Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Βοοειδή πεθαίνουν αμέσως μετά τον εμβολιασμό με mRNA

 

Οι γαλακτοπαραγωγοί φέρεται να αναγκάζονται τώρα να κάνουν ενέσεις mRNA στα ζώα τους για να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα βοοειδή φέρεται τώρα να δέχονται ενέσεις με mRNA, κάτι που σε μια πρόσφατη εκστρατεία μαζικού «εμβολιασμού» ενός αυστραλιανού κοπαδιού, είχε ως αποτέλεσμα 35 από τα 200 ζώα να πεθάνουν αμέσως .

Οι γαλακτοπαραγωγοί φέρεται να αναγκάζονται τώρα να κάνουν ενέσεις mRNA στα ζώα τους για να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Είναι ασφαλές να καταναλώνουμε γάλα και τυρί μολυσμένα με mRNA από μια «πλήρως εμβολιασμένη» αγελάδα γαλακτοπαραγωγής;

Όπως και στους ανθρώπους, οι εμβολιασμοί προκαλούν τόσο βαθιά ζημιά που πολλά από τα ζώα υποκύπτουν στον ακαριαίο θάνατο, ενώ τα άλλα αρρωσταίνουν και πεθαίνουν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για τα ζώα που επιβιώνουν, αναρωτιέται κανείς τι γίνεται με το γάλα τους, το οποίο περνά ως τροφή για άλλα ζώα καθώς και για ανθρώπους.

«Το DNA της βοοειδών γαλακτοπαραγωγής έχει αλλοιωθεί», εξηγεί μια έκθεση. Το γάλα αλλοιώνεται και το καταναλώνεις! Η σύνθεση του βουτύρου, το γιαούρτι και το τυρί αλλάζουν, το κρέας αλλάζει – θα είναι το επόμενο το κοτόπουλο και άλλα κρέατα;

Υπάρχουν καθόλου στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι τα ζώα «πιάνουν» τον κορωνοϊό;

Αυτό που μυστηριωδώς απουσιάζει από την «επιστήμη» πίσω από τις αναγκαστικές ενέσεις mRNA για ζώα, είναι οποιαδήποτε πραγματική απόδειξη ότι τα ζώα αρρωσταίνουν από τον Covid.

Σίγουρα, όλα τα θηλαστικά έχουν πνεύμονες. Και σίγουρα, αυτοί οι πνεύμονες μπορούν να μολυνθούν από αναπνευστικές ασθένειες. Αλλά αυτό δικαιολογεί τη χορήγηση πειραματικών ενέσεων σε ζώα που τα σκοτώνουν όπως ακριβώς σκοτώνουν τους ανθρώπους;

Η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW) στην Αυστραλία, όπου τα πρώτα κοπάδια βοοειδών που γνωρίζουμε λαμβάνουν ένεση με mRNA, δίνει ως επίσημη δικαιολογία για τη νέα ώθηση του mRNA, ότι τα κοπάδια ζώων χρειάζονται προστασία όχι μόνο από τον κορωνοϊό αλλά και από τον αφθώδη πυρετό και τη Νόσο Οζώδους Δέρματος.

Πραγματοποιήθηκε συμφωνία με μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες με την επωνυμία Tiba BioTech, αντίστοιχη των Pfizer, BioNTech και Moderna.

«Οι υπήκοοι της Νέας Νότιας Ουαλίας στην κυβέρνηση λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά την απειλή του αφθώδους πυρετού και της οζώδους νόσου του δέρματος και αυτό το ορόσημο είναι άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός στην προετοιμασία για μια πιθανή επιδημία», ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Περιφερειακής ΝΝΟ, Paul Toole.

«Έχω γράψει τώρα στους κατασκευαστές εμβολίων για να ανταποκριθώ στην πρόκληση μου, να αναπτύξω και τα δύο εμβόλια έτοιμα για χρήση και κατασκευή στη ΝΝΟ έως την 1η Αυγούστου του επόμενου έτους. Ο COVID-19 μάς έδειξε ότι πρέπει να διερευνηθούν όλες οι πιθανές οδοί για την ανάπτυξη εμβολίων και δεν θα αφήσουμε κανένα λιθαράκι».

«Είναι κρίσιμο να αναπτύξουμε εμβόλια mRNA για τον αφθώδη πυρετό και το οζώδες δέρμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να προστατεύσουμε τον κτηνοτροφικό τομέα της πολιτείας μας», πρόσθεσε ο υπουργός Γεωργίας Ντούγκαλντ Σάντερς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η Tiba Biotech έχει λάβει ελεύθερα τη δυνατότητα να παράγει τόσες ενέσεις mRNA. όσο το δυνατόν, για να προστατεύσει υποτιθέμενα την κτηνοτροφική βιομηχανία της Αυστραλίας ύψους 28,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Η απειλή του αφθώδους πυρετού συνεχίζεται και υπάρχουν ανησυχίες ότι η νόσος του Οζώδους Δέρματος θα μπορούσε να εισέλθει στη βόρεια Αυστραλία αυτή την ερχόμενη υγρή περίοδο, επομένως είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε», πρόσθεσε.

«Τα τρέχοντα εμβόλια για τον αφθώδη πυρετό χρησιμοποιούν τον ίδιο τον ιό και δεν υπάρχει ακόμη εγκεκριμένο εμβόλιο για χρήση στην Αυστραλία για τη νόσο του οζώδους δέρματος, επομένως η δημιουργία εμβολίων mRNA για την καταπολέμηση της κάθε ασθένειας, θα άλλαζε το παιχνίδι για τη βιομηχανία. Τα εμβόλια mRNA είναι φθηνότερα και πιο γρήγορα στην παραγωγή, εξαιρετικά αποτελεσματικά και πολύ ασφαλή».

Είναι ακόμα ασφαλές για κατανάλωση το αυστραλιανό κρέας;

Ο Saunders συνέχισε σε μια δήλωση υποστηρίζοντας ότι οι ενέσεις mRNA είναι στην πραγματικότητα πιο ασφαλείς από τις παραδοσιακές ενέσεις επειδή είναι «πλήρως συνθετικές και δεν απαιτούν ζωικά ή μικροβιακά προϊόντα».

«Δεν φέρουν μαζί τους τους ίδιους κινδύνους με τα παραδοσιακά εμβόλια», επιμένει.

Αυτά είναι ατυχή νέα για τους ανθρώπους που αγοράζουν αυστραλιανό κρέας και άλλα προϊόντα ζωικής προέλευσης από το Down Under, πιστεύοντας ότι είναι καθαρά και παρθένα. Εάν οι λήψεις mRNA για ζώα γίνουν το πρότυπο εκεί, πολλοί θα το σκεφτούν δύο φορές πριν αγοράσουν άλλα ζωικά προϊόντα από την Αυστραλία.

ΠΗΓΗ: The InfoWars
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου