Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που επιτελέστηκε και επιτελείται, από όλους τους υπογράφοντες των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων από το 2010 έως και σήμερα στην Ελλάδα. Βιώνουμε εδώ και 8 χρόνια (2010 - 2018) την ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδας από τους εχθρούς της, (δανειστές - τοκογλύφους) και υφιστάμεθα (αποδεδειγμένα πλέον) βιασμό ως Γένος των Ελλήνων. 

Συνταγματολόγος Κασιμάτης: "Η θεμελιώδης αρχή του διεθνούς δικαίου μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ώστε να γίνονται όλες οι παγκόσμιες συμφωνίες κάτω υπό την προϋπόθεση: 

Α. ότι δεν θα παραβιάζονται θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου. 

Β. ότι δεν θα παραβιάζονται οι αρχές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών". Οι Δανειστές - Τοκογλύφοι ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ βήμα βήμα: 

Α. Την Υποδούλωση Εξόντωση του Γένους των Ελλήνων. 

Β. Τον Διαμελισμό ποικιλοτρόπως της Ελλάδας, λεηλατώντας και μοιράζοντας αναμεταξύ τους τον πλούτο αυτής. 

Κατά συνέπεια αυτό που επιτελείται στην Ελλάδα τα 8 τελευταία χρόνια είναι Γενοκτονία των Ελλήνων και απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας. 

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Μόνη λύση και υποχρέωση όλων είναι, η αφύπνιση των Ελλήνων και η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 120 του Συντάγματος να επανέλθει η Εξουσία στο Έθνος των Ελλήνων, καθ' ότι οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να επαναφέρουν την νομιμότητα και εν γένει να ανακτήσουν την χαμένη τους Κυριαρχία ως Έλληνες. 

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΑΧΙΣΤΑ... 

 Έλληνες Γρηγορείτε Έλληνες Αφυπνιστείτε Έλληνες Ενωθείτε Ισχύς εν τη ενώσει Ελευθερία ή Θάνατος 


BINTEO ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΥΡΙΔΗ .ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!


Πηγή: elena1111ful 

Πηγή: http://www.efenpress.gr/2018/09/blog-post_896.html
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου