Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Νανοσωματίδια λιπιδίων: Αλλάζουν ανεπαίσθητα τα ανθρώπινα όντα; Καταστρέφονται βασικές ανθρώπινες ιδιότητες από τα βιομηχανικά λίπη με επικάλυψη PEG; (Μέρος 1ον)

 

 
 
Κάποια από τα δοκίμιά μου έχουν ως βάση την πολιτική, την οικονομία, τον υλικό κόσμο. Άλλα αναφέρονται στις ιατρικές και επιστημονικές γνώσεις των Εθελοντών Έρευνας Εγγράφων της War Room/DailyClout Pfizer, μαζί με άλλους ειδικούς ιατρικής και επιστήμης με αρχές.

Αυτό εδώ θέτει ερωτήματα. Παρακαλώ διαβάστε το με αυτό το πνεύμα.

Η πρωτεΐνη αιχμή στοιχειώνει κάποιους από τους καλούς "αντιφρονούντες γιατρούς" και τους έντιμους επιστήμονες. Τα θραύσματα mRNA, από την πλευρά τους, ενοχλούν βαθύτατα άλλους- και όλα αυτά για καλούς λόγους.

Αλλά είναι τα λιπιδικά νανοσωματίδια (LNPs) στις ενέσεις mRNA που με κρατούν ξύπνιο τις νύχτες, νιώθοντας ότι η δυστοπία στη γη έχει πλέον φθάσει πλήρως. Και οι αιτίες γι' αυτό περιλαμβάνουν ερωτήματα που αγγίζουν τα όρια του μεταφυσικού- καθώς τα LNPs, όπως μου φαίνεται, είναι σε θέση να επηρεάσουν αρνητικά την ίδια την ουσία της ανθρωπιάς μας.

Πρόσφατα είχα την παράξενη εμπειρία να πάω στο Μανχάταν μετά την εξάπλωση ενός κύματος "ενισχυτών". Θυμάμαι να στέκομαι σε ένα γεμάτο μπαρ στην ταράτσα στην κορυφή ενός μπουτίκ ξενοδοχείου- ελκυστικά ζευγάρια φλέρταραν στα τραπέζια- οι εργένηδες συνωστίζονταν στην περιοχή των κοκτέιλ- ο ήλιος έλαμπε και όλα έμοιαζαν φυσιολογικά. Αλλά είχα συνεχώς την ανησυχητική αίσθηση ότι στεκόμουν μέσα σε ένα ολόγραμμα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι δεν πήγαινε καλά, μέχρι που συνειδητοποίησα - έμοιαζε με πλήθος, αλλά δεν το αισθανόμουν σαν πλήθος. Μπορούσα να δω τους ανθρώπους, φυσικά, γύρω μου, αλλά δεν μπορούσα να αισθανθώ αυτή την πυκνή, χαρούμενη, παθιασμένη, σπινθηροβόλα, εριστική ενέργεια ενός ανθρώπινου πλήθους, πριν από το 2020.

Έλεγξα πώς αισθανόταν όταν περπατούσα στους δρόμους της πόλης και η εντύπωσή μου επιβεβαιώθηκε. Εκεί ήταν, τα συνηθισμένα πλήθη του Μανχάταν, που ξεχύνονταν στα πεζοδρόμια - αλλά ήταν σαν εικόνες, σαν φωτεινά ντυμένα φαντάσματα. Το τεράστιο ενεργειακό πεδίο -αυτή η αίσθηση ενός νησιού ως παλλόμενης ανθρώπινης γεννήτριας, ο ηλεκτρισμός που είχε γαλβανίσει γενιές νεοφερμένων στο Μανχάταν- αυτό απλά είχε χαθεί.

Όχι μόνο αυτή η συνολική ενέργεια είχε χαθεί. Παρατήρησα επίσης ότι, όπως συζητήσαμε πρόσφατα με τον Jamie Glazov στο podcast του, είχε χαθεί και το "mojo", η σεξουαλική ενέργεια, του πλήθους του Μανχάταν.
 
Το νησί ήταν γεμάτο από τους ρυθμούς των ανθρώπων που η διασταύρωση των δρόμων τους ήταν σαν ένας ερωτικός χορός. Υπήρχε ένας ρυθμός στην πόλη - ο ανθρώπινος ρυθμός της σεξουαλικότητας, της δημιουργικότητας και της χαράς.

Άνδρες και γυναίκες - γυναίκες και γυναίκες, άνδρες και άνδρες - τώρα κοιτούσαν ελάχιστα ο ένας τον άλλον. Αυτός ο χορός της έλξης, αυτή η λάμψη του φλερτ, αυτό το πλάγιο βλέμμα που οι δρόμοι του Μανχάταν έδιναν πάντα ανάμεσα σε διερχόμενους ξένους και έδιναν από τότε που ξεκίνησε η πόλη - το ίδιο το παιχνίδι της σεξουαλικότητας - ήταν τόσο υποτονικό ή αμβλυμένο που ήταν δύσκολο να το αισθανθεί ή να το δει κανείς.

Μπήκα σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, και οι άλλοτε όμορφες νεαρές γυναίκες που είχαν αναλάβει να υποδέχονται τους επισκέπτες, έμοιαζαν με χορεύτριες σε σκηνή από έναν μακάβριο χορό του 19ου αιώνα. Ήταν ομοιόμορφα χλωμές ή κιτρινωπές ή είχαν μια γκρίζα χροιά στην επιδερμίδα τους- είχαν κύκλους κάτω από τα μάτια τους. Η λάμψη της καλής κυκλοφορίας, η ακτινοβολία της υγείας και της σεξουαλικής ενέργειας, όλα αυτά που θεωρούνται ελκυστικά από τότε που οι άνθρωποι φλερτάρουν, είχαν χαθεί.

Τα ίδια τα πλήθη είχαν αλλάξει. Οι νεαροί ενήλικες κούτσαιναν, σε κλίμακα. Άνδρες και γυναίκες στα σαράντα και στα πενήντα τους, που έμοιαζαν σαν να ήταν πρόσφατα υγιείς, κινούνταν τώρα σαν ογδοντάρηδες. Άνθρωποι σε τεράστιους αριθμούς, όλων των ηλικιών, περπατούσαν σαν να τους πονούσε η κίνηση. Ακόμη και έφηβοι και μεγαλύτερα παιδιά κινούνταν σαν ζόμπι ή ρομπότ - παρασυρόμενοι, χωρίς φαινομενικά να τους περισσεύει ενέργεια. Τα μικρότερα παιδιά δεν στριφογύριζαν ούτε έτρεχαν. Καθόταν άπραγα στα παγκάκια του πάρκου ή στα εστιατόρια. Ή περιφέρονταν σαν μικρά φαντάσματα δίπλα στους γονείς τους, συγκεντρωμένα στο τίποτα.

Τι συνέβη; Τι συνέβη στην ανθρωπότητα;
 
Πολλοί έχουν περιγράψει ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχουν αλλοιωθεί με απροσδιόριστους τρόπους, αφού τους έχουν χορηγηθεί εμβόλια mRNA.

Άνθρωποι μου έχουν μιλήσει με αγωνία για το πώς δεν μπορούν να αισθανθούν τη φυσική παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων, μετά τον εμβολιασμό.

Μοιάζει με το ίδιο πρόσωπο, λένε με θλίψη, αν και λίγο πιο χλωμό, λίγο πιο κουρασμένο και αιθέριο.

Αλλά δεν το αισθάνονται σαν το ίδιο πρόσωπο.

Η σκέψη τους μπορεί να είναι πιο άκαμπτη, αναφέρουν με θλίψη οι αγαπημένοι τους. Μπορεί να είναι συναισθηματικά βίαιοι. Οι προσκολλήσεις μπορεί να φαίνονται λιγότερο παθιασμένες. Οι αγκαλιές είναι πιο ψυχρές.

Εργαζόμενοι στο σώμα και φυσικοθεραπευτές έχουν μιλήσει για τη θερμοκρασία των εμβολιασμένων ασθενών τους που έχει πλέον αλλάξει, για τα μοτίβα ροής του αίματός τους που έχουν αλλάξει, ακόμη και για τα "ενεργειακά τους πεδία", όπως λένε, που έχουν στραγγίξει ή αποδυναμωθεί (ε, είμαι από την Καλιφόρνια).

Αυτό το δοκίμιο θέτει ερωτήματα σχετικά με το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει ενδόμυχες αλλαγές στους ανθρώπους μετά τον εμβολιασμό με mRNA και αναρωτιέται αν τα ίδια τα λιπιδικά νανοσωματίδια μπορεί να μεταβάλλουν βαθιά τα ανθρώπινα όντα. Και πάλι, δεν προτείνω απαντήσεις εδώ, αλλά απλώς διερευνώ τις δυνατότητες.

Γνωρίζουμε το φυσικό κόστος των λιπιδικών νανοσωματιδίων, χάρη σε κάποιες πρόσφατες πρωτοποριακές έρευνες.

Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια προκαλούν φλεγμονή. Ο Dr. Robert Chandler του War Room/DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers το επιβεβαίωσε εκ νέου αυτό, και είναι επίσης ένα γεγονός που είναι γνωστό εδώ και χρόνια.

Γνωρίζουμε ότι τα LNPs, τα οποία οι κατασκευαστές τους καυχώνται ότι μπορούν να περάσουν κάθε μεμβράνη στο ανθρώπινο σώμα, περνούν τον πλακούντα, όπως έχει αποδείξει ο γυναικολόγος εμβρυομητρικής ιατρικής Dr. James Thorp. Αυτός είναι ένας λόγος που τα ψέματα που λένε στις έγκυες γυναίκες οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών, ιατρικών και κυβερνητικών εταιρειών, όταν ορκίζονται ότι τα συστατικά της ένεσης mRNA δεν μπορούν να διασχίσουν τον πλακούντα, είναι τόσο κατάφωρα.

Γνωρίζουμε ότι τα LNPs διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό - πράγματι, σχεδιάστηκαν για να το κάνουν αυτό: μερικές από τις πρώτες ιατρικές χρήσεις τους αφορούσαν τη χορήγηση φαρμάκων μέσω του αιματοεγκεφαλικού φραγμού, για τη στόχευση όγκων του εγκεφάλου.

Γνωρίζουμε ότι η Pfizer συνεργάστηκε φέτος με την Acuitas Therapeutics, μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Βανκούβερ του Καναδά, η οποία κατασκεύαζε λιπιδικά νανοσωματίδια, για να φέρει στην αγορά δέκα ακόμη εμβόλια με βάση το mRNA-LNP:
 
"Η ταχεία παράδοση του πρώτου εμβολίου με βάση το mRNA-LNP στον κόσμο κατέστησε σαφή την υπόσχεση της τεχνολογίας mRNA-LNP", δήλωσε ο Mikael Dolsten, M.D., Ph.D., Chief Scientific Officer και President, Worldwide Research, Development and Medical της Pfizer Inc.
    "Πραγματοποιούμε σημαντικές επενδύσεις για να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της τεχνολογίας mRNA-LNP και να παραδώσουμε δυνητικά νέα πρωτοποριακά εμβόλια και θεραπευτικά προϊόντα που καλύπτουν σημαντικές ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών. Η συμφωνία αυτή επεκτείνει τις δυνατότητες LNP και μας επιτρέπει να διερευνήσουμε περισσότερα έργα στον υφιστάμενο τομέα των εμβολίων μας και σε νέους θεραπευτικούς τομείς όπου η τεχνολογία mRNA-LNP έχει δυνατότητες επιτυχίας".
"Η Acuitas είναι εξαιρετικά υπερήφανη που η τεχνολογία της LNP συμβάλλει στην επιτυχία του COMIRNATY® και είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με την Pfizer για την προώθηση νέων εμβολίων", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Acuitas Therapeutics, Dr. Thomas Madden.

Έτσι:

Τα βιομηχανικά λίπη επεξεργασμένα με πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) μπορούν να περάσουν κάθε μεμβράνη στο ανθρώπινο σώμα. Συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου.

Τι μπορεί να πάει στραβά;

Η δική μου απέχθεια για τα LNPs - μια απέχθεια που με οδήγησε να μην επιλέξω να λάβω μια ένεση mRNA - προέκυψε απλώς διαβάζοντας σε διάφορους ιστότοπους παραγωγής και διανομής LNPs, πόσο πειραματικό είναι ακόμη και πόσο περίεργα έτοιμο από το ράφι είναι αυτό το υλικό: μπορείτε να παραγγείλετε λιπιδικά νανοσωματίδια, όπως μπορείτε να παραγγείλετε πολυαιθυλενογλυκόλη, από διάφορες εταιρείες προμήθειας που θα "συνεργαστούν" με κατασκευαστές, με λίγες ερωτήσεις, στη διαμόρφωση φαρμάκων ή πειραμάτων. Η "Creative Biolabs" είναι μία από αυτές:
 
"Χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας

    Προετοιμασία LNPs με μία στάση και δυνατότητα προσαρμογής
    Η κλιμακούμενη ιδιόκτητη διαδικασία παρασκευής
    Απόδοση υψηλού κόστους

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες."

Έχω σπουδάσει Αγγλικά. Δεν είμαι γιατρός.

Αλλά ακόμη και εγώ μπορώ να δω πιθανά σοβαρά προβλήματα σε σχέση με την ανθρωπότητα που είναι κορεσμένη, μέσω κάθε μεμβράνης, με λιπιδικά νανοσωματίδια. Οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από το σώμα μας. Πρόκειται λοιπόν για ένα τεράστιο πείραμα πάνω στην ίδια την ουσία αυτού που μας κάνει ανθρώπους.

Τα λιπιδικά νανοσωματίδια δεν είναι φάρμακα. Είναι ένα σύστημα χορήγησης.

Αποτελούνται από μικροσκοπικά αντικείμενα, μικροσκοπικά σωματίδια βιομηχανικών λιπών, όπως προαναφέρθηκε, τα οποία βιοδιανέμονται στην κυκλοφορία του αίματός σας και κατακάθονται, όπως έδειξε ο Δρ Τσάντλερ, σε διάφορα όργανά σας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου σας- και συμπεριλαμβανομένου, αν είστε γυναίκα, συσσωρεύονται στις ωοθήκες σας.

Στην περίπτωση των ενέσεων mRNA, τα LNPs είναι επικαλυμμένα με τέσσερα λιπίδια, συμπεριλαμβανομένου του PEG, ενός υποπροϊόντος του πετρελαίου. Το PEG είναι ένας πυκνωτικός παράγοντας, που βρίσκεται σε καθαρτικά, και σε κρέμες και καλλυντικά.
 

Πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται σε ύφεση από καρκίνο ή των οποίων ο καρκίνος είχε επιλυθεί εδώ και καιρό και ανήκει πλέον στο παρελθόν, έχουν υποστεί αναζωπύρωση του καρκίνου μετά τον εμβολιασμό.

Το PEG, σύμφωνα με το Ίδρυμα David Suzuki και άλλους επικριτές των χημικών προσθέτων, είναι καρκινογόνο:

"Ανάλογα με τις διαδικασίες παραγωγής, τα PEG μπορεί να είναι μολυσμένα με μετρήσιμες ποσότητες οξειδίου του αιθυλενίου και 1,4-διοξάνιο. i Ο Διεθνής Οργανισμός Έρευνας για τον Καρκίνο κατατάσσει το οξείδιο του αιθυλενίου ως γνωστό καρκινογόνο για τον άνθρωπο και το 1,4-διοξάνιο ως πιθανό καρκινογόνο για τον άνθρωπο. Το οξείδιο του αιθυλενίου μπορεί επίσης να βλάψει το νευρικό σύστημα ii και ο Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος της Καλιφόρνιας το έχει κατατάξει ως τοξικό παράγοντα για την ανάπτυξη με βάση στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να επηρεάσει την ανθρώπινη ανάπτυξη. iii Το 1,4-διοξάνιο είναι επίσης ανθεκτικό. Με άλλα λόγια, δεν αποικοδομείται εύκολα και μπορεί να παραμείνει στο περιβάλλον για πολύ καιρό αφότου ξεπλυθεί από την αποχέτευση του ντους. Το 1,4-διοξάνιο μπορεί να αφαιρεθεί από τα καλλυντικά κατά τη διαδικασία παρασκευής με απομάκρυνση με κενό, αλλά δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για τους καταναλωτές να γνωρίζουν αν τα προϊόντα που περιέχουν PEG έχουν υποστεί αυτή τη διαδικασία. iv Σε μια μελέτη προϊόντων προσωπικής φροντίδας που κυκλοφορούσαν στην αγορά ως "φυσικά" ή "βιολογικά" (μη πιστοποιημένα), Αμερικανοί ερευνητές βρήκαν το 1,4-διοξάνιο ως μολυσματική ουσία σε 46 από τα 100 προϊόντα που αναλύθηκαν.

Ενώ οι καρκινογόνες προσμείξεις αποτελούν την πρωταρχική ανησυχία, οι ίδιες οι ενώσεις PEG παρουσιάζουν κάποιες ενδείξεις γονοτοξικότητας [...] και αν χρησιμοποιηθούν σε κατεστραμμένο δέρμα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και συστηματική τοξικότητα. viii Η επιτροπή της βιομηχανίας που εξετάζει την ασφάλεια των συστατικών των καλλυντικών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ορισμένες ενώσεις PEG δεν είναι ασφαλείς για χρήση σε κατεστραμμένο δέρμα (αν και η αξιολόγηση ενέκρινε γενικά τη χρήση αυτών των χημικών ουσιών στα καλλυντικά). ix Επίσης, το PEG λειτουργεί ως "ενισχυτής διείσδυσης", αυξάνοντας τη διαπερατότητα του δέρματος για να επιτρέψει τη μεγαλύτερη απορρόφηση του προϊόντος - συμπεριλαμβανομένων των επιβλαβών συστατικών". [https://davidsuzuki.org/]

Έτσι, με ένα εμβόλιο mRNA, παίρνετε λιπιδικά νανοσωματίδια, τα οποία διασχίζουν κάθε μεμβράνη στο ανθρώπινο σώμα - και τα οποία είναι επικαλυμμένα με ένα πιθανό καρκινογόνο - διασχίζοντας την κυκλοφορία του αίματος και καταφεύγοντας στα όργανα του σώματός σας.

Μπορεί αυτό να βλάψει την καρδιά σας;
 
Μια μελέτη που αγνοήθηκε πλήρως τον Μάρτιο του 2022 από το Metabolism Open Journal, "Potential implications of lipid nanoparticles in the pathogenesis of myocarditis associated with the use of mRNA vaccines against SARS-CoV-2", έκανε την πολύ λογική υπόθεση ότι η μυοκαρδίτιδα θα μπορούσε να προκληθεί από το περίβλημα των λιπιδικών νανοσωματιδίων στα εμβόλια mRNA. (Η πρωτεΐνη COVID Spike έχει επίσης τεκμηριωθεί ότι προκαλεί αυτού του είδους τη βλάβη).

Η μελέτη του 2021-22 στο Χονγκ Κονγκ για τις ενέσεις mRNA σε ποντίκια, "Intravenous Injection of Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) mRNA Vaccine Can Induce Acute Myopericarditis in Mouse Model", αυτή που χρησιμοποιώ ως τεκμήριο Α στο επιχείρημά μου ότι οι ενέσεις mRNA είναι ένα βιολογικό όπλο που έχει προβλέψει και κατασκευάσει η CCP, έδειξε ορατές λευκές κηλίδες στις καρδιές των ποντικιών μετά τον δεύτερο εμβολιασμό. Τι προκαλεί αυτές τις λευκές κηλίδες;

Σύμφωνα με ανεπίσημες αναφορές ιατρικών εργαζομένων, οι καρδιές και οι πνεύμονες ασθενών που έχουν τραυματιστεί σοβαρά από το εμβόλιο εμφανίζουν επίσης λευκές κηλίδες και ακόμη και "κρυσταλλώσεις". Τα προβλήματα πήξης του αίματος που αντιμετωπίζουν οι εμβολιασμένοι είναι πλέον καλά τεκμηριωμένα και οι θρόμβοι αίματος και η θρομβοπενία αφθονούν στα έγγραφα της Pfizer. Πολλές λογικές υποθέσεις έχουν παρουσιαστεί για τις αγγειακές και αιματολογικές βλάβες σε άτομα που εμβολιάστηκαν με mRNA, αλλά η βιομηχανική-λιπαρή φύση των LNPs με στοιχειώνει: θα μπορούσαν αυτές οι βλάβες να επηρεαστούν ή ακόμη και να προκληθούν ενδεχομένως από κάτι τόσο βασικό και μηχανικό όσο τα ασταθή, συσσωρευμένα LNPs;

Μια περιστασιακή παρενέργεια που με ενοχλεί σημαντικά, σε πολλές αξιολογημένες μελέτες της ιατρικής των νανοσωματιδίων, είναι ότι πολλά είδη LNPs είναι στερεά σε θερμοκρασία δωματίου και σώματος.

Ορισμένα LNPs που είναι στερεά σε θερμοκρασία δωματίου, είναι υγρά όταν ψύχονται.

Η αστάθεια των LNPs, όπως εξαρτάται από τη θερμοκρασία, επηρεάζει τον άνθρωπο;

Δεν ξέρω αν οποιαδήποτε από αυτές τις μεταβολές στη στερεότητα και τη θερμοκρασία έχει σχέση με τα εμβόλια mRNA - υπάρχουν τόσα πολλά που δεν γνωρίζουμε- αλλά το γεγονός ότι τόσο οι ενέσεις mRNA της Moderna όσο και της Pfizer έπρεπε, κατά την κυκλοφορία, να διατηρούνται εξαιρετικά ψυχρές - μεταξύ -20° και -70° Κελσίου, η τελευταία "ψυχρότερη από την Ανταρκτική" - είχε διάφορες σαθρές, διαρκώς μεταβαλλόμενες εξηγήσεις.

Αυτό το άρθρο του Εθνικού Δημόσιου Ραδιοφώνου (NPR) του Νοεμβρίου του 2020, για παράδειγμα, εξηγεί την ανάγκη για υπερ-ψυχρές θερμοκρασίες ως έχουσα να κάνει τόσο με το mRNA όσο και με τα LNPs. Παραθέτει τα λόγια της Margaret Liu, της Διεθνούς Εταιρείας Εμβολίων:
 
''Να μια αναλογία: Σκεφτείτε το εμβόλιο σαν μια μπάρα σοκολάτας που λιώνει εύκολα. Ακριβώς όπως υπάρχουν τρόποι για να μην λιώσει η σοκολάτα σε γλίτσα, υπάρχουν πράγματα που έκαναν οι φαρμακοβιομήχανοι για να προστατεύσουν τα εμβόλια COVID-19."'' Το πρώτο βήμα, λέει ο Liu, ήταν η τροποποίηση των νουκλεοσιδίων του mRNA - των "δομικών στοιχείων" του εμβολίου RNA. ''Χρησιμοποίησαν τροποποιημένες εκδόσεις επειδή αυτές είναι πιο σταθερές'', λέει.

Το επόμενο βήμα ήταν να χρησιμοποιηθούν νανοσωματίδια λιπιδίων, τα οποία, εξηγεί ο Δρ Liu, '"...είναι σαν να βάζεις τη σοκολάτα σου μέσα σε μια επικάλυψη καραμέλας - έχεις ένα M&M, ώστε η σοκολάτα να μην λιώνει".

Αλλά ακόμη και με τα σταθεροποιημένα δομικά στοιχεία και τη λιπιδική επικάλυψη, το mRNA θα μπορούσε να διαλυθεί εύκολα, γι' αυτό και το εμβόλιο είναι κατεψυγμένο"'.

Η Δρ Μάργκαρετ Λιου δεν είναι κάποια τυχαία γιατρός, που αναφέρεται από το NPR. Είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Εταιρείας Εμβολίων. Όπως σημειώνει το προφίλ της στο LinkedIn

"Η Dr. Liu είναι γνωστή ως "Η μητέρα των εμβολίων DNA" μια τεχνολογία εμβολίων που άνοιξε το δρόμο για τα εγκεκριμένα εμβόλια mRNA COVID και η οποία έχει άδεια για κτηνιατρικές εφαρμογές και θεωρείται ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση ασθενειών που εμφανίζονται λόγω παθογόνων μικροοργανισμών που διασταυρώνονται μεταξύ ανθρώπων και ζώων (One Health). Συνέβαλε καθοριστικά στην ίδρυση της Πρωτοβουλίας του ΠΟΥ για την έρευνα στον τομέα των εμβολίων, συμμετείχε στην επιτροπή που συνέταξε τις ρυθμιστικές κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ για τα εμβόλια DNA και είναι η επιστημονική επικεφαλής της ομάδας του ΠΟΥ που συντάσσει συστάσεις για τα εμβόλια mRNA".

Η Δρ Liu χρηματοδοτείται επίσης από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates. Μάλιστα, είναι η ανώτερη σύμβουλος του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates για το δισεκατομμύριο δολάρια που επένδυσε το Ίδρυμα σε - εμβόλια.
 
Και... η Δρ Liu είναι η ίδια κάτοχος πολλαπλών πατεντών εμβολίων:
    "Αφού ηγήθηκε της έρευνας εμβολίων και γονιδιακής θεραπείας σε δύο εταιρείες και κατέθεσε διάφορες πατέντες, η Margaret κλήθηκε να γίνει ανώτερη σύμβουλος εμβολιολογίας για το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. Αυτό, καθώς και η συμβολή της στην ίδρυση της Πρωτοβουλίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την έρευνα εμβολίων, της επέτρεψε να επεκταθεί από την ανάπτυξη τεχνολογιών για παγκόσμια εμβόλια στον ευρύτερο χώρο της παγκόσμιας υγείας".
Έτσι - η Δρ Liu συμβουλεύει τον ΠΟΥ, ο οποίος χρηματοδοτείται από την Κίνα, αλλά και από τον Bill Gates: "Το Ίδρυμα Gates είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, είχε επενδύσει επενδύοντας σχεδόν 780 εκατομμύρια δολάρια στα προγράμματά του φέτος".

Ο Dr. Liu συμβουλεύει τον ΠΟΥ σχετικά με τα εμβόλια mRNA, τα οποία κατασκευάζονται στο πλαίσιο ενός Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) με την Κίνα - σύμφωνα με το Substack μου "Facing the Beast" - και τα οποία χρησιμοποιούν πνευματική ιδιοκτησία (IP) που έχει πλέον μεταφερθεί, σύμφωνα με την κατάθεση της BioNTech στην SEC, στην Κίνα.

Έτσι, ο Dr. Liu, ο οποίος χρηματοδοτείται από τον Bill Gates και συμβουλεύει τον Bill Gates σχετικά με την επένδυση δισεκατομμυρίων δολαρίων στα εμβόλια, υποστηρίζει επίσης στο NPR, ένα κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων των ΗΠΑ, τη χρήση εμβολίων mRNA, τα οποία πληρώνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μια πληρωμή που στη συνέχεια ωφελεί την Κίνα και τον Bill Gates.

Ας ακολουθήσουμε τη λογική του Δρ Liu: τα εμβόλια mRNA, προκειμένου να λειτουργήσουν "σαν να βάζεις τη σοκολάτα σου μέσα σε μια επικάλυψη καραμέλας - έχεις ένα M&M, έτσι ώστε η σοκολάτα να μην λιώσει", σύμφωνα με τα εύγλωττα λόγια του Δρ Liu - (αυτά είναι τα δολάρια των φόρων σας στη δουλειά) - πρέπει να είναι υπερ-ψυγμένα.

Τι συμβαίνει όμως με αυτά τα υλικά όταν βρίσκονται - μέσα στο ανθρώπινο σώμα; Τι συμβαίνει στα υλικά όταν... τα υλικά δεν είναι πλέον υπερ-ψυγμένα; 
 
Αυτή η μελέτη, "Επίτευξη μακροχρόνιας σταθερότητας λιπιδικών νανοσωματιδίων: εξέταση της επίδρασης του pH, της θερμοκρασίας και της λυοφιλίωσης", των Ball, Bajaj και Whitehead, που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Nanomedicine το 2017, έλεγξε τη σταθερότητα και τη συμπεριφορά των LNPs κατά τη διάρκεια διαφόρων κύκλων ψύξης-απόψυξης και διαπίστωσε ότι οι μεταβολές της θερμοκρασίας πράγματι υποβάθμισαν την αποτελεσματικότητα των LNPs.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης συσσωμάτωση ή αλλαγές στο μέγεθος των σωματιδίων LNP, ανάλογα με τη θερμοκρασία:

"Η αποθήκευση των LNPs στους -20°C είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του μέσου μεγέθους των σωματιδίων z, καθώς και σημαντική συσσωμάτωση. [Τα πλάγια γράμματα δικά μου. Αυτή είναι η θερμοκρασία στην οποία υποτίθεται ότι πρέπει να αποθηκεύεται η Moderna]. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατάψυξης, λαμβάνει χώρα ένας διαχωρισμός φάσεων που έχει ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό μιας φάσης πάγου και της φάσης του διαλύματος με συμπυκνωμένα νανοσωματίδια. Ο διαχωρισμός των φάσεων έχει αποδειχθεί ότι οδηγεί σε μη αναστρέψιμη σύντηξη των νανοσωματιδίων και επακόλουθη συσσωμάτωση. [Επιπλέον, ο σχηματισμός παγοκρυστάλλων κατά την κατάψυξη θα μπορούσε να έχει ασκήσει μηχανική πίεση στα LNPs, προκαλώντας την αύξηση του μεγέθους τους. Η βλάβη που προκλήθηκε στα LNPs, μετά την κατάψυξη-απόψυξη, μειώθηκε με την προσθήκη των κρυοπροστατευτικών ουσιών, τρεαλόζης και σακχαρόζης, με τρόπο εξαρτώμενο από τη συγκέντρωση". [Rebecca L Ball,1 Palak Bajaj,1,2 και Kathryn A Whitehead1Int J Nanomedicine. 2017; 12: 305-315. "Επίτευξη μακροχρόνιας σταθερότητας λιπιδικών νανοσωματιδίων: εξέταση της επίδρασης του pH, της θερμοκρασίας και της λυοφιλίωσης," Δημοσιεύθηκε online 2016 Dec 30. doi: 10.2147/IJN.S123062 PMCID: PMC5221800 PMID: 28115848]
 
Συνεχίζεται 
__________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου