Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ, ΖΗΤΑΕΙ… ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ!


Ως γνωστόν, το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που αρνείται –δημοσίως- οποιονδήποτε έλεγχο στα οικονομικά του, είναι το… τιμημένο κουκουέ, για να μην… «φακελωθούν» τα μέλη του και σταλούν στη… Μακρόνησο.


Οι πραγματικοί λόγοι είναι βεβαίως προφανείς: το… «κόμμα του λαού» έχει τεράστια ακίνητη περιουσία (για την οποία είναι κοινό μυστικό πως δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ…) και πολλές καπιταλιστικές επιχειρήσεις με «βιτρίνα» αχυρανθρώπους και τζίρους δισεκατομμυρίων! 
Επίσης, έχει επιβάλλει μηνιαίο «χαράτσι» σε όλες τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας, για να μην τους κάνει… «αντίσταση και πάλη» το ΠΑΜΕ, κι αυτό θα αποδειχθεί αν ελεγχθούν τα κουπόνια – με τα οποία γίνονται οι «συναλλαγές» με τους «χρηματοδότες», ως αποδεικτικό στοιχείο του ακριβούς ποσού των αναγκαστικών «συνδρομών», για να μην λένε οι επαγγελματίες κομμουνιστές – «εισπράκτορες» ότι τους έδωσαν λιγότερα από τα συμφωνηθέντα και παντελονιάζουν μέρος των «συνδρομών».

Ε, λοιπόν, πέντε βουλευτές του κόμματος αυτού ( Θ. Παφίλης, Λ. Κανέλλη, Στ. Τάσσος, Ν. Κατσώτης και Ν. Καραθανασόπουλος), κατέθεσαν  ερώτηση στη βουλή, με την οποία ζητούν τον… έλεγχο των μυστικών κονδυλίων!!!

Αυτό θα πει περισσό θράσος, με την κυριολεκτική έννοια του όρου!
Πηγή: http://antipliroforisi.blogspot.com/
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου