Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ: Ν’ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ’ ΡΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΣ


Τελικά, τον Φεβρουάριο θα έρθει προς κύρωση στην ελληνική βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κοτζιάς στον Γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.

Το χρονοδιάγραμμα είναι το εξής: 30 Σεπτεμβρίου γίνεται το δημοψήφισμα στα Σκόπια, στα μέσα ή στα τέλη Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία των συνταγματικών αλλαγών στα Σκόπια και λίγο αργότερα έρχεται προς κύρωση στην ελληνική βουλή η κατάπτυστη Συμφωνία, η οποία σύμφωνα με τον Κοτζιά θα
υπερψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και μεμονωμένους βουλευτές.


Οι ημερομηνίες δεν φαίνεται να άρεσαν στους ψεκασμένους, κι έτσι ο εκπρόσωπός τους Τοσουνίδης έκανε μια επιθετική δήλωση κατά του Κοτζιά: «Ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία. Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό. Κρίμα».


Προφανώς, θέλουν να έρθει αργότερα στη βουλή –κατά προτίμηση λίγο πριν το… τέλος της τετραετίας- για να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο τις καρέκλες τους – εφόσον κάνουν πράξη την απειλή τους για αποχώρηση από την κυβέρνηση.


Άρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Φεβρουάριο τελειώνουν τα μεγαλεία και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.


Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε, τους… μακαρίτες!

ethnikismos.net

Πηγή: https://www.triklopodia.gr/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου