η οποία ήταν η ιδιωτική τους υπηρεσία είσπραξης με έδρα το Πουέρτο Ρίκο.

Αμέσως μετά, δημιούργησαν το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών [Federal Bureau of Investigation] για να προστατεύσει τους τραπεζίτες τους, να εξυπηρετήσει τις ανάγκες συγκάλυψης και να εμποδίσει τη δίωξή τους για τις τελετές θυσίας παιδιών, τα δίκτυα παιδεραστίας και να χρησιμεύσει επίσης ως μυστική επιχείρηση πληροφοριών για λογαριασμό τους.

Σημειώστε ότι το FBI δεν έχει επίσημο καθεστώς σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου και δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης ή έκδοσης επιταγών.

Η ΧΜ των Rothschild έστησε την επανάσταση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία για να πετύχει μια απίστευτα άγρια και αιματηρή εκδίκηση σε αθώους Ρώσους, οι οποίοι συνωμοτούσαν εδώ και πολλά χρόνια από τότε που καταστράφηκε η Χαζαρία:

Η ΧΜ Rothschild σκηνοθέτησε και σχεδίασε τη Ρωσική Επανάσταση χρησιμοποιώντας τις κεντρικές τράπεζες της για να πληρώσει για τη διείσδυση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία και την Επανάστασή τους, για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ).


Οι Μπολσεβίκοι στην πραγματικότητα δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν από τη Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) ως ουσιαστικό μέρος της μακροχρόνιας εκδίκησής τους εναντίον του Ρώσου Τσάρου και του αθώου ρωσικού λαού για τη διάλυση της Χαζαρίας γύρω στο 1000 μ.Χ. για τις επαναλαμβανόμενες ληστείες, δολοφονίες και κλοπές ταυτότητας ταξιδιωτών, από τις χώρες που περιβάλλουν τη Χαζαρία. Αυτό το ελάχιστα γνωστό γεγονός εξηγεί την ακραία βία που ασκήθηκε στη Ρωσία ως μακροχρόνια εκδίκηση από την ελεγχόμενη Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) των Rothschild.
 

Σε μια άγρια και απάνθρωπα καλοσχεδιασμένη αιματοχυσία που άφησε άναυδο τον κόσμο, οι Μπολσεβίκοι οργίασαν για λογαριασμό της ΧΜ για να πάρουν εκδίκηση από τους Ρώσους. Αυτό είχε σχεδιαστεί από την καταστροφή της Χαζαρίας.

Οι Μπολσεβίκοι, υπό την καθοδήγηση της ΧΜ των Rothschil, βίασαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν μαζικά περίπου 100 εκατομμύρια Ρώσους, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και βρεφών. Μερικά από τα βασανιστήρια και τις αιματοχυσίες ήταν τόσο ακραία που δεν θα τα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Αλλά οι αναγνώστες που θέλουν να μάθουν μπορούν να κάνουν μια σε βάθος έρευνα στο διαδίκτυο σχετικά με την "Κόκκινη Τρομοκρατία" ή την "Τσέκα των Μπολσεβίκων". (Τσέκα=αστυνομία)

Η Χαζαρική Μαφία των Rothschild (ΧΜ) αποφάσισε για άλλη μια φορά να μεταμφιεστεί σε πρόβατο για να διεισδύσει και να καταλάβει όλο τον Ιουδαϊσμό:

Η ΧΜ των Rothschild δημιούργησε ένα στρατηγικό σχέδιο για να ελέγξει όλο τον Ιουδαϊσμό και να ελέγξει τα μυαλά των Ιουδαϊστών. Η ΧΜ των Rothschild κατέλαβε τον Ιουδαϊσμό και τον διαμόρφωσε στο πρότυπο του Βαβυλωνιακού Ταλμουδισμού (Εωσφορισμός ή Σατανισμός). Απέκτησε τον έλεγχο των τραπεζιτικών επαγγελμάτων καθώς και της Wall Street γενικότερα, του Κογκρέσου, των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου και των οικονομικών μέσων για την επιτυχία.

Έτσι, η ΧΜ Rothschild ήταν σε θέση να μοιράσει πλούτο και επιτυχία σε εκείνους τους Εβραίους που ήπιαν το Kool-aide τους και τους χρησιμοποίησαν σαν αντικείμενα και Sayanims. Με αυτόν τον τρόπο, οι Rothschilds κατέλαβαν τον Ιουδαϊσμό.

Η χρηματοδότησή τους στην ισραηλινή Κνεσέτ [Knesset] και η οικοδόμησή της με μασονική αποκρυφιστική αρχιτεκτονική έδειξε την προσήλωσή τους στον αποκρυφισμό και τον βαβυλωνιακό ταλμουδισμό και όλο το σατανισμό που τον συνοδεύει, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών θυσιών στον Μυστικό Θεό τους, τον Βάαλ. Δημιούργησαν το σύστημα της ΝΤΠ (Νέα Τάξη Πραγμάτων) [NWO] που ονομάστηκε Παγκόσμιος Σιωνισμός, το οποίο δίδαξε και εμφύσησε στους επιρρεπείς Εβραίους μια παρανοϊκή ομαδική αυταπάτη φυλετικής ανωτερότητας, η οποία υπέθετε ότι όλοι οι Εθνικοί είχαν την πρόθεση να δολοφονήσουν μαζικά όλους τους Εβραίους.

Η μασονική αρχιτεκτονική χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή της Knesset και του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, όπως φαίνεται από τα παράθυρα.
 

Ονόμασαν αυτή τη φυλετική-παρανοϊκή μαζική ιουδαϊκή αυταπάτη της παγκόσμιας κατάκτησης, "Παγκόσμιο Σιωνισμό", ο οποίος στην πραγματικότητα είναι μια μορφή Απόκρυφου Βαβυλωνιακού Ταλμουδισμού ή Εωσφορισμού που ήταν άγνωστη στους αυθεντικούς ιουδαίους. Το σύστημα σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιήσει τους Ιουδαίους ως κάλυψη, αλλά και για να τους χρίσει με τη δύναμη του βαβυλωνιακού χρήματος, ώστε να τους χρησιμοποιήσει ως αντικείμενα για τους σκοπούς τους και στη συνέχεια να τους θυσιάσει στον Εωσφόρο σε δύο στάδια.

Η πρώτη φάση ήταν ένας προγραμματισμένος Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος με ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, αποκομμένα από προμήθειες, με αποτέλεσμα το θάνατο περίπου 200.000 Εβραίων από πείνα και ασθένειες, μαζί με περίπου 90.000 μη Εβραίους αιχμαλώτους από τις ίδιες αιτίες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ερυθρού Σταυρού. Αυτός ο αριθμός είναι το 5% αυτού που ισχυρίζεται η Χαζαρική Μαφία (ή αλλιώς οι παγκόσμιοι Σιωνιστές).

Η δεύτερη μεγάλη θυσία θα είναι η τελική, όταν ο Εωσφορικός Βασιλιάς της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα αναλάβει την εξουσία και όταν και οι τρεις Αβρααμικές θρησκείες θα εξολοθρευτούν και ειδικά ο Ιουδαϊσμός, ο οποίος θα κατηγορηθεί για όλους τους πολέμους και την καταστροφή του κόσμου.

Σε αυτό το σημείο, οι Rothschild θα μεταμορφωθούν και πάλι σε μια εντελώς νέα ταυτότητα, που δεν θα συνδέεται με τον Ιουδαϊσμό σε καμία μορφή, ούτε καν με τον παγκόσμιο Σιωνισμό.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η ΧΜ των Rothschild αφού κατέστρεψε τη Γερμανία στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, στη συνέχεια δημιούργησε το φασισμό και ακολούθως την ανοικοδόμησε, δημιουργώντας τον ναζισμό και εγκαθιστώντας τον Χίτλερ ως δύναμη ενάντια στον δικό τους ρωσικό μπολσεβικισμό.

Ο Χίτλερ έγινε πρόβλημα για την ΧΜ όταν ανεξαρτητοποιήθηκε και άρχισε να ενεργεί προς το συμφέρον του γερμανικού λαού, και ανέπτυξε το δικό του τραπεζικό σύστημα απαλλαγμένο από τους Rothschild.

Ο Χίτλερ εισήγαγε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα απαλλαγμένο από την τοκογλυφία και επωφελές για την εργατική τάξη. Αυτό επέβαλε την ολοκληρωτική καταστροφή της Γερμανίας και του γερμανικού λαού, επειδή οι Rothschild και οι Χαζάροι δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιτρέψουν την ύπαρξη ενός οικονομικού συστήματος που δεν θα εξαρτιόταν από την τοκογλυφία. 

Το ίδιο βλέπουμε σήμερα με τον πόλεμο των Χαζάρων κατά του Ισλάμ, επειδή το Ισλάμ απαγορεύει την τοκογλυφία

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ είναι τόσο έντονο και επιθετικό στην καταστροφή των ισλαμικών λαών του κόσμου.

Η ΧΜ ανέμενε ότι αυτός θα ήταν ένας μεγάλος δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και ότι, υποστηρίζοντας και τις δύο πλευρές, αυτός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκβιομηχάνιση ολόκληρου του κόσμου και τη μεγιστοποίηση της νομισματικής δύναμης των τραπεζών.

Η ΧΜ των Rothschild δωροδόκησε και παρακίνησε μέλη του Κογκρέσου να στείλουν Αμερικανούς στρατιώτες, στο προ-στάδιό τους, και μεθόδευσε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο:

Ως συνέχεια του παγιωμένου μοντέλου τους να χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές σε κάθε πόλεμο για τη μεγιστοποίηση των κερδών, την απόκτηση περισσότερων ομοσπονδιακών φορολογικών χρημάτων και μεγαλύτερης διεθνούς ισχύος, οι Χαζάροι Rothschild δωροδόκησαν και πάλι, εκβίασαν και έπεισαν μέλη του Κογκρέσου να κηρύξουν πόλεμο κατά της Γερμανίας το 1917.

Αυτό υποβοηθήθηκε από μια σκηνοθετημένη επίθεση της ΧΜ, με τη βύθιση του υπερωκυανίου Λουζιτάνια [Lusitania].

Η ΧΜ των Rothschild έχει αναπτύξει έκτοτε το συνηθισμένο μοντέλο της μυστικής σκηνοθεσίας επιθέσεων με ψευδή σημαία [false-flag] ως τυπική επιχειρησιακή διαδικασία για να πείσει τους Αμερικανούς να πολεμήσουν σε πολέμους για λογαριασμό της χαζαρικής μαφίας.

Μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η ΧΜ των Rothschild δημιούργησε τον Ψυχρό Πόλεμο και τον χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για να φέρει ναζιστές επιστήμονες και ειδικούς του ελέγχου του μυαλού στην Αμερική στο πλαίσιο της Επιχείρησης Paperclip.

Αυτό τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα σύστημα παγκόσμιας κατασκοπείας που ξεπέρασε κατά πολύ όλες τις προηγούμενες προσπάθειές τους.

Υπό το νέο αυτό σύστημα, συνεχίζουν να διεισδύουν και να καταλαμβάνουν όλους τους αμερικανικούς θεσμούς, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων εκκλησιαστικών συστημάτων των ΗΠΑ, του Τεκτονισμού (ιδιαίτερα της Σκωτικής Στοάς και της Υορκικής [York] Στοάς), του αμερικανικού στρατού, των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και των περισσότερων ιδιωτικών αμυντικών εργολάβων, του δικαστικού σώματος και των περισσότερων κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων πολιτειακών κυβερνήσεων και των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.

Οικογένεια Rothschild
  
Ο MK Rothschild έστησε τα ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας ως πρόσχημα για να χειραγωγήσει στη συνέχεια τους Συμμάχους προκειμένου να τους δώσουν τη δική τους αποκλειστική αποικία στην Παλαιστίνη, χρησιμοποιώντας γη που είχε κλαπεί από τους Παλαιστίνιους:

Η ΧΜ των Rothschild μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το αυτο-ονομαζόμενο "ολοκαύτωμα" για να εξυπηρετήσει τον έλεγχο του ανθρώπινου μυαλού ώστε να αντιμετωπίσει και να αντιπαλέψει οποιαδήποτε κριτική στους σιωνιστικούς σκοπούς της.

Η αλήθεια είναι ότι η ΧΜ των Rothschild δημιούργησε τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης προκειμένου να αποκομίσουν τεράστια κέρδη οι εταιρείες τους που διαχειρίζονταν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και προμήθευαν τη ναζιστική πολεμική μηχανή.

Η Επιτροπή Rothschild
  
Μόλις η ΧΜ των Rothschild απέκτησε την αποκλειστική της πατρίδα στο Ισραήλ το 1947 μέσω των μυστικών πολιτικών χειρισμών της, άρχισε να βλέπει κρυφά όλη την Παλαιστίνη ως τη Νέα Χαζαρία και άρχισε να σχεδιάζει πώς θα γενοκτονήσει όλους τους Παλαιστίνιους και θα κλέψει όλη την Παλαιστίνη για τον εαυτό της. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν τη φαντασίωσή τους για την οικοδόμηση ενός "Μεγάλου Ισραήλ" κατακτώντας ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και χειραγωγώντας τους ηλίθιους Αμερικανούς γκόιμ να πολεμήσουν και να πεθάνουν για λογαριασμό τους, παίρνοντας όλα τα αραβικά εδάφη για λογαριασμό του Ισραήλ και της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ), ώστε να μπορούν να αφαιρέσουν τον πλούτο και τους φυσικούς πόρους τους, ειδικά το αργό πετρέλαιο.

Μια πρόσφατη γενετική έρευνα στο Johns Hopkins από έναν σεβαστό Εβραίο γιατρό, η οποία αξιολογήθηκε από ομοτίμους, δείχνει ότι το 97,5% των υποτιθέμενων "Εβραίων" που ζουν στο Ισραήλ δεν έχουν κανένα απολύτως αρχαίο εβραϊκό DNA, οπότε δεν είναι Σημίτες και δεν έχουν κανέναν αρχαίο δεσμό αίματος με τη γη της Παλαιστίνης. Αντίθετα, το 80% των Παλαιστινίων έχουν αρχαίο εβραϊκό DNA και είναι επομένως πραγματικοί Σημίτες, και έχουν αρχαίους δεσμούς αίματος με τη γη της Παλαιστίνης. Αυτό σημαίνει ότι οι πραγματικοί αντισημίτες είναι οι Ισραηλινοί που κλέβουν παλαιστινιακή γη για να χτίσουν ισραηλινούς οικισμούς, και είναι οι Ισραηλινοί που τυραννούν και δολοφονούν μαζικά αθώους Παλαιστίνιους.


Η ΧΜ των Rothschild αποφασίζει να μεταμορφωθεί ξανά και να διευρύνει τις τάξεις της:

Εν τω μεταξύ, η ΧΜ των Rothschild συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να παραμείνουν κρυμμένοι από το ευρύ κοινό για πολύ ακόμα, εκτός αν μεταμορφώνονταν και πάλι και διεύρυναν τη μυστική τους εξουσία.

Έτσι, εργάστηκαν σκληρά για να διεισδύσουν και να κατακτήσουν περαιτέρω τον Τεκτονισμό και τα μυστικά παρακλάδια του και εισήγαγαν ηγετικά μέλη στο δίκτυο παιδεραστίας και στις τελετές θυσίας παιδιών.

Επιπλέον, βασικά μέλη του Κογκρέσου έχουν ενταχθεί στο σατανικό μυστικό τους δίκτυο, δίνοντάς τους ιδιαίτερη εξουσία, υψηλές θέσεις στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, στο στρατό και στις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, συνοδευόμενοι από μεγάλες χρηματικές αμοιβές και υψηλό κύρος. Μαζικά μέτωπα κατασκοπείας της ΧΜ που χρησιμοποιούν "ισραηλινοαμερικανούς" πολίτες ως πράκτορες, έχουν στηθεί στην Αμερική, για να διοχετεύουν πλαστά χρήματα από Χαζάρους τραπεζίτες σε πολιτικούς για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, προκειμένου να τους έχουν στην ιδιοκτησία τους και να τους ελέγχουν μόλις εκλεγούν.

Colin Powell tiene in mano una fiala della bufala sulle armi di distruzione di massa in Iraq.
 

Η ΧΜ των Rothschild αποφάσισε να ελέγξει τα μυαλά των αμερικανικών μαζών, προκειμένου να διευκολύνει τη χειραγώγησή τους, ώστε να εγκρίνουν τους παράνομους, αντισυνταγματικούς, απρόκλητους, μη κηρυγμένους, μη κερδοφόρους αέναους πολέμους που είναι απαραίτητοι για να αποκομίζουν τεράστια κέρδη και να αποκτούν περισσότερη παγκόσμια δύναμη:

Η ΧΜ των Rothschild έχει αποφασίσει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο όλης της δημόσιας εκπαίδευσης, δημιουργώντας το Υπουργείο Παιδείας και δημιουργώντας παγκοσμιοποιητικά και σοσιαλιστικά προγράμματα σπουδών που βασίζονται σε διδασκαλίες πολιτικής ορθότητας, διαφορετικότητας και "η ανωμαλία είναι κάτι φυσιολογικό". Το φθόριο προστίθεται στο δημόσιο νερό και στην οδοντόκρεμα και οι οδοντίατροι ελέγχονται νοητικά ώστε να πιστεύουν ότι το φθόριο προλαμβάνει την τερηδόνα και ότι δεν είναι επιβλαβές για τον εγκέφαλο ή τη λειτουργία του θυρεοειδούς, πράγμα που ισχύει.

Η προσθήκη φθορίου στην δημόσια ύδρευση και στην οδοντόκρεμα αποβλακώνει τους Αμερικανούς, μειώνοντας το μέσο δείκτη νοημοσύνης τους και κάνοντας τους ανθρώπους πολύ πιο υπάκουους από ό,τι θα ήταν κανονικά. 

Έχουν δρομολογηθεί προγράμματα για την ανάπτυξη και διανομή εμβολιασμών για την αποβλάκωση των παιδιών και τη δημιουργία τεράστιου αριθμού μελλοντικών χρόνιων προβλημάτων υγείας.

Οι γιατροί καθοδηγούνται και παραπλανούνται από προσεκτικά επιλεγμένες μεροληπτικές έρευνες, αγνοώντας όλες τις μελέτες που ήταν εναντίον. Όλες οι κυτταρικές σειρές εμβολίων είναι μολυσμένες με SV-40, έναν γνωστό καρκινογόνο ιό βραδείας δράσης.

Η ΧΜ χρησιμοποίησε τη χρηματική της δύναμη για να εξασφαλίσει τον έλεγχο όλων των αλλοπαθητικών [allopathic] ιατρικών σχολών δημιουργώντας και ελέγχοντας τον Αμερικανικό Ιατρικό Σύνδεσμο και άλλες ιατρικές εταιρείες, προκειμένου να διασφαλίσει την υλοποίηση της ατζέντας της που βασίζεται στο ψέμα και την εξαπάτηση.

Μέρος αυτού του τεράστιου σχεδίου για την αποβλάκωση και τον έλεγχο των μυαλών των αμερικανικών μαζών ήταν η αγορά και η ενοποίηση όλων των αμερικανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από την ΧΜ σε έξι μεγάλα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM [Controlled Major Mass Media]), τα οποία ανήκουν και ελέγχονται από τους εντολοδόχους τους για λογαριασμό τους. Η CMMM λειτουργεί ως παράνομο καρτέλ ειδήσεων και θα πρέπει να διαλυθεί σύμφωνα με τους νόμους περί αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας και για την παράνομη κατασκοπεία και προπαγάνδα ως όπλο πολέμου κατά του αμερικανικού λαού.

Οι ηγέτες της XM των Rothschild αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν την Αμερική για να ολοκληρώσουν την τελική κατάληψη και κατοχή ολόκληρου του κόσμου, οργανώνοντας μια μεγάλη επίθεση με ψεύτικη σημαία [False-Flag] μέσα στην Αμερική για να κατηγορήσουν τους Ισλαμιστές, τους οποίους θέλουν να επιτεθεί η Αμερική εσφαλμένα για λογαριασμό τους:

 
Οι βρώμικες τακτικές του ισραηλινού λόμπι για να απομυζούν τους φορολογούμενους των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για το ισραηλινό απαρτχάιντ .

Μεταξύ του 2016 και του 2017, μια ομάδα ερευνητών δημοσιογράφων του Al Jazeera διείσδυσε στο προπύργιο πολλών φιλοϊσραηλινών ομάδων και πήρε από αυτές εξαιρετικά επιβαρυντικές δηλώσεις από πρώτο χέρι σχετικά με το πώς το ισραηλινό λόμπι ενεργεί εναντίον της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχουμε επιτέλους μια αδιάψευστη απόδειξη για το πώς οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και οι συμμαχικές τους οργανώσεις λειτουργούν κρυφά χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές μεθόδους για να επιβάλουν την ισραηλινή ατζέντα ακριβώς στο λαιμό του αμερικανικού Κογκρέσου και του βρετανικού κοινοβουλίου.

https://www.youtube.com/watch?v=FaeYGFNJ9z4&list=PL-vyCOc3Mo5fPOGHGOCmiVYH6osDzI_PF&t=2s

 
Έτσι, οι επιτελείς της ΧΜ χρησιμοποιούν τους "διπλούς" ισραηλινοαμερικανούς πράκτορες ["με πρώτο το Ισραήλ"], διπλής υπηκοότητας πολίτες που ζουν στην Αμερική (ή αλλιώς, τους PNACers και τους κορυφαίους NeoCon Cutouts) για να σχεδιάσουν μια μεγάλη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.
 
 
Ο Bibi Netanyahu, ο επικεφαλής της XM, χρησιμοποίησε τη Mossad και αυτούς τους διπλούς πολίτες πράκτορες για να οργανώσει και να δρομολογήσει αυτή την επίθεση κατά της Αμερικής, για την οποία η CMMM θα κατηγορούσε τους μουσουλμάνους.

Ενημέρωσαν τους κορυφαίους ραβίνους και "φίλους του παγκόσμιου σιωνισμού" να μην πετάξουν εκείνη την ημέρα και να μείνουν μακριά από τη Νέα Υόρκη, όπως έκανε και ο "Larry Silverfish", ένας από τους κύριους ανθρώπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Χρησιμοποίησαν την κύρια επαφή τους στο Υπουργείο Άμυνας για να παρασύρουν τους ερευνητές του Able Danger στην αίθουσα ενημέρωσης της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών [Naval Intel] του Πενταγώνου, όπου φέρεται να δολοφονήθηκαν από πύραυλο κρουζ Tomahawk που εκτοξεύτηκε από ένα ισραηλινό υποβρύχιο Diesel κλάσης Dolphin που αγοράστηκε από τη Γερμανία.

Τριάντα πέντε από τους ερευνητές του Able Danger που ερευνούσαν και παρακολουθούσαν την ισραηλινή κλοπή 350 παροπλισμένων πυρηνικών βλημάτων W-54 Davy Crockett, στο Pantex στο Τέξας, δολοφονήθηκαν από το χτύπημα του Tomahawk, το οποίο ήταν συγχρονισμένο με την έκρηξη βομβών που είχαν τοποθετηθεί εκ των προτέρων στην πτέρυγα της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η οποία είχε πρόσφατα θωρακιστεί χωρίς αποτέλεσμα.

Η εταιρεία βιτρίνα της ισραηλινής Mossad, Urban Moving Systems, χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά μίνι πυρηνικών που κατασκευάστηκαν από κλεμμένους πυρηνικούς πυρήνες W-54 από το Pantex (όπου αρχικά είχαν κατασκευαστεί στο εργοστάσιο επεξεργασίας του Hanford), αποθηκεύτηκαν στην ισραηλινή πρεσβεία στη Νέα Υόρκη και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στους Δίδυμους Πύργους για να εκραγούν στις 9-11-01.

Η ΧΜ των Rothschild τοποθέτησε 25 ατομικές βόμβες σε μεγάλες αμερικανικές και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις για να τις εκβιάσει. Αυτό αναφέρεται ως η "Samson Option" (δηλαδή η εναλλακτική του Σαμψών) και ανακαλύφθηκε και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον Seymour Hersh:

Η ΧΜ των Rothschild απέκτησε επίσης κάποιες κεφαλές S-19 και S-20 από έναν διεφθαρμένο γερουσιαστή που είχε αναλάβει να αγοράσει ουκρανικά Mirv για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ για να τα καταστρέψει. Αντ' αυτού, τα πούλησε στους Ισραηλινούς και μοιράστηκε τα χρήματα με άλλα βασικά μέλη του Κογκρέσου που συμμετείχαν.

Πρόκειται για εσχάτη προδοσία και για θανατηφόρο αδίκημα που τιμωρείται με εκτέλεση. Αμέσως μετά την επίθεσή τους στην Αμερική, η ΧΜ των Rothschild είπε στην αμερικανική κυβέρνηση ότι θα πυροδοτούσαν ατομικές βόμβες στο μέγεθος μιας αμερικανικής πόλης, συμπεριλαμβανομένης της Ουάσιγκτον, αν η κυβέρνηση αρνιόταν να επιτρέψει στο Ισραήλ να δημιουργήσει το δικό του μεγάλο αστυνομικό κράτος κατοχής μέσα στην Αμερική, βασισμένο στην ενοποίηση όλων των αμερικανικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου και των alphabets υπό κεντρικό ισραηλινό έλεγχο.

Αυτή η νέα ισραηλινή δύναμη κατοχής που ονομάζεται Homeland Security (DHS) διοικούνταν αρχικά από διπλούς και ανώμαλους πολίτες. Η πρώην διευθύντρια του DHS Janet Napolitano μηνύθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανδρών που εργάζονταν στο DHS, τους οποίους διέταξε να μεταφέρουν τα γραφεία τους στην τουαλέτα των ανδρών.

Ο προδότης διπλός πολίτης Michael Chertoff, (ένα όνομα που μεταφράζεται από τα ρωσικά ως "γιος του διαβόλου"), ήταν ο εγκληματικός εγκέφαλος πίσω από το DHS, μαζί με τον πρώην αρχηγό της Ανατολικογερμανικής Στάζι Marcus Wolfe, ο οποίος προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος και πέθανε μυστηριωδώς μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή του.

Η ΧΜ των Rothschild δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκτίθετο για την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01, αλλά έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη τακτικής στην ιστορία και έπαιξαν τα χαρτιά τους με αλαζονεία, βασιζόμενοι σε πολύ εύκολη επιτυχία λόγω της ακραίας νομισματικής τους δύναμης στο παρελθόν.

Σύντομα η κυρίαρχη Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Bibi Netanyahu και το κόμμα του [Likudist] εξαπέλυσαν την επίθεση κατά της Αμερικής στις 9-11-01 για λογαριασμό της ΧΜ των Rothschild:

Νόμιζαν ότι είχαν τον πλήρη έλεγχο της CMMM και μπορούσαν να αποτρέψουν οποιαδήποτε μυστική έρευνα του ΙΑΕΑ και των Sandia Labs ώστε να μην δημοσιοποιηθεί ποτέ στο αμερικανικό κοινό.

Έκαναν ένα σοβαρό λάθος τακτικής, γιατί τώρα η αλήθεια για το ρόλο τους στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου-01 κατά της Αμερικής δημοσιεύεται στο παγκόσμιο Διαδίκτυο, το νέο παγκόσμιο τυπογραφείο του Γουτεμβέργιου. Αυτό που η ΧΜ των Rothschild δεν κατάλαβε είναι η δύναμη του Διαδικτύου και το πώς τα ψήγματα αλήθειας που δημοσιεύονται και μεταδίδονται σε αυτό βρίσκουν απήχηση στους ανθρώπους του κόσμου και εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά, με την ταχύτητα του φωτός. Η αλήθεια διαδίδεται στις μάζες παντού.

Αυτό το απίστευτο σφάλμα τακτικής της ΧΜ είναι τόσο μεγάλο που στην πραγματικότητα θα την καταδικάσει στην πλήρη αποκάλυψη και τελικά στην πλήρη καταστροφή που της αξίζει. Η εντολή του Bibi Netanyahu να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ΧΜ.

Οι Ρώσοι διέρρευσαν τώρα τα αρχεία του IAEA, των Sandia Labs και του Able Danger που τους έδωσε ο Edward Snowden. Σύντομα όλα αυτά τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους Αμερικανούς και στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει.

Ορισμένοι Ρώσοι στη Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση της Ρωσίας και στις υψηλότερες ηγετικές θέσεις της ρωσικής κυβέρνησης συνειδητοποιούν ότι ήταν η ίδια συμμορία του οργανωμένου εγκλήματος που μετέτρεψε τους Χαζάρους σε Μπολσεβίκους για τη μαζική δολοφονία 100 εκατομμυρίων αθώων Ρώσων και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν εκδίκηση.

Να γιατί μεριμνούν ώστε οι τραπεζίτες Rothschild να βγουν από τη μέση, πράγμα που θα αποκεφαλίσει τη Χαζαρική Μαφία από την αστείρευτη παροχή πλαστού χρήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS, για να αντικαταστήσει το αμερικανικό πετροδολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, αλλά αυτό, σε αντίθεση με το αμερικανικό πετροδολάριο, υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι και πραγματικά εμπορεύματα, χωρίς να επιτρέπεται η παραχάραξη.

Η CMMM αποτυγχάνει, και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν πλέον καμία από τις εθνικές ιστορίες της υψηλής τηλεθέασης, ιδίως το κοινό κάτω των 30 ετών, που επιλέγει γεγονότα από το Διαδίκτυο και χτίζει τις δικές του πεποιθήσεις.

Τόσοι πολλοί χρήστες του Διαδικτύου απορρίπτουν πλέον την CMMM, ώστε η αλήθεια για την επίθεση των Ισραηλινών στην Αμερική στις 9-11-01 γίνεται κάθε μέρα και πιο εύκολο να γίνει πιστευτή. Σύντομα όλη η κυρίαρχη Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Bibi Netanyahu και η Mossad του και οι διπλοί πολίτες του έκαναν την επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.

____________________________________________

Ο Mike Harris είναι οικονομικός συντάκτης του Veterans Today, ραδιοφωνικός παρουσιαστής, πρώην πρόεδρος οικονομικών του GOP, υποψήφιος κυβερνήτης της Αριζόνα και ανώτερος αντιπρόεδρος της Adamus Defense Group, Ελβετία. Ο Mike είναι ειδικός στις ανάμεικτες πολεμικές τέχνες με φυσική επαφή. Η μακροχρόνια εμπειρία του στον τομέα αυτό του έχει αποφέρει μεγάλο σεβασμό και το παρατσούκλι "Iron Mike". Ο Mike ήταν μέλος της ομάδας Veterans Today που συμμετείχε στη Διάσκεψη της Δαμασκού για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του θρησκευτικού εξτρεμισμού. Ο Μάικ έδωσε περίπου είκοσι πέντε τηλεοπτικές συνεντεύξεις που μεταδόθηκαν σε εκατομμύρια τηλεθεατές στη Συρία, το Ιράκ, το Λίβανο και το Ιράν. Σε αυτές τις συνεντεύξεις ο Mike τόνισε και υποστήριξε την ιστορική δήλωση του κεντρικού ομιλητή, του ανώτερου συντάκτη και προέδρου του Veterans Today Gordon Duff, ότι το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την παγκόσμια τρομοκρατία είναι ένα μεγάλο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος.

Πηγή:https://telegra.ph/
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου