Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Νανοσωματίδια λιπιδίων: Αλλάζουν ανεπαίσθητα τα ανθρώπινα όντα; Καταστρέφονται βασικές ανθρώπινες ιδιότητες από τα βιομηχανικά λίπη με επικάλυψη PEG; (Μέρος 2ον)


 
 
Έτσι και πάλι - δεν είμαι γιατρός ή επιστήμονας, και ίσως αυτή η ασταθής και άκρως προβληματική συμπεριφορά των LNPs όταν οι θερμοκρασίες ποικίλλουν - και το γεγονός ότι συσσωρεύονται και μεταβάλλονται με μη αναστρέψιμους τρόπους σε εξαιρετικά χαμηλές και στη συνέχεια σε θερμότερες θερμοκρασίες - δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα δυσχερή θέση μας- και ίσως το γεγονός ότι τα LNPs μεταβάλλονται σε διάφορες θερμοκρασίες, δεν βοηθάει καθόλου στην εξήγηση του τρόπου με τον οποίο οι εμβολιασμένοι άνθρωποι καταρρέουν, παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές, υποφέρουν από θρόμβους αίματος και πνευμόνων και υφίστανται τρομερή βλάβη στην εμμηνόρροια.

Αλλά... ίσως αυτό το χαρακτηριστικό των λιπιδικών νανοσωματιδίων αξίζει να το δούμε.

Το Moderna υποτίθεται ότι πρέπει να αποθηκεύεται στους -20° Κελσίου, όπως θυμάστε.

Αλλά αυτές είναι οι οδηγίες του 2022 του CDC για την αποθήκευση και το χειρισμό του Moderna:

"Το εμβόλιο θα παραδίδεται κατεψυγμένο από τον κατασκευαστή μεταξύ -50°C και -15°C (-58°F και 5°F). [Τα πλάγια γράμματα είναι δικά μου].

Αποσυσκευάστε, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή, αμέσως. Το εμβόλιο μπορεί να αποθηκευτεί σε καταψύκτη ή ψυγείο. Ακολουθεί καθοδήγηση.

Φύλαξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ φιαλιδίων

Κατάψυξη: Το εμβόλιο μπορεί να αποθηκευτεί μεταξύ -50°C και -15°C (-58°F και 5°F) μέχρι την ημερομηνία λήξης.

Φυλάσσετε τα φιαλίδια σε όρθια θέση μέσα στο δίσκο ή το κουτί προστατευμένα από το φως.

Μην αποθηκεύετε με ξηρό πάγο ή κάτω από τους -50°C (-58°F)

Προσδιορίστε την ημερομηνία λήξης σαρώνοντας τον κωδικό QR στο εξωτερικό κουτί ή μεταβείτε στη διεύθυνση modernacovid19global.com/vial-lookup [Αυτό και μόνο θα πρέπει να προκαλέσει συναγερμό. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης στα φιαλίδια! Πρέπει να σαρώσετε έναν ψηφιακό κωδικό ή να μεταβείτε στο διαδίκτυο για να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης!].

Ψυγείο: Το εμβόλιο μπορεί να αποθηκευτεί μεταξύ 2°C και 8°C (36°F και 46°F) για έως και 30 ημέρες. [Τα πλάγια γράμματα είναι δικά μου].

ΜΗΝ καταψύχετε το αποψυγμένο εμβόλιο

Φυλάσσετε τα φιαλίδια όρθια στο δίσκο ή το κουτί προστατευμένα από το φως

Χρησιμοποιήστε ετικέτες παρακολούθησης για να παρακολουθείτε την ημερομηνία 30 ημερών πέραν της χρήσης

Ψύξη/Θερμοκρασία δωματίου

Το εμβόλιο μπορεί να αποθηκευτεί μεταξύ 8°C έως 25°C (46°F έως 77°F) για συνολικά 24 ώρες. [Πλάγια γράμματα δικά μου.]

ΜΗΝ καταψύχετε το αποψυγμένο εμβόλιο.

Φυλάσσετε τα φιαλίδια σε όρθια θέση στο δίσκο ή στο κουτί προστατευμένα από το φως.

Παρακολουθήστε αυτό το 24ωρο μετά το χρόνο χρήσης

Φύλαξη φιαλιδίων που έχουν υποστεί διάβρωση

Το εμβόλιο μπορεί να αποθηκευτεί μεταξύ 2°C και 25°C (36°F και 77°) για έως και 12 ώρες [Τα πλάγια γράμματα δικά μου].

Απορρίψτε το φιαλίδιο και τυχόν εναπομείναν εμβόλιο μετά από 12 ώρες

Τα αποψυγμένα φιαλίδια μπορούν να χειριστούν σε συνθήκες φωτισμού δωματίου

Η συνολική αποθήκευση στους 8°C έως 25°C (46°F έως 77°F) δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 24 ώρες"

Έτσι - είτε το εμβόλιο δεν χρειάστηκε ποτέ να αποθηκευτεί στους -50° έως -20° Κελσίου- "ψυχρότερο από την Ανταρκτική". Ή - έπρεπε, και το CDC διαψεύδει τις προειδοποιήσεις των κατασκευαστών, και λέει στις κλινικές, τι στο καλό, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία, μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο μέχρι τους 46° Φαρενάιτ - μια δροσερή φθινοπωρινή ημέρα - για 30 ημέρες, ή ε, μπορείτε να το διατηρήσετε σε θερμοκρασία δωματίου για 24 ώρες, μάλιστα, σε θερμοκρασίες μέχρι 77° Φαρενάιτ - μια ανοιξιάτικη ημέρα στη Φλόριντα. Whatevs.

Όμως, εκτός εάν κάτι θεμελιώδες έχει αλλάξει από το 2017 ή εάν οι ανάγκες χειρισμού των εμβολίων έχουν αλλάξει από την κυκλοφορία τους, αυτή η μεταβλητότητα στις κατευθυντήριες γραμμές αποθήκευσης μπορεί κάλλιστα να ενέχει τον κίνδυνο να επηρεάσει τη συμπεριφορά των LNP. 

Ένας άλλος σχολιαστής δήλωσε ότι: "Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer πρέπει να αποθηκεύεται σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες κατάψυξης, περίπου στους -100 βαθμούς Φαρενάιτ. Αυτή η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που βρίσκεται σε έναν τυπικό καταψύκτη", εξηγεί ο Δρ John Cooke, ιατρικός διευθυντής του προγράμματος RNA Therapeutics Program στο Houston Methodist. "Στην πραγματικότητα, ο τύπος καταψύκτη που απαιτείται για τη μακροχρόνια αποθήκευση αυτού του εμβολίου δεν είναι αυτός που θα βρείτε σε ένα ιατρείο, ένα φαρμακείο ή ακόμη και στα περισσότερα νοσοκομεία. Το εμβόλιο Moderna COVID-19 πρέπει επίσης να διατηρείται κατεψυγμένο για μακροχρόνια σταθερότητα, αλλά μπορεί να διατηρηθεί σε ένα τυπικό ψυγείο σε μια κλινική για μερικές εβδομάδες".

Λοιπόν - τι γίνεται τότε; Μήπως το υλικό πρέπει να είναι εξαιρετικά-υπερ-κρύο κατεψυγμένο για να λειτουργήσει απολύτως; Ή εντελώς - όχι; Απλά βάλτο στο ψυγείο, φίλε;

Οι ασυναρτησίες συνεχίζονται: Αυτό το ημερολόγιο θερμοκρασίας του CDC από τον Αύγουστο του 2021 λέει ότι πάνω από τους -76 βαθμούς, η θερμοκρασία αποθήκευσης της Pfizer είναι εκτός εύρους.

Αλλά αυτό εδώ, από τον Σεπτέμβριο του 2022, λέει ότι μέχρι 46° Φαρενάιτ - στο ψυγείο - για 30 ημέρες, είναι μια χαρά.

Αυτό εδώ θα σας μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Λέει επίσης ότι το εμβόλιο πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από -130° έως -76° Φαρενάιτ, αλλά μπορεί - επίσης να διατηρείται στο ψυγείο σε θερμοκρασία έως 46° Φαρενάιτ.

Και - μπορείτε να περιμένετε ότι το COVID δεν θα εξαφανιστεί, αφού τα φιαλίδια που απεικονίζονται πορεύονται καθ' όλη τη διάρκεια του 2023, από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο.


Και πώς σας φαίνεται αυτή η διδασκαλία τύπου Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων;

"Χρησιμοποιήστε ετικέτες παρακολούθησης για την παρακολούθηση των 10 εβδομάδων μετά την ημερομηνία χρήσης".

Λοιπόν - είναι αυτές οι άγρια μεταβαλλόμενες απαιτήσεις θερμοκρασίας επιστημονικά τεκμηριωμένες απαιτήσεις;

Ή μήπως είναι αναξιόπιστες;

Μήπως αυτές οι αδύνατες οδηγίες έχουν σκοπό να μας προστατεύσουν όλους;

Ή πιθανόν ακόμη και για να διασφαλίσουν ότι - θα γίνουν λάθη;

Η Κάρεν Κίνγκστον, η πληροφοριοδότης σχετικά με τα προβλήματα της φαρμακευτικής παραγωγής, πρόσθεσε πρόσφατα στη μάζα των στοιχείων που έχουμε εντοπίσει εδώ, επιβεβαιώνοντας ότι τα εμβόλια, όπως και ο ιός, προέρχονται υπό την αιγίδα του ΚΚΚ. Η Kingston σημείωσε ότι σύμφωνα με το CDC, εννέα από τις δοκιμές του CDC για την κυκλοφορία του εμβολίου το 2020, επιβλέπονταν από την Κίνα. Μία, πρέπει να σημειώσω, απίστευτα, επιβλέφθηκε από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό.

Ο Kingston ανέφερε επίσης ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια κατασκευάζονται στην Κίνα.

Το έλεγξα και έχει δίκιο.

Μια κινεζική εταιρεία που κατασκευάζει λιπιδικά νανοσωματίδια, η WuXi, δεν σταμάτησε να κατασκευάζει LNPs για την Pfizer- αντίθετα, αγόρασε πρόσφατα το εργοστάσιο παραγωγής της Pfizer στην Κίνα για ένα άγνωστο ποσό, αγόρασε άλλες ευρωπαϊκές μονάδες παραγωγής φαρμάκων και άνοιξε ένα εργοστάσιο παραγωγής στο Worcester της Μασαχουσέτης.

Έτσι: Είχα δείξει νωρίτερα ότι η Pfizer είχε ένα μνημόνιο συμφωνίας (MOU) με μια κινεζική φαρμακευτική εταιρεία, την Fosun Pharmaceuticals. Αλλά τώρα βλέπουμε ότι μια κινεζική εταιρεία, η WuXi, αγόρασε μέρος της Pfizer.

Αυτό συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2021 - όταν το πιο επιζήμιο μέρος της ανάπτυξης του εμβολίου mRNA βρισκόταν στο αποκορύφωμά του.

Οι εγκαταστάσεις της WuXi στο Worcester, MA, είναι το τρίτο εργοστάσιο που ανήκει στην CCP και το οποίο έχουμε επιβεβαιώσει ότι κατασκευάζει στις ΗΠΑ ενέσεις mRNA, συμπεριλαμβανομένων των λιπιδικών νανοσωματιδίων, που θα μπουν ή θα μπουν σε αμερικανικά σώματα, στην Αμερική, φέτος, το 2022.

Η WuXi αγοράζει το εργοστάσιο της Pfizer στην Κίνα

18.03.2021 - Η κινεζική WuXI Biologics συμφώνησε να αγοράσει τις εγκαταστάσεις παραγωγής βιολογικών φαρμάκων της Pfizer στο Hangzhou έναντι αδιευκρίνιστου τιμήματος. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2021. Η εταιρεία με έδρα τη Σαγκάη δήλωσε ότι η εξαγορά θα ενισχύσει άμεσα τις ικανότητές της για εμπορικές ικανότητες φαρμακευτικής ουσίας (DS) και φαρμακευτικού προϊόντος (DP) για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση παραγωγής.
Οι εγκαταστάσεις GMP περιλαμβάνουν δύο βιοαντιδραστήρες μίας χρήσης 2.000 λίτρων που μπορούν να επεκταθούν σε τέσσερις βιοαντιδραστήρες 2.000 λίτρων, καθώς και ικανότητες για την πλήρωση φιαλιδίων και προγεμισμένων συριγγών.  Ο Chris Chen, διευθύνων σύμβουλος της WuXi Biologics, δήλωσε ότι οι δυνατότητες DS και DP χρειάζονται τώρα επειγόντως σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι με τη συνολική εκτιμώμενη χωρητικότητα για τη βιοφαρμακευτική παραγωγή που προγραμματίζεται στην Κίνα, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και τη Σιγκαπούρη να υπερβαίνει τα 300.000 λίτρα μετά το 2023, θα παρέχει στους βιοπαραγωγούς εταίρους της ένα ισχυρό και κορυφαίας ποιότητας παγκόσμιο δίκτυο εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η συμφωνία με την Pfizer ακολουθεί τις αγορές νωρίτερα φέτος των εργοστασίων στην Ελβετία και τη Γερμανία. Ο όμιλος βιολογικών φαρμάκων κατασκευάζει επίσης μια πανεπιστημιούπολη βιοπαραγωγής στο Worcester της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, η οποία αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2022".

Δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες επηρεάζουν κατάφωρα τη συμπεριφορά των λιπιδικών νανοσωματιδίων - είναι όλη αυτή η περιστασιακή μεταβλητότητα στις οδηγίες θερμοκρασίας και αποθήκευσης - ασφαλής; Είναι η παρασκευή μιας ασταθούς ένεσης η οποία βρίσκεται πλέον σε μεγάλο βαθμό ή εξ ολοκλήρου στα χέρια των υπαρξιακών εχθρών μας - ασφαλής;

Αυτό το σενάριο και τα ερωτήματα που εγείρει, καθώς και το γεγονός ότι αυτή η ένεση κατασκευάζεται από τον υπαρξιακό μας αντίπαλο, όπως είχε αποδείξει το δοκίμιό μου "Αντιμετωπίζοντας το θηρίο", μου θυμίζουν εκείνους τους γρίφους της σκηνής του εγκλήματος στους οποίους το φονικό όπλο είναι ένα παγάκι που έχει λιώσει και έτσι δεν είναι πλέον ορατό, ή που με κάποιον άλλο τρόπο έχει εξαφανιστεί ή συσκοτιστεί τέλεια.

Ένα μέσο που μεταφέρει το mRNA και την πρωτεΐνη spike - τα δραστικά συστατικά που είναι αρκετά φυσικό να απαιτούν την προσοχή των περισσότερων - αλλά ένα μέσο που το ίδιο θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στο αίμα, στον εγκέφαλο, στις ωοθήκες ή σε άλλα όργανα, ανάλογα με τη θερμοκρασία - θα ήταν ένας φοβερός τρόπος να σκοτωθεί ή να αχρηστευτεί ένας στοχευμένος πληθυσμός αργά, μυστηριωδώς και χωρίς αποτυπώματα.

***

Στη συνέχεια, υπάρχει ο τρόπος με τον οποίο τα λιπιδικά νανοσωματίδια μπορεί να επηρεάζουν τον άνθρωπο με άλλους τρόπους. Πολλοί έχουν μιλήσει, όπως σημείωσα παραπάνω, για το πώς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ειδικά αμέσως μετά τις ενέσεις, μπορεί να φαίνονται διανοητικά άκαμπτα, ή συναισθηματικά ψυχρά, ή να αλλάζει η σκέψη τους.

Μπορούν αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων ενδεχομένως να βοηθήσουν στην εξήγηση αυτής της καταστροφικής, δύσκολα περιγραφόμενης αλλαγής σε πολλούς από τους γύρω μας;

Γνωρίζουμε ότι τα LNPs καταστρέφουν, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, τα εργοστάσια των ορμονών- ο Δρ Chandler έχει δείξει ότι διαταράσσουν τις ωοθήκες και η Amy Kelly έχει δείξει ότι διαταράσσουν τα κύτταρα Leydig και Sertoli, τα εργοστάσια του ανδρισμού, τους παραγωγούς της τεστοστερόνης στους όρχεις.

Έτσι, τα LNPs όντως επηρεάζουν τη σεξουαλική σηματοδότηση και ακόμη και αλλάζουν, και αποσβένουν ή διαγράφουν, την ανθρώπινη επιθυμία.

Τα λιπιδικά νανοσωματίδια μπορεί να κρύβουν ένα στοιχείο για αυτές τις λεπτές αλλαγές. Τα LNPs μπορεί όντως να αλλάζουν αυτούς που αγαπάμε, επηρεάζοντας ενδεχομένως τη νευρική αγωγιμότητα.

Είμαι ευαίσθητος σε νευρολογικά θέματα, καθώς έχω και εγώ μια σοβαρή νευρολογική πάθηση- και, ως εκ τούτου, είμαι γοητευμένος από την τόσο εύθραυστη και τόσο μαγική φύση της νευρικής αγωγιμότητας - πώς η ιδιοσυγκρασία και η αίσθηση και η κινητικότητα και ακόμη και η ίδια η σκέψη μπορούν να εξαρτώνται από την υγεία ή τη διακοπή των νευρικών ερεθισμάτων.

Συνέχισα να σκέφτομαι πώς ο εγκέφαλος και η καρδιά εξαρτώνται από τα νευρικά ερεθίσματα- και αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει εκεί μια ένδειξη για αυτή την αίσθηση "απουσίας" που πολλοί αναφέρουν, κατά την αλληλεπίδραση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά τον εμβολιασμό.

Ρώτησα τον Dr. Chris Flowers, έναν από τους Εθελοντές Ερευνητές Εγγράφων WarRoom/DailyClout Pfizer, αν τα LNPs θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη νευρική αγωγιμότητα του εγκεφάλου ή της καρδιάς.

Μου απάντησε με ένα έγγραφο, "Υποθετική ανάλυση των LNPs που επηρεάζουν τα νεύρα στον εγκέφαλο και την καρδιά", το οποίο ξεκινά με την επίδραση των LNPs στον εγκέφαλο:

"Το νευρικό σύστημα είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί ο εγκέφαλος για να επικοινωνεί με τα διάφορα όργανα του σώματος.

Αποτελείται από νευρώνες, που αποτελούνται από άξονες που περιβάλλονται από μυελίνη που υποστηρίζεται από ολιγοδενδροκύτταρα. Οι άξονες είναι τυλιγμένοι με μυελίνη, η οποία λειτουργεί ως ηλεκτρικός μονωτής.

Οι άξονες είναι οι ίδιες οι νευρικές δομές.

Τα ολιγοδενδροκύτταρα αποτελούν την ηλεκτρική μόνωση γύρω από τους άξονες των νευρικών κυττάρων στο κεντρικό νευρικό σύστημα (εγκέφαλος).

Τα κύτταρα αυτά αναπτύσσουν τη μυελίνη σε έως και 5 κοντινούς άξονες μέσω των ποδιών τους (δενδρίτες).

Πρόκειται για σημαντικά κύτταρα, καθώς συμμετέχουν επίσης στη συντήρηση του νεύρου, παρέχοντας τροφή στους νευρώνες και διατηρώντας τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα της μυελίνης.

Στο περιφερικό νευρικό σύστημα, ένα παρόμοιο κύτταρο με τα ολιγοδενδροκύτταρα, με την ίδια λειτουργία, είναι τα κύτταρα Schwann.


[Πηγή εικόνας]

Για να λειτουργούν τα νεύρα ως γρήγοροι αγωγοί μηνυμάτων, απαιτείται οι άξονες (νεύρα) να είναι επικαλυμμένοι με φύλλα μυελίνης.

Οπότε: τι θα μπορούσε να συμβεί αν αυτά τα υποστηρικτικά κύτταρα δυσλειτουργούσαν;

1. Τα ολιγοδενδροκύτταρα - όπως αυτά βρίσκονται στον εγκέφαλο, θα μπορούσαν να δυσλειτουργήσουν είτε λόγω των LNPs είτε λόγω της πρωτεΐνης Spike- και τα δύο θα μπορούσαν να τα κάνουν να χάσουν το περίβλημα της μυελίνης. Αυτή η βλάβη στο περίβλημα μυελίνης θα μπορούσε να προκαλέσει ψυχικά προβλήματα ή νευρολογικά συμπτώματα ή σημεία. [Πλάγια γράμματα δικά μου.]

2. Κύτταρα Schwann- παρόμοια με τη βλάβη εντός του εγκεφάλου στα ολιγοδενδροκύτταρα, αυτά τα κύτταρα, εάν καταστραφούν, θα επιτρέψουν στην μυελίνη που περιβάλλει τα νεύρα να υποβαθμιστεί, και στη συνέχεια να αφαιρεθεί αποτελεσματικά. Αυτή η φθορά θα μπορούσε να καταλήξει να προκαλέσει συμπτώματα όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ), και αυτή η υποβάθμιση θα μπορούσε επίσης να είναι υπεύθυνη για ορισμένες από τις πολλές γνωστές νευρολογικές ανεπιθύμητες ενέργειες (ΑΕ) που καταδεικνύονται στα έγγραφα της Pfizer.

Υπάρχει η πιθανότητα τα LNPs να απορροφηθούν στα ίδια τα περιβλήματα μυελίνης ή ακόμη και στα Ολιγοδενδροκύτταρα. Σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις, τα κύτταρα θα αρχίσουν να δυσλειτουργούν και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας βαθμός απομυελίνωσης ή ακόμη και πλήρης απομυελίνωση. Εικάζεται ότι η επιδείνωση της λειτουργίας των Ολιγοδενδροκυττάρων θα μπορούσε να είναι η αιτία της "γήρανσης"/εγκεφαλικής ομίχλης/άνοιας.

[Μεταβολισμός και λειτουργία των λιπιδίων στη μυελίνη]

Μια άλλη πιθανή αιτία εγκεφαλικής βλάβης θα μπορούσε να είναι η πρωτεΐνη spike που εισάγεται στον εγκέφαλο λόγω της ικανότητας του LNP να διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό".

Η απάντηση λοιπόν είναι: ναι, τα λιπιδικά νανοσωματίδια θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και συνεπώς, συγκεκριμένα, τον εγκέφαλο.

Το γεγονός ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια θα μπορούσαν πράγματι να υποβαθμίσουν το ανθρώπινο νευρικό σύστημα, δηλαδή να υποβαθμίσουν το ίδιο το ανθρώπινο πνεύμα, είναι απολύτως σαφές στην αναζήτηση της διευθύντριας του έργου Amy Kelly στα έγγραφα της Pfizer, χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης Abstractor, των παραλλαγών της λέξης "μυελίνη" και "μυελίτιδα". Από αυτή τη μυελίνη, από αυτά τα ερεθίσματα, εξαρτώνται η σκέψη, η κίνηση, τα όνειρα, η φαντασία, η προσευχή, η επιθυμία και η εκπλήρωση, η αίσθηση της αφής και της αίσθησης. Θυμάμαι ότι είχα μείνει άναυδος όταν είδα αναφορές της σκλήρυνσης κατά πλάκας ως παρενέργεια στα έγγραφα της Pfizer - πώς είναι δυνατόν; Και τα αποτελέσματα της κας Kelly είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, ακόμη και όταν η εξήγηση του Δρ Flowers καθιστά σαφές πώς ακριβώς θα μπορούσαν να έχουν προκύψει αυτά τα τρομακτικά αποτελέσματα:

"σελ. 21, Πίνακας 7, ενότητα "Νευρολογικές AESIs (συμπεριλαμβανομένης της απομυελίνωσης) Κριτήρια αναζήτησης: Σπασμοί (SMQ) (ευρεία και στενή) Ή απομυελίνωση (SMQ) (ευρεία και στενή) Ή PTs Αταξία- Καταπληξία- Εγκεφαλοπάθεια- Ινομυαλγία- Αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση- Μηνιγγίτιδα- Ασηπτική μηνιγγίτιδα- Ναρκοληψία": "Οι πιο συχνά αναφερόμενες σχετικές PTs (˃2 περιστατικά) περιελάμβαναν: Αγχώδης αρθρίτιδα: Επιληπτικές κρίσεις (204), επιληψία (83), γενικευμένη τονικοκλονική κρίση (33), σύνδρομο Guillain-Barre (24), ινομυαλγία και νευραλγία τριδύμου (17 έκαστη), πυρετικοί σπασμοί, (15), επιληπτική κατάσταση (12), αύρα και εγκάρσια μυελίτιδα (11 έκαστη), υποτροπή σκλήρυνσης κατά πλάκας και οπτική νευρίτιδα (10 έκαστη), Petit mal επιληψία και τονικός σπασμός (9 το καθένα), Αταξία (8), Εγκεφαλοπάθεια και τονικές κλονικές κινήσεις (7 το καθένα), Αφρισμός στο στόμα (5), Σκλήρυνση κατά πλάκας, Ναρκοληψία και Μερικοί σπασμοί (4 το καθένα), Κακή αίσθηση, Απομυελίνωση, Μηνιγγίτιδα, Μεταστικτική κατάσταση, Σπασμοειδή φαινόμενα και Δάγκωμα γλώσσας (3 το καθένα),"

p. 30 - Εγκεφαλομυελίτιδα, Οξεία χαλαρή μυελίτιδα, Θετικά αντισώματα κατά της γλυκοπρωτεΐνης σχετιζόμενης με τη μυελίνη, Πολυνευροπάθεια σχετιζόμενη με τη γλυκοπρωτεΐνη σχετιζόμενη με τη μυελίνη

p. 31 - Αυτοάνοση απομυελινωτική νόσος, Αξονική και απομυελινωτική πολυνευροπάθεια,

p. 32 - Απομυελίνωση, Χρόνια φλεγμονώδης απομυελινωτική πολυραδικού τύπου νευρωνευροπάθεια, Χρόνια υποτροπιάζουσα πολυεστιακή οστεομυελίτιδα, Απομυελινωτική πολυνευροπάθεια, Εγκεφαλομυελίτιδα

p. 33 - Απλός έρπης μηνιγγομυελίτιδα, Ερπικός ζωστήρας μηνιγγομυελίτιδα

p. 34 - Λευκοεγκεφαλομυελίτιδα

p. 35 - Παραλλαγή της σκλήρυνσης κατά πλάκας του Marburg, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Υποτροπή της σκλήρυνσης κατά πλάκας, Προφύλαξη από την υποτροπή της σκλήρυνσης κατά πλάκας, Ερπητική μηνιγγομυελίτιδα, Μυελίτιδα, Εγκάρσια μυελίτιδα, Ψευδοϋποτροπή της οπτικής νευρομυελίτιδας, Διαταραχή του φάσματος της οπτικής νευρομυελίτιδας, Μη λοιμώδης μυελίτιδα, Μη λοιμώδης εγκεφαλομυελίτιδα

p. 36 - Σύνδρομο ωσμωτικής απομυελίνωσης, Πρωτοπαθής προοδευτική σκλήρυνση κατά πλάκας, Προοδευτική σκλήρυνση κατά πλάκας, Προοδευτική υποτροπιάζουσα σκλήρυνση κατά πλάκας

p. 37 - Υποτροπιάζουσα πολλαπλή σκλήρυνση- Υποτροπιάζουσα-διαλείπουσα πολλαπλή σκλήρυνση, Δευτεροπαθής προοδευτική πολλαπλή σκλήρυνση, απομυελινωτική πολυνευροπάθεια

p. 38 - Πυρετική πολλαπλή σκλήρυνση"

Έτσι, αυτά τα βιομηχανικά λίπη, διαποτίζοντας όπως διαπερνούν κάθε μεμβράνη, διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Έτσι, μπορεί πράγματι να αλλάζουν τους ίδιους τους εγκεφάλους των αγαπημένων μας προσώπων.

Τα νανοσωματίδια των λιπιδίων διασχίζουν κάθε μεμβράνη. Εγκέφαλος. Καρδιά. Όρχεις. Ωοθήκες.

Σκέψεις. Αγάπη. Επιθυμία. Σύλληψη. Όνειρα. Φαντασία. Έμπνευση. Ίσως ακόμη και η αίσθηση του Θεού.

Έτσι, εν τω μεταξύ, μέχρι να μάθουμε περισσότερα - σκεφτείτε:

Θα μπορούσαν αυτά τα αποτελέσματα - κατεστραμμένες καρδιές, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία και ισχύς, μειωμένος ανθρώπινος δεσμός, οι διάφορες μορφές ανδρικής και γυναικείας στείρωσης για τις οποίες έχουμε αναφερθεί νωρίτερα, η άκαμπτη σκέψη λόγω των βιομηχανικών λιπών που συσσωρεύονται στον εγκέφαλο, για να μην αναφέρουμε τους φυσικούς κινδύνους των βιομηχανικών λιπών και των καρκινογόνων ουσιών που ζουμάρουν στις αιματοροές των πολιτών της Δύσης - με κάθε ενισχυτικό να προσθέτει στο βάρος του σώματος λιπιδικά νανοσωματίδια - να είναι όλα - ενδεχομένως - χαρακτηριστικά αυτού του βιολογικού όπλου;

Ποιος καλύτερος τρόπος για να σκοτώσει κανείς τα δύσκολα για να αναχαιτίσει τα χαρακτηριστικά των ελεύθερων ανδρών και γυναικών: να υποβαθμίσει την ενέργειά τους, τις φιλοδοξίες τους, τις ικανότητές τους να δημιουργούν δεσμούς - και μάλιστα, την ίδια την ικανότητά τους να συμμετέχουν σε μια διαφοροποιημένη, επεκτατική, συμπονετική κριτική σκέψη;

Ποιος καλύτερος τρόπος, πράγματι, για να δολοφονήσουμε την ενοχλητική Δύση; 

__________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου