Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ξεκινά ο «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» με τους έξυπνους μετρητές!!! Θα βάλετε εσείς στο σπίτι σας;;; ΒΙΝΤΕΟ


Χαμός στην Βρετανία με ερώτηση μέσα στην Βουλή...

Στην Βρετανία, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα συλλέγει και θα αποθηκεύει όλα τα δεδομένα των έξυπνων μετρητών, ενώ διαβεβαίωνε για πολλά χρόνια ότι δεν θα το έκανε!

Οι έξυπνοι μετρητές επιδιώκεται να μπουν σε όλα τα σπίτια της Ευρώπης, έτσι ώστε η όποια εξουσία να συντονίζει και να ελέγχει την κατανάλωση ενέργειας, η οποία ήδη περιορίζεται, με το εγχείρημα να έχει σκοτεινές πτυχές, όπως έχει ενημερώσει το ΕΛ (ΕΔΩ)!

Η Βρετανίδα σκιώδης υπουργός Επιστήμης, Έρευνας και Ψηφιακής Εποχής και βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας δήλωσε:

«Την 1η Οκτωβρίου, η κυβέρνηση είπε πως θα ξεκινούσε την συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση για δεδομένα όλων των έξυπνων μετρητών, όλων των βρετανικών νοικοκυριών.

Και αυτό παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν προ πολλών ετών, πως αυτά τα δεδομένα θα ήταν υπό τον έλεγχο μόνο των νοικοκυριών. Πως μόνο τα νοικοκυριά θα μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος θα έχει πρόσβαση σε αυτά, και πως δίχως ειδική άδεια θα χρησιμοποιούνταν μόνο για σκοπούς χρεώσεων.

Θα μου εξηγήσετε λοιπόν τότε, πώς θα ελέγχουν τα νοικοκυριά τα έξυπνα αρχεία τους, εν μέσω αυτής της χαοτικής και δυσλειτουργικής κυβέρνησης;;;».


 
 
 photo unsplash
 
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Ἐγὼ λέω, καλύτερα νὰ ξηλώσουμε καὶ τὸν κουτὸ μετρητή !! Νὰ λιγοστεύσουν καὶ τὰ ἔξοδα καὶ οἱ έξαρτήσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή